Pikakelaus

Viikonloppu meni kivasti.

Perjantain pikkujoulut meillä kotona meni oikein kivasti. Eniten väsyivät pojat, jotka ihmisten lähdettyä nukkuivat melkein putkeen koko viikonlopun.

Olen opetellut leipomaan amerikkalaisen vadelmajuustokakun ja tein sen nyt toista kertaa. Kaikki meni!

Lauantaina poikkesin morjestamassa bloggaajia Lenoren luona. Olo oli sattuneesta syystä vähän väsynyt. Kivojen tyttöjen lisäksi paikalle mut houkutteli pari sieltä löytyvää karvaista otusta, alla Mauri-kissa. Joulukuusi oli ihan mieletön!

 

Sunnuntaina käytiin katsomassa lesbopornoa, eli Adelen elämä: osat 1 ja 2. Vasta jälkeenpäin tajusin, että koko kolme tuntia oli oikeastaan lähes pelkkää lähikuvaa näyttelijöiden kasvoista. Tai muista ruumiinosista. Käytiin myös Mäkkärissä, olen taas langennut siihen pahuuteen.

Onko teillä jotain erityistä kerrottavaa viikonlopusta?

6 Comment

 1. Anonymous says: Vastaa

  Piditkö elokuvasta? Suositteletko??

  1. Pidin kyllä ja voin suositellakin. Seksikohtauksissa mentiin kyllä jossain määrin mun mielestä huvittavuudenkin puolelle, tai ainakin mua välillä vähän hymyilytti. Ja jotain olis voinut vähän tiivistää, lähikset kasvoista kestivät ja kestivät ja puolessa välissä päänäyttelijän pärstä alkoi jo vähän kyllästyttää.

 2. Salla says: Vastaa

  Ne kynnet??? 🙂

  1. No arvaa muistinks! 😀 Mut laitan niistä myöhemmin jotain kuvaa!

 3. Panda says: Vastaa

  Miten ne elukat aina väsyykin kaikista tommosista moneksi päiväksi :D? Muistan vieläkin miten iiihanasti elukat nukku kun käytiin teillä. Tulkaa kylään kisujen kanssa ;D? Tai sitten voitais kattoa mitä Sofia tuumaa pojista ja toisinpäin… 😀 Nestorin kiimankatkasu ei ole vielä ”aktivoitunut” niin sitä en halua viedä mihinkään kylään merkkailemaan kenkiä 😛

  1. No ottaahan se nyt voimille kun tulee paljon porukkaa ja stressiä! Harvemmin meillä paljon jengiä käy kerrallaan. Ei noi oikeen pysty nukkumaan sillon.

Vastaa