Namu

Diorin lakat eivät kyllä ole mitään pitkään kynsissä pysyviä tapauksia, mulla ainakaan, mutta voi jösses mikä sävy on tässä uutuudessa, Diablotine 643! Jos kynsilakan sävy voi olla täydellinen, niin tässä se on. Kimaltava, pinkkiin sävähtävä punainen. Ei mitenkään voi olla täydellisempää, eihän?

Tämä ei valitettavasti ole omani, nyyh. Suosittelen kyllä tutustumaan, jos vaan varaa Dioriin on. Mulla ei taida olla, höh. Onneksi sain edes lainata.

Nyt on muuten omalla kohdallani sitten ylitetty jonkinlainen blogikuvien kuvaamisnolous. Ihan vaan muutaman oudoksuvan katseen sain, kun heitin talon yleiselle takapihalle kynsilakkapullon ja perään kymmeniä Jelly Bean -karkkeja ja farkut märkinä ja kädet kylmänkohmeisina rähmäsin lumessa kameran kanssa. En helposti nolostele, mutta nyt vähän ehkä vitutti. Mutta pidän kuvista.

6 Comment

 1. Nina says: Vastaa

  Ooh, on kyllä aika herkullinen! Jospa ens kuussa lentokentältä.. 😛

  1. Hihii!

 2. Mä vaan himoitsin noita karkkeja 🙁

  1. No niitä en kyl enää syöny ton jälkeen. 😀

 3. Ruu says: Vastaa

  jos olis violetti niin sitten ois täydellinen, pinkki ei vaan iske 🙂

  1. Tiedän, tiedän!

Vastaa