Tuoksu riittää

Guerlain Météorites Baby Glow

Kuinka idioottimaista oikeesti on ostaa meikkivoide pelkän tuoksun perusteella?

Guerlainin Météorites Baby Glow nyt vaan sattui olemaan sellainen meikkivoide, jota en edes vaivautunut testaamaan ennen ostopäätöstä. Ainoastaan haistamaan, ja se todellakin riitti. Tykkään ihan älyttömästi Guerlainin Météorites -kuulien tuoksusta! Omistan Meteoriitteja eri versioissa ja rakastan huiskia niiden kauniista helmistä irtoavaa, aivan mahtavalta tuoksuvaa helmiäispölyä kasvoilleni. Ja jos et vielä tiedä yhtään, mistä on kyse, on kyllä korkea aika ottaa selvää. Tätä kyseistä tuoksua on myös joissakin Guerlainin irtopuutereissa.

Guerlain Baby Glow

Ja nyt sitten Guerlainin kevätkokoelmassa katseeni kiinnittyi heti Météorites Baby Glow -meikkivoiteeseen. Mä ensin tosin luulin, että tämä on jonkinlainen heleyttävä voide, enkä heti kiinnostunut, mutta tajuttuani tän olevan meikkivoide, ja etenkin tajuttuani, että se tuoksuu Guerlainilta, laitoin tilaukseen heti. Feeluniquesta omani tilasin ja pienten tulliselvittelyjen jälkeen sain babyn luokseni.

Guerlain Baby Glow

Guerlain Baby Glow

Kevyt meikkivoide lupaa kasvoille kuultoa, joka poistaa väsymyksen. Väsymyksenpoisto kuulostaa hyvältä, keveys ei. Mun iho kaipaa paksumpaa meikkivoidetta ja heti ensimmäisen kädelle swatchauksen perusteella mietin jo, että ei taida olla mun nassulle sopivaa kamaa. Mutta eiku testaamaan, heti aikaisin aamulla klo 06.20, suoraan sängystä:

Baby Glow kasvoilla

Tässä kuvassa mun kasvoilla on ihan vähän peitevoidetta (Benefitin Erase Paste) silmänalusilla ja muuten pelkästään Baby Glowta (sävy Medium 03). Levitin sen kostealla Beautyblenderillä, helppoa ja nopeaa. En laittanut nyt alle mitään meikinalusvoidetta, jota tää kyllä selkeesti mulla tarvitsee. Ei siis todellakaan peitä mitään, mutta ihanaa kuultoa kyllä tuo kasvoille ja tasoittaa ihoa.

Kevyen puuteroinnin ja poskipunauksen jälkeen kasvot näyttivät tältä:

Baby Glow kasvoilla

Kuultoa siis tulee! Mulla kuitenkin iho rasvoittuu päivän mittaan niin paljon, että todellakin, järeät meikinalusvoiteet tulee tarpeeseen. Mutta mä tykkään enemmän vähän kiiltelevistä kasvoista kuin liian tukkoiselta näyttävistä, liian mattapintaisista. Ja nyt vähän eksyttiin siitä voiteen alkuperäisestä ostotarkoituksesta: TUOKSU. ♥ Tämä meikkivoide todellakin tuoksuu täydelliseltä ja tuoksun voi kevyesti haistaa myös päivän aikana. Mutta tän levittäminen on kyllä yhtä juhlaa. ♥

Guerlain Météorites Baby Glow

Kolmea eri sävyä on Baby Glowta saatavilla: Light, Medium ja Golden. Mulla siis näistä keskimmäinen. Hintaa tällä on n. 48-58 euroa, ostopaikasta riippuen. Suosittelen kevyestä, heleyttävästä meikkivoiteesta pitäville hyväihoisille naikkosille ja sit tietty ihan kaikille niille, jotka yksinkertaisesti rakastaa tätä tuoksua.

Guerlain? Météorites? Kai oot jo havainnut näiden ihanuuden? Kiinnostaako tämä meikkivoide sua?

P.S. Mulla on ripsihuoltoaika ja kampaaja-aika tässä viikon sisällä, jos joku siellä kummastelee molempien kamalaa nykytilaa. 😀

42 Comment

 1. MITÄH??? Onko sulla noin monet meteoriitit?! OMG! :O Mä vasta vihdoin hankin ensimmäiseni. 😀 Tuo meikkivoide on kiinnostanut minuakin ja meinaan sen ostaa jossain vaiheessa. Tahdon!

