Ihan eka kerta

mac

Mulla on ollut pari tosi hyvää jemmavalttikorttia ”En ole koskaan…” -pelissä. Nyt kuitenkin jouduin ikäväkseni luopumaan niistä erittäin hyvästä, ainaskin naisia vastaan. Tapahtui nimittäin jotain uutta ja ihmeellistä: MINÄ RAJASIN HUULENI. Aahahahha, olen 31 vee meikkihamsteri, kauneuspainotteisena bloggaajana täällä Purkkimafia-yhteisössä ja rajasin ekaa kertaa huuleni vasta nyt, tarkemmin ottaen keskiviikkona 11. maaliskuuta noin kello 20.16. Kävin nimittäin siellä Mäkkärillä. Eli siis MACilla. Kuten jo esittelinkin, ostin ne kaksi rajauskynää ja huulipunan. Kun kerrankin siellä pisteellä oli henkilökuntaa vapaana, kysäisin apua huultenrajauskynän sävyn valinnassa, minä kun en tiedä huulten rajauksesta mistään. Varmalta valinnalta tuntui lopulta se kynä, joka oli testereistä kaikista lyhyin, ja kuulemma yksi suosituimmista…

MAC huulet

Omiin silmiin ero oli ihan huikea! Siis todellakin jäin koukkuun, ja olen tuosta kerrasta lähtien rajannut huuleni tunnollisesti joka ikinen arkiaamu, hah! Aina jos olen ollut ammattilaisen meikattavana, olen kuullut kommenttia huulistani ja aina sen saman: ”Sulla on tosi selvärajaiset huulet, etkä välttämättä tarttis huultenrajausta, MUTTA JOS MÄ OISIN SINÄ, NIIN…” Ja oikeessahan ovat olleet. Paljon paremmalta näyttää! Kuvissa huulilla siis MACin rajauskynä sävy Dervish ja huulipuna Creme d’Nude. Rajauskynä sekoittuu hieman tuohon nude-punaan, joten lopputulos ei ole mikään, noh, Tuksu.

Kysyn: Rajaatko sinä huuliasi? Lempparikyniä? Valttikorttisi ”En ole koskaan…” -pelissä?!

30 Comment

 1. Ilona says: Vastaa

  Rajaan! Ehdoton suosikkini on MACin Whirl, se on parhautta. Mun valttikortit ”en ole koskaan”-pelissä on ”en oo koskaan ollut humalassa” ”en oo koskaan ollut krapulassa”!

  1. No toi on kyllä aika hyvä. Mun pitää tsekata toi Whirl!

  2. Mulla samat valttikortit 😉

 2. Ei mullakaan ole kuin kaksi rajauskynää ja niitäkään en juuri käytä. Toinen on punainen ja toinen liian tumma nude.

  En ole koskaan käyttänyt itseruskettavaa.. Se nyt ainakin tuli mieleen.

  1. Mun pitäis hommata joku nude rajauskynä!

   1. Ja mäkään en muuten oo käyttäny itseruskettavaa yli vuoteen! Wohoo! Aiemmin olin ihan koukussa. 🙂

 3. Jännä miten Creme’d Nude näyttää noin punaiselta vai onko sulla niin värikylläiset kuvat? Mulla se on ihan kalvakka nude mutta riippuuhan se tietysti huulten pohjaväristä. Käytä ihmeessä enemmän kynää, näytät tosi nätiltä 🙂

  1. Ei oo, tolta se näyttää livenäkin mulla! Toi rajauskynä tosiaan sekottuu jonkun verran, jonka takia lopputulos on punaisempi. Ja totta toikin, mulla on aika punaiset huulet omasta takaa.

