Mudasta vaahdoksi

Glamglow

Glitz&Glam -Minna tuosta naapurista kirjoitteli näistä Glamglow:n mud to foam -putsareista jokunen aika sitten. Suorastaan ahmin Minnan postauksen, sillä mulla oli kokemusta ainoastaan Glamglown kasvonaamioista, enkä suoraan sanottuna edes tiennyt, että tällaisia puhdistusaineitakin oli merkiltä ilmestynyt. Olin Minnan postauksen jälkeen vaikuttunut ja jäinkin pohtimaan, mikä näistä yhteensä neljästä (Youthcleanse, Supercleanse, Thirstycleanse, Powercleanse) putsarista sopis omalle iholle parhaiten. Toinen bloginaapurini MissPiggy’sPearls kirjoitteli samaan aikaan Powercleansesta, johon oli kovin tykästynyt. Että vähemmästäkin sitä innostuu!

Glamglow

Sain maahantuojalta testiin kaksi omasta mielestäni omalle helposti rasvoittuvalle ongelmasekaiholle sopivaa putsaria: Supercleansen ja Powercleansen. Ne ovat olleet mulla nyt päivittäisessä testissä yli kuukauden ajan ja kyllä, koukussa olen. Usein sanotaan, että on turhaa panostaa kosmetiikkaan, joka on iholla vain hetken (kuten puhdistusaineet), eivätkä ehdi riittävästi vaikuttamaan. Ja tottahan tämä varmasti onkin, mutta minä haluan tehdä joka iltaisesta meikinpuhdistuksesta mukavaa ja siinä kyllä miellyttävät ja tehokkaat puhdistusaineet näyttelevät pääosaa!

Powercleanse

En yleensä käytä öljyjä ihonpuhdistuksessa ja kosteutuksessakin vain rajoitetusti, mun kasvojen iho kun ei pahemmin öljyistä diggaile. Powercleansessa on sekä savea että kuivaöljyä ja niitä käytetään yhdessä, samaan aikaan. Kyseessä on siis kaksoispuhdistus, ja tämä savi ja öljy muuttuvat veden kanssa läträttynä vaahdoksi. Tämä on siis mud&oil to foam! Kumpaakin pullon osiota painetaan kädelle 2-4 kertaa ja hierotaan kuivalle iholle. Kastellaan kädet vedellä ja hierotaan, kunnes koostumus alkaa vaahdota ja meikit ja epäpuhtaudet irrota. Olenko ainoa, joka rakastaa tällaista puhdistusrituaalia?

Powercleanse

Powercleansen öljyn ja saven tuoksu on ihanan raikas ja ihosta tulee ihan järjettömän puhdas ja pehmeä! Ymmärrän nyt kaiken sen hehkutuksen, jota tää on saanut osakseen. Ja mua todellakin ihastuttaa tällainen kahden tuotteen sekoitus. Kaktusöljy ja mandariiniöljy vastaavat tän putsarin öljypuolesta, savi on biomineraalista vihreää savea.

Supercleanse

Supercleanse vaikutti näistä kahdesta vielä paremmin mun iholle sopivalta, se kun on tarkoitettu erityisesti epäpuhtaalle iholle ja ihohuokosia supistamaan. Tämä on täyttä savea ja näyttää vähän jopa pelottavalta (sisältää mm. välimerensavea, bambuhiiltä ja lakritsajuuriuutetta):

Supercleanse

Tässä on sama käyttöperiaate kuin Supercleansessakin: putsari vaahtoutuu veden kanssa. Mitä enemmän vettä, sitä enemmän vaahtoa! Hyvältä, kirpsakalta lakritsi-savelta tuoksuu ja virkistää kasvot kivasti. Mä jätän tän joskus kasvoille hetkeksi vaikuttamaan kasvonaamion tapaan ennen vaahdottamista. Tämä kyllä imaisee kaiken lian mennessään ja on tehokkaimman tuntuinen kuin mikään aiemmin kokeilemani putsari!