  1. Nojoo, näitä on pikkuhiljaa kertynyt… 😀 Sulle sopis toi meikkivoide kyllä hyvin, senkin hyväihoinen! 😀

   1. Riippuu mihin vertaa. On mulla aina kerran kuukaudessa kukinta-aika. Nyt Clarisonikin käytön aloitettua tuntuu niitä kutteja tulevan. Mutta joo… on mulla nykyään ihan hyvä iho, kun vertaa ensimmäiseen raskauteen ja sen jälkeiseen 2-3 vuoteen.

    1. Kyllä, sulla ON hyvä iho. Todella hyvä iho mun mittapuulla. 😀

 2. Ihanat kuvat! <3 Tuo sun meteoriittikokoelma on ihan huikea! 😀 Joitain tuttuja purkkeja kuvassa 😉 Guerlainin tuotteissa on kyllä niin ihana tuoksu, ettei mitään rajaa!

  1. No tätä kokoelmaa ei oo hetkessä hankittu! 😀 Osan oon kyllä saanutkin, arvokkaitahan nää on.

 3. Emma says: Vastaa

  Noin paljon meteoriitteja en ala!! Tahtoo! Katotaan sitä meikkivoidetta sitten kun oon kilahtanut noihin kuuliin 😀

  1. Ois syytä jo kilahtaa!!! 😀

 4. Salla says: Vastaa

  Looking good! 🙂 Mun mielestä tuoksu olis saanut jäädä iholle voimakkaammaksi, en haistanut puuteroinnin jälkeen enää mitään!

  1. Ai musta toi tuoksu oli tosi voimakas! 😮 <3

 5. bubbs says: Vastaa

  Mä oon vähän pakkomielteistynyt tuohon meteoriittituoksuun. Hassaan aika paljonkin rahaa siihen, että tilailen netistä sokkonenänä hajuvesiä, joissa sama orvokki on merkittävänä nuottina, sekä olen tilannut orvokkiöljyä ja ties mitä, ja vaikka lähelle välillä päästäänkin, ihan täysin samaan ei pääse mikään. Guerlainilla on ollut meteoriittituoksuinen hajuvesi joskus, ja olen sitä joskus ebaystä löytänytkin – johonkin reilun 200 euron hintaan per 15ml pullo. Huoh.

  1. ONKO SE ORVOKKI?? En edes tiennyt. 😀 En mä edes pidä kauheesti orvokin tuoksusta?!? Apuaaa!

   1. bubbs says: Vastaa

    Mä en edes tiedä, miltä oikea orvokki tuoksuu, mutta kyllä nämä kaikki orvokkihajusteet silti aivan erehtymättömästi tuoksuvat toisiltaan. Meteoriiteissä se tuoksu vaan on jotenkin kaikista parhaassa muodossa.

    1. Mä en tosiaan ees tajunnut, että tuoksuu orvokilta, tuoksuu vaan sikahyvältä. 😀

 6. Oi miten nätti jälkeä. Mä tykkään, kun mä olen sen kuullon perään. 😀

  1. Mäkin oon sen kuullon perään ja se näyttääkin kivalta just meikattuna…Mutta valitettavasti viimeistään kolmen tunnin päästä tilalla on vaan semmonen HIKINEN KUULTO. 😀

   1. Hih, hikinen kuulto. 😀

    1. No just se!

 7. Jonna says: Vastaa

  Mä haluisin kans meteoriittejä <3

  Meinasin just kysyä, että onko sulla noissa kuvissa omat ripset! 🙂 Ei ole ollenkaan kamala! Ja sun tukkakin on noin vaalea! Looking good! 🙂

  1. No vois melkeen sanoa, että on omat, kun nyt on meneillään joku kunnon ripsienlähtöaika. Huolto onneks tänään! Ja juurikasvu on IHAN JÄÄTÄVÄ. 😀 Mutta vaaleempaan päin olisin vielä menossa! 🙂

 8. Heidi says: Vastaa

  Mulla on ehkä vaan mennyt ohi, mutta millä ihmeellä sä siis saat sen rasvaisen ihon pysymään kurissa?? Kun musta tuntuu, että se rasva pukkaa niin jäätävällä voimalla, että puskee kaiken maailman silikonit tieltään, ja naama kiiltää…

  1. En millään. Mulla on siihen kyllä pari ihan pätevää asetta, esittelen nää seuraavassa (meikki)postauksessani! 🙂 Suosittelen myös meikin korjailuun jotain lappusia puuterirasian sijaan. Ostin just Balilta Clean & Clearin Oil Control Filmiä, joka on tosi hyvä! Imasee rasvat ainakin pariks tunniks!

