Aamupala, päivän tärkein ateria!

Olen huono syömään aamuisin, kunnon nälkä iskee yleensä vasta pari tuntia kotoa lähtemisen jälkeen. Monesti syönkin kotona vain jonkun hedelmän ja vähän tuoremehua ja otan töihin mukaan jugurtin tai haen työpaikan kahviosta jotain. Yleensä en kyllä aamuisin edes ehdi syömään mitään suurempaa, ja olen satavarma siitä, että klo 06-08 välillä aika kulkee nopeammin. Mitään suurta aamiaista en missään nimessä pysty ainakaan kovin aikaisin aamulla syömään, tulee vain paha olo. Olisi kyllä kiva, jos aamuisin pystyisi syömään paljon, ettei olisi sitten melkein heti töissä jo nälkä, sillä harvemmin jaksan lounasaikaan asti syömättä välillä jotain pientä.

Unelma-aamiainen on ehkä juurikin tällainen kuin tänä aamuna: paistettua kananmunaa, vähän raejuustoa, hedelmiä ja puoli mukillista mehua. Ja lehti, jota on aikaa selailla (tänään tosin ei ollut, se pääsi kuvaan muuten vaan :D). Tosin kaikista mieluiten söisin aamulla jotain makeaa pullaa-tämän takia RAKASTAN hotellin aamiaisia, niihin kuuluu yleensä aina jotain muffinsseja! Yritän kuitenkin kotona välttää makean syömistä aamuisin (mitä nyt joskus viikonloppuisin saatan tästä lipsua…)

En juo kahvia tai teetä aamuisin, en yleensä muutenkaan. Joskus töissä sallin itselleni aamukaakaon, mutta onneksi nykyään harvemmin. Mehua sen sijaan juon mukista, sillä: iloinen muki on tärkeä osa aamiaista!!

8 Comment

 1. Noora says: Vastaa

  Apua miten ihana muki! Ihan huippu! Mistä olet tuon hankkinut? 🙂

  curiousnoora.blogspot.com

 2. Sain isoveikalta lahjaksi, ja tuo on Kukunorista, joka ennen oli Tennispalatsissa, nykyään Mechelininkadulla. Mutta nettishopista löytyy: http://www.kukunor.com/haku//5-Astiat–keramiikka–keittioon—/0/20
  Tosin just tuota en kyllä äkkiseltään bongannut, mutta muita on. 🙂

 3. Anonymous says: Vastaa

  Eipä tuota aamupalaa tule kyllä oikeen koskaan syötyä, mutta onneksi aamuvuorossa on töissä ihan hyvät aamiaiset. Puuroa, höyrymakkara, kahvia, leipää ja jotai sörsseleitä. =)

 4. HÖYRYMAKKARA???

 5. Noora says: Vastaa

  Ok, täytyykin siis suunnata nettikaupan puolelle! 🙂

 6. Mulla on muuten samaa sarjaa oleva kulhokin. 🙂 Ihania ovat!

 7. Miia says: Vastaa

  Aaaa ihana barbapapa muki. En tiennytkään että kukunorilla on uusi myymälä, luulin jo että se on kadonnut kokonaan. Minulta löytyy tuollainen musta kulho jonka sain kissanristiäis lahjaksi. Tuntuu muuten ettei kukaan nykyään syö aamiaista itsekin opettelin sen pari vuotta sitten.

 8. Juu tuossa aika naapurissahan tuo nykyään on, mutta aika huonosti auki työssäkäyvän ihmisen kannalta. :/ Mulla on siis se musta kulho myöskin. 🙂

Vastaa