Tykkään näistä molemmista, mutta jos olisi ihan pakko valita, on Supercleanse mun lemppari. Olen tosiaan nyt yli kuukauden käyttänyt näitä ja vaikka ihollani on menossa taas ihan siedettävä kausi, en voi laittaa sitä näiden puhdistusaineiden avulla saavutetuksi. Mun ihon kunto vaihtelee, enkä usko, että millään ulkoisilla jutuilla on asian kanssa kauheesti tekemistä. Mulle kasvojen puhdistuksessa on tärkeintä tuotteen puhdistusteho ja miellyttävyys ja nämä kaksi Glamglow -putsaria ovat kyllä ihan täydellisiä. Glamglown putsarit eivät muuten ole tarkoitettu silmämeikin poistoon enkä kyllä ikinä silmämeikkiä poistakaan kasvojenpesuaineella. Käytän itse puhdistusainetta vain iltaisin meikin pesun yhteydessä, mutta näitä voi käyttää myös aamuisin! Todella lämpimästi suosittelen näitä minkälaiselle ihotyypille vaan mutta ihan erityisesti epäpuhtaalle iholle.

Täältä saa lisätietoa kaikista Glamglow -putsareista. Glamglowta myy mm. Sokos.

Glamglow on varmasti kaikille jotenkin tuttu, mutta oliko nää puhdistustuotteet myös?

10 Comment

 1. Noora says: Vastaa

  Nämä on niiin kiinnostavia! Juuri tällä viikolla tilasin Bangerheadilta -20% alesta mustan Youthcleanse-putsarin. Olisin ottanut samaan syssyyn myös tuon Superin, muta se oli päässyt loppumaan. Innolla silti aloitan testailuni mustasta putelista 🙂

  1. Mä kans kiinnitin huomioni siihen aleen, mutta maltoin mieleni (näppini) enkä tilannut mitään. 😛

 2. Tintsh says: Vastaa

  Mun päähän jäi itämään ajatus näistä sen Minnan postauksen jälkeen. Aattelin että en näin kallista naamanpesuainetta kyllä osta vaikka kuinka kehutaan. Mutta! Nyt kun alkoi iho oikutella oikein kunnolla (näppyjä ja pintakuivuutta), ni päätin että nyt panostetaan. Olin ajatellut ostaa ton valkoisen, mut sen pintakuivuuden takia päädyin tohon vihreeseen. Oon nyt peräti kolme päivää käyttänyt sitä, mutta oon jo vakuuttunut tän aineen pätevyydestä. 🙂

  1. Joo mä tykkään näistä LÄHES yhtä paljon kummastakin, joten vihreä on myös erittäin hyvä valinta 😉

 3. Emma says: Vastaa

  Mä en oo kokeillut vielä mitään Glamglowlta. Mua kiinnostais juuri nämä putsarit ulkonäkönsä ja tuoksunsa puolesta (ja hei KUIN SIISTI toi kaksoisputsari), mutta eivät taida kuivalle iholle soveltua…ja muistelen, että siinä kuivemman ihon versiossa oli joku kookostuoksu ja meitsihän inhoaa kookosta (ja vaniljaa) yli kaiken. #ekanmaailmanongelmat

  1. Kuivuuko sulla sit herkästi puhdistusvaiheessa? Ei nää nimittäin oo mitenkään kuivattavia! Mullakin on paikoitellen kuiva iho, enkä oo kyllä huomannut mitään erityistä.

 4. Ei kait se varmaan muu auta, kuin ostaa näitä jossain vaiheessa varastoon :D.
  Hemmetin kauneusbloggaajat :D.

  1. Haha 😀

 5. Salla says: Vastaa

  Mua kiinnostaa toi Super ihan superisti (ahhahaaaa), mutta pelkään, että onko jo liian tujua mun iholle?! Eikö kuivata sun ihoa pahasti?

  1. Ei kyllä kuivata lainkaan. Putsarin jälkeen käytän kasvovettä/misellivettä tms./jne., ja laitan kosteusmömmöt/finnitökötit.

Vastaa