 9. Ehdin jo miettiä mikä se niin ihana tuoksu tuossa Guerlainissa on, mutta kommenteissahan se jo tulikin. En ole siis itse näitä nuuhkinut. Jos se on todella ORVOKKI, niin nämä on minulle sitten aivan ehdoton nounou. En voi sietää orvokin HAJUA. Se vain kertakaikkiaan tökkää. Mutta onhan nuo meteoriitit suloisia..

  1. No mä en tykkää orvokin tuoksusta, mutta mä tykkään Meteoriiteista. 😀 Joten kannattaa nyt ihmeessä nuuhkaista kuitenkin. 😀

   1. Ja joo, HAJU se on. 😀

   2. Ehkä uskaltaudun kuitenkin edes nuuhkaiseen 🙂

    1. No kyllä kannattaa. Nää tuoksuu GUERLAINILTA, ei miltään muulta. 😀 <3

 10. KIITTI VAAN KISSIS! Menin sitten ja ostin tämän ihan sun takiasi. >:O Ja voi kyllä, tämä tuoksu on jotain aivan parasta <3 Munkin mielestä tuoksu on kyllä vahva ja jäi pitkäksi aikaa leijumaan kämmenselältä. Myyjä varoitti voimakkaasta tuoksusta ja mä sanoin vaan, että joo tiedän ja se on just parasta. 😀

  1. Hahaa! Ei se tuoksu sit iholla, puuteroinnin jälkeen, oo enää mitenkään voimakas, ihan vaan välillä leijailee nenään. 🙂 <3

 11. Mä tulin kans kommentoimaan, että oho ompas sulla monet Meteoriitit! 🙂 Mä oon pikkuhiljaa alkanut lämpenemään niille, että josko sellaiset olis kiva.. kuultoa ja heleyttä mäkin vähän kaipaisin.. ilmeisesti toimivat rasvoittuvalla iholla kuitenkin?

  1. No toimiihan ne! Pitää vaan olla tarkkana, ettei yliannostele…Mut kyl mäkin surutta huiskin näitä vähän koko kasvoille (paitsi noita tosi glitterisiä en), kiiltelee jos kiiltelee! 😀

 12. Kuulostaa siltä, et haluan jo tämän postauksen perusteella tuon ja nuo karkkipallukat! Heti!! <3

  1. Hehee 😀

 13. Mä ostin Paradis-sarjan meteoritit alesta reilu vuosi sitten, mutta jostain syystä olen vasta nyt löytänyt ne. Ja suoraan tietty päivittäiseen käyttöön, koska ne on ihanat!

  1. Päivittäin käyttö meteoriittien suhteen kuulostaa oikeelta!

 14. … mä en ole ikinä kuullutkaan noista karkinnäköisistä kuulista *noloa*. Mä oon oppinut teiltä Purkkis-siskoilta nyt niiiiin paljon tän muutaman viikon aikana! 😀

  1. Apuaaaaaaaa! Tämä postaus oli siis Hyvin Tarpeellinen. 😀

 15. Mä kyllä tarvitsisin omat meteoriitit. Mulla ei nimittäin ole! Korvaajan virkaa toimittaa Armanin glitter-puuteri, jossa ei kyllä ole tarpeeksi hohtoa mun mielestä 😀 Ja onhan noi kuulat nyt luksustuote, joka on vain oltava olemassa.

  1. No niin tarttisit.

 16. Oiiiih olen kuolannut tuota ihan hulluna, nykyinen meikkivoide on ihan lopuillaan sopivasti 😉 yhdet kuulat löytyy, ja äskettäin ostin sen voiteen missä on niitä vaaleanpunaisia pallukoita. IHANA! Ja se tuoksu, se nimenomaan on se juttu. Ostoslistalla on tuon meikkivoiteen lisäksi meteorites voyage puuteri, missä se puuteri tulee suoraan sellaiseen ihanaan pehmeään töpöttimeen. Pakko saada, ihan sama vaikka ois kuinka turhaa ja tarpeetonta 😀 kinusitko muuten tullinaksuja takasin feeluniquelta? Ne saisi ilmeisesti mutta itehän en sit jaksanu kun sen meteoriitti mömmön tilasin.

  1. Laitoin joo kinuamismeilin, mutta eivät oo vastanneet vielä mitään. 🙁 Kuulemma maksavat onneks tullit. 🙂

   1. Ja tota samaista puuteria mäkin olen kuolannut.:P

Vastaa