Halloween jatkukoon

OOPS. Hehkutin sitä Halloweenia pikkasen etuajassa, sillä sehän taitaa olla vasta nyt tulevana viikonloppuna. No, mutta minäpä olen Halloween-herkut jo syönyt, nimittäin tällaisen ostin kylään viemisiksi jo parisen viikkoa sitten:

Ja hyvää oli. Marsipaanikuorrutettua kääretorttua. Tästä tuli mieleen joku lapsuuden vastaava, olisikohan ollut Fazerin tekemä. Marsipaani on leivonnaisissa superhyvää, jos sitä ei ole mitenkään älyttömän paksulti. Voisin muuten ottaa Halloweenin tänne Suomeen ihan kunnolla, sellaisen ovelta ovelle karkki vai kepponen -meiningin. Vai onks siinäkin joku tylsä ikäraja? En ikinä anna anteeksi sitä, että kasvoin liian vanhaksi virpomaan. 🙁

Ja luomiväristä on näköjään hurjan moni kiinnostunut :D!

6 Comment

 1. Itse en voi marsipaania sietää, ei vaan mene alas :/. Harmittaakin, kun niin herkullisen näköisiä leivonnaisia monesti nähnyt, mutta ei vaan pysty syömään..

  Haukuit kyllä niin lyttyyn tuon luomivärin, ettei minunlaiseni luomiväriaddiktikaan innostunut kyseisestä tuotteesta :D. Varsinkaan jos ei edes UDPP:kään auttanut pysyvyyden kanssa :o.
  Muutamat voidemaiset luomivärit olen nimenomaan UDPP:llä saanut ihan ok:sti pysymään, niin saan edes ne käytettyä :D.

 2. Mun broidi on pahin marsipaanifriikki mitä tiedän, terkkuja vaan jos/kun se tätä kuitenkin lukee 😀 !

  Ja joo, ei pysy UDPP:lläkään. Mulla ei kyllä oikeen mikään voidemainen tuppaa pysymään ainakaan koko päivää, on niin rasvottuvat luomet, mutta tää on silti ihan mahdoton, samantien kökkönä. Mut jos tuut toisiin aatoksiin niin äkkiäkös mä sen postiin vippaan 😀

 3. ANNI says: Vastaa

  Hii ihana blogi!! Jään mielenkiinnolla seurailemaan 🙂

 4. o/ !!!

 5. Miia says: Vastaa

  Eipä ole tuollasta näkynyt kaupassa, mutta täytyy huomenna eksyä tarkemmin pullahyllylle. marsipaani<3

 6. Citymarketista tämän ostin. Sisältä aika perustorttu, mutta oikein maistuva <3

Vastaa