Pakkelinaama osa 2

Ja sitten vielä muutamat meikkilempparit esittelyyn.

Ripset! Shu Uemuran ripsientaivuttimet on MUST hankinta, unohtakaa Shiseido. Onneksi törmäsin viime kuussa Lontoossa käydessäni Shu Uemuran liikkeeseen, enpä muistanutkaan, että moisia sielläpäin on. Parhaimmat taivuttimeni  so far, hinnaltaan n. 20 euroa, sisältää yhden extravaihtomuovin…vaimikäsenyton. Ripsarisuosikit sen sijaan tulee Helena Rubinsteinilta ja Youngbloodilta. Mutta kyllä nyt Youngblood Helenan päihittää, kevyesti. Molemmat silti tosi hyviä. Youngbloodilla nyt vaan oikeasti saa huikeat ripset.

Parhaimmat pinsetit löytyy tottakai Tweezermanilta, omiin tummiin kulmiin sopii Oriflamen kulmakarvaväri (ai onko käytetyn näköinen?!) ja kulmageeli parempaakin parempi Brow Doctor by Beauty Society. Olen pulassa kun tämä putkilo loppuu, sillä en ehkä raaski ostaa uutta! 😀 Muistaakseni hinta on karmaiseva…ääk.

Silmäni olen rajannut ainakin viimeiset 6 vuotta (!) tällä, Tigi Bed Headin mustalla Make-up Markerilla. Tän parempaa ei oo, ei tuu. Nestemäinen rajauskynä, joka ei kuivu, koska nestettä on tuolla koko ajan. Eli yksi kestää kauan! Ja ei maksa kuin n. 7 puntaa, netin kautta olen aina tilannut. Ja itse kynä pysyy hyvänä koko ajan, ei lähde elämään omaa elämäänsä. Saa niin paksua kuin ohuttakin viivaa.

Muistan lukeneeni  tästä arvostelun joskus, joka alkoi tyyliin ”Jos et muuten jaksa meikata, käytä edes tätä.”: Diorskin Crystal Nude Natural Matte Skin Perfecter Invisible. Huomattavan suuri apu kivannäköisen pinnan saamiseksi. Eli tätä on tarkoitus käyttää joko meikkivoiteen alla pohjustajana tai sitten meikkivoiteen päällä vielä lopullisena siloittajana. Tai sitten ihan vaan ilman meikkiä. Loistava.

Huvittavaa sinänsä, että en edes muista koskaan käyttäneeni muuta puuteria kuin tätä, The Body Shopin kivipuuteri. Aina vain ostan tämän saman, olen käyttäny ainakin 10 vuotta jo. Yksi täysinäinen on kotona, yksi jämä käsiveskassa, ja toinen vielä jämempi töissä. Joskus Body Shop möi ainakin meikkipuuteriin täyttöjä, joka olikin todella kätevää, mutta muistaakseni näissä kivipuutereissa ei ole sellaista mahdollisuutta ollut, höh.

Kirjoittelen vielä joskus hieman huulipunista, vaikka en olekaan huulipunaihminen, sekä kosteusvoiteista. Ai niin, ja taisi olla vielä parit kynsilakatkin joukossa. Olikohan jotain muuta vielä, no se selvinnee sitten. Huomenna mulla on vähän muuta asiaa!

Vastaa