Maaliskuun LivBox

Mua alkaa aina väkisinkin hihityttämään, kun ”se aika kuusta” lähestyy, eli tarkoitan tietenkin LivBoxin odotettua saapumista. Kauneusbloggaajien yhteisössä tästä supistaan jo monta päivää ennen kuin kukaan on vielä saanut boksia ja aina se on yhtä hauskaa. Ja seuraavaksi jutellaan siitä, kun jotkut sai jo boksin tai noutolapun (ja jotkut ei, höh, miksi muka ei). Ja sitten tietenkin ruoditaan lempparit ja ei-niin-kivat-tuotteet ja blogataan sisällöistä ahkerasti.

Tällä kertaa sain oman boksin tänään mutta halusin spoilaantua jo perjantaina. En vaan malttanut olla lukematta blogeista maaliskuun boksin sisällöstä! Ja sen jälkeen odotinkin omaa boksia erittäin innoissani. Se sisälsi nimittäin pari juttua, joita halusinkin ehdottomasti testata!

Boksin teemana oli alkava kevät ja mukana muutama ihana uutuus. Oma boksini sisälsi:

L’oreal Paris Elvital: Fibralogy Thickness Booster – HALUAN testata sarjan shampoota ja hoitoainetta! Joten tämäkin ilahdutti suuresti. Kyseessä on tehoaine, joka auttaa tekemään hiuksista tuntuvasti paksummat. Käytetään shampoopesun jälkeen, ennen hoitoainetta. Tämä oli boksin uutuustuote. Ja jess, täysikokoisena! Tätä kokeilen heti huomenna.

Oral-B: 3 D White Luxe Glamour Shine – Tämä oli toinen uusi tuote, joka muuten löytyikin mun ostoslistalta. Lupaa valkaista hampaat tosi tehokkaasti ja olenkin lukenut tästä jo paljon hyvää. Tosi kivaa saada tämäkin täysikokoisena! Mies kuitenkin käyttää tästä oman osansa…

Chloé: L’Eau de Chloé Edt – Tuoksu-tester, jonka käytän varmasti. Ensinuuhkaisulta erittäin mieluinen. Raikas ja hyvä.

Lumene LAB: Age Correcting Korjaava yövoide – Taas Lumene LABia, eikä haittaa yhtään! Minikokoinen yövoideputeli lähtee ensi kuun Tampereen reissulle mukaan. Saman sarjan silmänympärysvoide (löytyi tammikuun LivBoxista) on tosi hyvä, joten odotan tältäkin paljon.

Louis Widmer: Selftan Cream – Tätä voisin kokeilla kasvoille. Olen periaatteessa tauolla itseruskettavista, mutta enköhän kohta haksahda taas.

Clinique: Colour Surge Butter Shine Lipstick – Käytän niin vähän huulipunaa, että taidan antaa tämän suosiolla äidin meikkipussiin. Lisäksi Cliniquen huulipunat eivät valitettavasti sytytä minussa innostusta, eivät oikein toimi kuivilla huulillani. Tämä sävy, pink-a-boo, on kyllä ihan kiva ja plussaa hajusteettomuudesta.

Tällainen boksi maaliskuussa. Mitäpä te tykkäsitte? Mitä kivaa, entäpä blaah-osasto?

27 Comment

 1. Satu says: Vastaa

  Mua ilahdutti hyvinkin paljon Oral-B:n hammastahna sekä Lumene Labin yövuodenäyte 🙂 En niinkään odota, että boksi sisältäisi enemmän värikosmetiikkaa, sillä ihonhoito- ja muut jutut kolahtavat paremmin!

  1. Sama! Mullekin nää ihon/hiustenhoitojutut kolahtaa paremmin.

 2. Niina says: Vastaa

  Toi hammastahna mua kyllä kiinnostaa. Kerrohan sitten valkaiseeko se ihan oikeasti, niin voin sitten käydä ostamassa sen itsekin. 😀

  1. Nata arvosteli tän jo tosi hyväksi! 😀

 3. Anna says: Vastaa

  Ah, vihdoin munkin boksi tuli ja olipa kiva nyt kun itsellekäkin tuo niin lukea näitä review-postauksia. Musta tosi villikortti tuo hiusboosteri, kun putelissa kehotetaan käyttämään sarjan oman hoitoaineen tai naamion kanssa. Jep. Itselle tuli hajuvesinäytteenä Beyoncea, taidan antaa mammalle sen suoraan, en oikein ymmärrä hajuvesien päälle (paitsi Acorellen Jardin de thés on maailman parhainta). Huulituotteena tuli Cliniquen Chubby Stick, joka alkuepäilyksistä huolimatta taisi olla mulle boksin parhainta antia.

