Täydellinen ei-minkään-värinen

Sain töistä pari Ciatén lakkaa, merkki oli mulle ennestään täysin tuntematon. Mutta että voiko olla enää kauniimpaa kynsilakkapulloa? En yleensä pidä violetista/lilasta kynsissä enkä muussakaan meikissä enkä oikeastaan yhtään missään, mutta tästä sävystä iced frappe 081 tykkään. Se on tuollainen harmaanvioletti, jotenkin aika kiehtovan värinen. Kuvassa näyttää hieman tummemmalta kuin mitä on oikeasti. Lakkasin tällä eilen kaikki kynnet, myös siis varpaiden, ja päälle vedin kerroksen Poshéa ja hyvin on pysynyt. Yleensä mulla jo seuraavana päivänä kynsilakka alkaa lohkeilemaan, joten ei tämä mitään ihan surkeeta voi olla.

Toinen omistamani sävy on jewel 083, joka on aika bilehile (ja violetti…) ja en tiedä tuleeko edes käytettyä koskaan. Ciatén lakkoja myy ainakin näköjään Nelly, hintaan vähän vajaa 12 egulia pullo. Nyt asiaa tarkemmin tutkittuani muistan miettineeni tuon Ciatén kynsikaviaarin hommaamista, katsoin siitä jonkun videon joskus. Aika hauska.

Onko Ciaté teille tuttu? Mites violetti kynsissä?

13 Comment

 1. Ruu says: Vastaa

  Onpas soma pullo, mutta en raaski maksaa edes kymppiä kynsilakasta, olen pihi paskiainen, ja violetti toimii ihan kaikessa aina 😀

  1. Joten odotin, että just sä olet ensimmäinen kommentoija! 😀

 2. Onpa söppeli puteli! Mutta ihan tuntematon merkki, täytyypä tutustua.
  Ja lila on parasta. =)

  1. Lila EI oo parasta! 😀

  2. ON ON ON !!! ;D

 3. Mä oon hirveen usein meinannu klikata noita kotiin, mutta se sitten aina on jäännyt, kun ei koskaan tiedä, että mikä väri sieltä tulee, kun näyttöjen värit voi vähän vaihdella.. mun elämä on vaikeeta. Joo ei lilaa, toi näyttää suhteellisen kivalta lilalta – voisin jopa hankkia – jos en sitten tuntisi itseäni sen verran hyvin, etten tule koskaan käyttämään terv. joku 6 kpl lilaa lakkaa laatikoissa, jota en ole melkein koskaan käyttänyt.

  Sori, taas näitä mun romaaneja 😀

  1. Joo, OPI:lla on aika hyvä värizydeemi niiden sivuilla…näkee sävyt aika oikein.

  2. Ja romaanit on aina tervetulleita! 😀

  3. Samaan olen törmännyt, että netti vääristää sävyjä.
   Nimim. Täydellisen lilan lakan metsästäjä =)

   Marianne: Et ois myymässä niitä liloja? =)

 4. violetti kynsissä on ainut oikea vaihtoehto 😀 mä tartun lakkahyllyillä aina ensimmäisenä violetteihin ja kylmänpunaisiin pulloihin ja mulla saattaa muutama erisävyinen semmonen ollakin… viimeksi keskiviikkona ostin violetin lakan kun sain päähänpinttymän että on saatava violetti crackle ja opilta semmosen löysin. oon naureskellut tässä keväällä kun väki on saanut lahjuksia lumeneltakohan se oli, sitä vaaleanlilaa lakkaa ja kaikki selittää kuinka yök vaaleanvioletti mutta ooooooi kuinka nätti tää onkaan :D:D

  1. Mulla on OPIn valkonen crackle, kerran ehkä käytetty… 😛

   Nojoo ylläri, mut niistä hei pitääki tykätä 😀

  2. Mun kynsilakkaystävät sanoo aina, että sullahan on jo ton värinen lila lakka. No, ne ei vaan nää sitä lilan ja lilan eroa. Joitain kymmeniä liloja lakkoja on kertynyt. =)

 5. Mulla on mavalalta melkeen saman värinen lakka, se ehkä taittaa vähän enemmän harmaaseen. noin violetti ei ole ihan mun juttu. 🙂 Tuo pullo on kyllätosi söpö!

Vastaa