 4. Siiri says: Vastaa

  Rajaan jos ehdin ja suosikkini on ihan toi sama, Mäkkärin Dervissi 🙂

  1. Se käy kyllä tosi monen huulipunan kanssa. 🙂

 5. Salla says: Vastaa

  Mä rajasin ennen AINA. Nykyää oon tullut laiskemmaksi ja rajaan vaan kirkkaiden punien kanssa. Vaaleanpunaiset ja nudet saa mennä itsekseen, enkä enää jaksa käyttää edes sivellintä muuta kuin erikoistilanteissa 😀 Sopii tosi hyvin sulle toi sävy!

  En ole koskaan nostanut kissaa. AHAHAHHAHAHAHAHAHAAAA

  1. No sivellintähän en käytä ikinä! 😀 Ehkä se on sit se next step? 😀

   Ja haistapa kuule sanonkomikä ton kissas kanssa.

 6. Huultenrajauskynät eivät kuulunet aiemmin minun kokoelmiini, mutta ostin värittömän rajauskynän ja sitä tykkään käyttää, koska se sopii kaikkien sävyjen kanssa 🙂

  1. Mä olin ihan unohtanut, et sellaisiakin on olemassa!

 7. Mulla tuo Creme d’Nude on yhtä kalpea kuin mun iho. Aika paljon Dervish sitä muuttaa 🙂

  1. Oho! Ei mulla tää yksinäänkään kyllä oo mitenkään liian nude…

 8. Rajaan joskus, mutta en läheskään aina. 🙂

  1. No en mäkään lisäile, siis en kanna kynää mukanani! Aamun rajaukset nyt on tärviöllä jo ekan välipalan aikana 😀

 9. Mullon Creme d’Nuden sisko, Japanese Maple, vakkarinudepunana. Se on ehkä aavistuksen roosaisempi tuota Cremeä, mut isoa eroa ei ole.

  Ihanaa, että pääsit rajaamisen makuun! Mä taas muutin rajausrutiiniani, opin Marilta että voi rajata vaan amorinkaaren ja alahuulen sivut ja se riittää arkeen hyvin.

  1. Mietin kovasti noiden välillä! 🙂 Hyvä vinkki!!

 10. Luin tän postauksen illalla ja mietin nukkumaan mennessä huulten rajaamista. Heräsin sitten yöllä siihen, että päässä soi järkyttävänä korvamatona Amorin kaaret! Eikä se ole vieläkään mennyt pois! Tiedoksi että syytän tästä sua 😀

  1. Hahahaha 😀 Saat syyttää 😀

   1. Se vaihtu onneks päivän aikana Hymyhuuliin 🙂

    1. Apuaaaa!!! En tiedä, kumpi on pahempi 😀

 11. ellu. says: Vastaa

  Ikinä en oo rajannu, enkä rajaa! ..tosin se nyt ei varmaan ollu mikään yllätys 😀 Kun joku keksii keinon, etten syö kaikkea, mitä huuliini tungen, voisin harkitakin jotain huulia kaunistavaa! Hurrawt jotenkin pahensi koko huulien pureksintaa (perhana kun ne maistuu ja tuoksuu niiiin hyvältä :D) ja nyt joudun läträämään Bepanthenia ympäri naamaa!

  1. O-ou. 🙁 Ei kandee sit tutustua EOS:n palluroihin, ne maistuu oikeesti hyviltä. 😀

 12. Mun ”pet peeve” eli kestoinhokki on kun laitetaan huulipunaa rajaamatta huulia!! Äääh niin suttuisen näköistä.. Etenkin jos jollain on punaista huulipunaa eikä huulia ole rajattu…!! ÄÄÄH! No nää on näitä, ei kuitenkaan niin paljoo hajottele 😉

  1. Aijaa 😀 Mä en tajuu kyl kattoo tämmöstä 😀

 13. Maija says: Vastaa

  Rajaan! Ja suosittelen kokeilemaan NYXin rajauskyniä. Hinta alhainen ja jälki tosi hyvää!

  1. Näistä oon kuullutkin hyvää 🙂

Vastaa