  1. Joo, mutta kai tuo erikseenkin toimii, vai? Tosin aion ostaa myös sen shampoon ja hoitiksen!

   Chubby Stickit on jees, mutta niitä multa jo löytyy muutenkin! Tosin, oisin mä sittenkin semmosen ottanu mieluummin. 😀

 4. Cliniquen puna on sen verran kosteuttava että toimi koko päivän ilman huulirasvaa. Tykkään 🙂

  1. No mulla ei oikeen mikään puna oo tarpeeks kosteuttava. 🙁

  2. bubbs says: Vastaa

   Minusta tuo tuntuu ihan huulirasvalta, kannattaa se testata kuitenkin. Sävy myös on ihan mielettömän hyvä käytännössä, ainakin minulla lähes täydellinen my-lips-but-better -sävy, paljon parempi kuin miltä pakkauksessa näyttää.

   Muutenkin oli pitkästä aikaa tosi kiva paketti, kaikki tulee käytettyä.

  3. No mä en ees ehtinyt kokeilla, äiti tuli ja vei. 😉

 5. Kiinnostaa toi fibralogy ja hammastahna! Lilou-Hertta kehui sita fibralogy-sarjaa ja mulla on hennot hiukset niin houkuttelisi! Testaa testaa! jotenkin musta tuntuu että viime aikoina mun hampaissa on alkanut näkyä teeaddiktio, niin kaikki valkaisevat kiinnostaa…

  1. Joo, ne onki parhaimmat! Ja testaan, haluun ne muutki!

 6. Toi hammastahna ei mun mielestä kyllä toimi. Terv. Käyttäny noin kuukauden.

  1. BTW jos et jaksa oottaa kunnes seuraavan kerran nähdään niin… http://www.alphageek.fi/Salmiakki-Kissa-Karkkiaski.html 😉

  2. Aijaa, höh. Heh! Mä yritän rajottaa karkkien syömistä!!!! Tosin, kissakarkkei ei lasketa, eiks nii?

  3. Ei tietenkään 😉

 7. aika moisia eroja nyt oli boxeissa .. osa sai ihanan Essien lakan .. mulla samat tuotteet , ainoastaan eri tuoksu ja huuliväri on Clinique:n …

  1. Se Essien lakka oli ymmärtääkseni extratuote pitkäaikaisille tilaajille? Kiva ylläri kyllä ja hienoa, että ”palkitsevat” uskolliset tilaajat. 🙂

 8. Itsekin innostuin yllättäen jostain kumman syystä tosi paljon tämän kuun boxista :). Sain sen perjantaina postipatelta suoraan käteen (ihme ja kumma, aina ennen oon joutunu postista hakemaan lapun kanssa), kun parantelin itseäni kotona.
  Mulla oli muuten samat, mutta Widmerin voiteen tilalla oli Jurliquen Rose Body Cream näyte ja hajuvesinäyte oli Marc Jacobsin Daisy.
  Lisäksi mukana oli vielä yksi yllätys, jota en odottanut ollenkaan! Huomenna postaan oman boksin sisällön :).

  1. Joo, sait siis sen extratuotteen! 🙂

 9. Vähän mjääh-boksi tämäkin. En tykännyt Beyonce-tuoksusta, toi sun saama Chloe tai se MJ Daisy olis molemmat kiinnostaneet paljon enemmän. Mutta Chubby Stick kelpas kyllä ja LAB oli kans kiva 🙂

  1. Joo Beyonce ei ois itseäkään kyllä hotsittanut, Chloé oli just hyvä. 🙂 Mut mää tykkäsin tästä boksista kyl!

 10. eekku says: Vastaa

  Olin ite ainaki tyytyväinen sisältöön

  1. Jep, minäkin. Ostin tänään vielä noi Lorkun shampoon ja hoitsikan, joten odotan jo iltaa ja hiustenpesua! 😀

   Niin ja äiti omi tuon huulipunan heti itselleen, joten sai hyvän kodin sekin. 🙂

 11. Anonymous says: Vastaa

  Moi! Oliko niin, että sinun kauttasi tulee joku alennuskoodi LivBoxiin tässä lähiaikoina? Kun olisin jatkamassa boxiani, mutta vielä tämän päivän ajan on kevät-koodi voimassa, jolla saa 15 % alennuksen, niin onkohan se sinun koodisi samansuuruinen alennukseltaan vai enemmän/vähemmän? 🙂

  -Minna

  1. Ensi kuussa tulee ja tuo sama -15 % ! 🙂

  2. Anonymous says: Vastaa

   Kiitos vastauksesta, tilaan siis jo nyt, niin ei jää yhtä välistä! 🙂 Ps. on niin soma tuo sinun Almasi, voi että. <3

   -Minna

Vastaa