Meowing with one voice!

Ihan melkein unohdin esitellä, mitä Reiska sai joululahjaksi! Joskus joululahjojen täytyy olla hyödyllisiä ja tämähän on. Juurikin tällaista ”kristallihiekkaa” olen himoinnut kokeilla ja sitä löytyi avomiehen siskon antamasta joululahjakassista. Aiemmin mainitsemani Cattia on vähän haisulihiekkaa, joten en sitä ehkä jatkossa enää osta (ja muutenkin ostan isompia määriä kerrallaan). Viime viikolla tilasin Zooplus-pisteillä tällaista samanlaista kristallihiekkaa, tosin eri merkkistä. Pitäisköhän siis vaihtaa kaikki hiekat kerralla tähän? Tosin jatkossa en kyllä välttämättä tätä raaski ostaa…

Jotain muutakin Planet Pet -merkkistä kuitenkin löytyi vahingossa keittiön kaapista, Reiskan suureksi riemuksi:

Reiska taisi saada tämän toissa jouluna joululahjaksi mun äidiltä…ja parasta ennenkin sitten ehti mennä. No, ei kai se nyt parista päivästä kiinni ole! Pienen kikkailun jälkeen Reiska mäyssytti viisi ankanpalaa. Namia oli! Ja olipahan hampaille vähän enemmän hommia…

5 Comment

 1. Tuo Planet Petin hiekka on tähän mennessä kokeilemistani kristallihiekoista paras, kestää pisimpään.
  Zooplussasta oon ostanu sitä Tigerinoa, mutta ei kestä läheskään yhtä kauan ne 3 x 5 litraa kuin mitä tämän merkin 15 litraa (vai paljon siinä isossa säkissä nyt oli, niitä on kahta kokoa..)

  Musti&Mirristä tuota ostettu ja siellä on nyt myynnissä myös jotain toistakin merkkiä, muttei sekään oo yhtä hyvä mitä tämä.
  Tosin sulla nyt kestää kuitenkin pidempään tuo hiekka, kun on vain yksi kissa eli sinänsä aika sama, minkä merkkistä käytät :).

 2. Mirka says: Vastaa

  Tuo kristallihiekka on vähän hienompaa/pehmeämpää kuin normi hiekka? Tekis mieli itsekin kokeilla jotain tuollaista, mutta en tiedä mitä herra Carlos tykkäisi moisesta. Varmaan kuseksisi just taitavasti ohi laatikkonsa 😀

  Ja voi kun meillekin kelpais ankkapalat, mutta nirso mikä nirso! Yritin joskus itse asiassa kouluttaa kattia tuleen luokse ja mulla oli tollasia ankkapaloja aseena koulutuksessa (eri merkkiä tosin). No, eihän siitä mitään tullut…

 3. Niin mulla ei tosiaan oo kokemusta näistä kristallihiekoista, mutta laitan jonkun postauksen tulemaan, kunhan pääsen testaamaan. Tota Cattiaa on vielä puoli pussia jäljellä, joten eiköhän tässä vielä jonkin aikaa mene. Mikrohiekkaa on ollut aina aiemmin käytössä ja eipä siitä mitään hajuja tule, on vielä katollinen/suljettu hiekkaboksikin. Cattia on eka, kun putsatessa tulee vähän pissan hajua.

 4. Anonymous says: Vastaa

  Ite ostin just Cattiahiekkaa mun elukalle. Kristallihiekka on iha jees, mutta parastahan olis opettaa kissa käymää pöntöllä.

 5. Parasta? Kissalle tuskin. 🙂

Vastaa