Toka lomaviikko

-Olen syönyt ihan älyttömästi vesimelonia. Koska se on nyt halpaa ja hyvää. Ostan aina koko melonin kerrallaan ja olen taas hetken onnellinen kokonaisen melonin omistaja. Kunnes se päätyy masuuni, aika pirun nopeasti.

-Olen käynyt ahkerasti crosstraining-tunneilla, pääasiassa voimatunneilla. Saan ainakin yhden (tai parhaimpana päivänä kaksi) leukaa vastaotteella ja maastavetoon on ilmaantunut lisää painoa kymmenenkin kiloa. Sunnuntaina uskaltauduin myös talent-tunnille, jossa harjoiteltiin käsilläseisontaa. Huomasin olevani tosi huono, mutta aion kehittyä.

-Jopoiluinnostus jatkuu. Ihan superkivaa. Enimmäkseen jopoilen jumppaan.

-Olen superkyrpääntynyt hyttysiin. Arabianrannan hyttyset ovat nopeita, näkymättömiä, pirun ilkeitä. Iskevät öisin, salakavalasti, ja aamuisin olen täynnä kutisevia näppylöitä, joita sitten raavin pitkin päivää. Pepustakin löytyy tällä hetkellä yksi, jota yritän olla raapimatta ainakaan kovin paljon julkisilla paikoilla.

-Emme pääse eroon ylimääräisestä grillivaunusta, koska pojat ovat yhteistuumin valloittaneet sen. On kuulemma ihan paras päikkäripaikka.

-Piti leipoa ensimmäinen mustikkapiirakkani koskaan, mutta päätinkin tehdä ensimmäisen pannukakkuni koskaan. Se oli täyttä voita, vehnäjauhoa ja sokeria. Ei tasan mitään terveellistä. Ja tietenkin tosi hyvää, kun päälle heitti mansikkahillot ja kermat.

-Ostin uudet Converset. Rakastan niitä. Lisäksi diyilin henkkamaukka-farkkutakista farkkuliivin. Rakastan sitäkin. Taidan olla nyt tosi muodikas!

-Kävin katsomassa vähän ex tempore Coppolan uusimman, The Bling Ringin. VMP.

-Rosa tuli taas meille ja on tällä kertaa vähän pidempään. Pojat eivät ole enää moksiskaan, tuumaavat vaan, että ”jaa taas tuo.” Rosa on viettänyt viime viikot uimapetona järvessä, joten on ressukka vähän väsynyt.

Tänään pyörähti käyntiin kolmas ja vika lomaviikko tällä erää. Keskiviikkona otamme suunnaksi Joensuun, jota odotan suurella mielenkiinnolla. Pojat saavat siksi ajaksi parhaan hoitajan, Rosa lähtee meidän mukaan. Lisäksi tapaan kivoja ihmisiä myös täällä Helsingissä ja yritän ihan pian saada arvottua ne Lumene CC -voittajat.

Kivaa alkavaa viikkoa kaikille! Onko mukavia suunnitelmia?

9 Comment

 1. Ihana postaus, sai hymyilemään 🙂

  1. Kiva 😀

 2. Mä en koskaan tule tajuamaan sitä, miksi hyttysten pitää aina iskeä perseen kimppuun. Ihan kun ne haluais,että julkisilla paikoilla raapii persettään ja nolaa itsensä 🙁 Tosi tyhmää!

  Mulla tänään vika duunipäivä, sitten helsinkiin woop! :DDDD

  1. No ne on kyl hyökänny nyt jokaisen ihokaistaleen kimppuun. 🙁

   Vi ses!!!

 3. Aino says: Vastaa

  Tekis mieli kattoo toi Bling Ring, koska tuntuu et joka toisessa blogissa sanotaan et aivan paska ja joka toisessa et tosi hyvä 😀 Niin ja nyt alko tehä mieli pannaria, tarttee ehkä opetella tekeen.

  1. Jos osaa tehdä lettuja ja/tai vohveleita niin osaa pannariakin! Tai no ei siinä kai oo mitään osaamista oikeesti, joskus kauan sitte kokeilin ja jotenkin sen kämmäsin. Ei tästäkään tullut ”äidin tekemää”, mutta ihan jees silti. Seuraavaks kokeilen kyllä gluteenittomana.

   Ja tosta leffasta…luulen oikeesti, että 90 % katsojista mietti ekan puolen tunnin jälkeen, et kehtaisko lähtee pois. 😀

 4. Kun mä niin hirmu paljon tykkään Sofia Coppolasta mutta mulla on kaksi ongelmaa Bling Ringin suhteen: en pääse yli Hermione-mielleyhtymästä Emma Watsonin suhteen ja leffalla on umpityperä nimi. Saas nähdä viitsinkö kuitenkin käydä katsomassa tuon.

 5. Anonymous says: Vastaa

  Oli sit pakko käydä itelleki hakemassa kokonainen vesimeloni eilen tän postauksen luettuani. En ookkaan vuosikausiin sitä herkkua nauttinut, niin jo oli aikakin 😀

 6. Oi ihanan värinen jopedi sulla! Mulla on uusi jopo alkanut pitää kummaaääntä..vosiko se olla uuden karheutta :(. Mies saa pistää vähän öljyä kehiin!

Vastaa