Taikasana OLAPLEX

Olaplex

Mulla on pehmeimmät hiukset ikinä!!!

Olin lauantaina kampaajalla. Halusin ihan kunnon blondauksen tähän tukkaan, ei enää mitään pelkkää vaaleeta raitaa, kuten aiemmin niin monesti oon ottanut. Hiukset alkoivat olla jo kokonaisuudessaan tosi vaaleat ja halusin eroon paitsi juurikasvusta, niin myös keltaisuudesta. Varauduin parin tunnin kampaaja-aikaan, mutta aikaa menikin yhteensä 3,5 h…hups! Siis mikä siinä sitten kesti? No vähän tyhmästi kai ajattelin, että kampaaja vaan heittää värinpoiston tukkaan, pesu, kuivaus, siinäpä se! Mutta vaalennus tehtiinkin osissa, pituuksiin ja juureen eri aineet. Extra-aikaa meni kuitenkin Olaplex-hoitoon, ja se hoito vasta mainio on!

Näin jo kampaamon ovella kyltin Olaplexista ja kysyinkin heti tuoliin istahdettuani, että kannattaisko sitä laittaa vaalennuksen oheen. Kampaaja oli tietenkin heti että kyllä joo ehdottomasti, etenkin kun kyse on koko tukan värinpoistosta. Olaplex-hoito maksoi 30 e ja voin sanoa, että en ole ikinä poistunut kampaajalta niin tyytyväisenä (ja köyhänä…), kuin lauantaina.

Olaplex

Kuvasta ei kyllä kauheasti mitään pehmeyttä nyt nää, teidän pitäis päästä kokeilemaan mun hiuksia! En ole näitä vielä pessyt, joten ovat ihan hillittömän pehmeät edelleen. Etenkin värinpoisto on hiuksen vihollinen ja siihen yhteyteen Olaplex on tosi jees, koska paikkaa hiusta niin hyvin käsittelyn aikana. Olaplexia laitettiin paitsi itse vaalennustököttiin, niin myös operaation ja pesun jälkeen hiuksiin vaikuttamaan n. 10 minuutiksi. Lisäksi ostin pullon Olaplexia kotikäsittelyä varten, se maksoi 28 euroa. Siitä ei kuulemma ole hyötyä, jos varsinaista käsittelyä ei ole tehty (tätä kysytään kampaajaltani usein).

Hiuksistani vielä sen verran, että vielä on vähän matkaa siihen blondiin sävyyn, jonka näihin haluaisin, eli tosi kylmän viileen vaalee (mut ei kuitenkaan mikään granny hair). Latvoissa kun on vielä jäljellä sitä vanhaa, tummaa kestoväriä, ja sitä ei niin vaan vaalennetakaan, ellei sitten halua tosi kärsineen näköisiä latvoja (jotka ne siis kyllä nytkin on). Nyt joutuu vaan käymään useemmin kampaajalla, koska juurikasvu näyttää saapuessaan järkyttävämmältä…

Ootko jo kokeillut Olaplexia tai kiinnostaisko? Millaisia hiushaaveita sulta löytyy?

18 Comment

 1. Janica says: Vastaa

  Olaplex-käsittelyä en ole kokeillut, mutta joku Kerastase-hoito mulle tehtiin n. kuukausi sitten kun viimeksi kävin kampaajalla. Pelasti kuivat ja kärsineet hiukset! Hiukset olivat ihanan sileät ja pehmeät seuraavan neljän pesun ajan 🙂 Tämän hetkinen hiushaave olisi keksiä ja osata tehdä itselleni kampaus ystävän häihin, jotka ovat kolmen viikon päästä. Kaasona olen siellä 🙂 Kun lähdin nuukailulinjalle niin ajattelin tehdä kampauksen itse ja tähän asti itse tekemät kampaukset eivät ole onnistuneet tai olleet tarpeeksi juhlavia. Kampaaja-aikaa ei enää tässä vaiheessa varmasti ehdi saada ja vähän tuntuu hurjalta maksaa yhdestä kampauksesta 80 euroa, mitä olen hinnastoja kuullut kun kavereilta olen kysellyt. P.S. ihanan väriset hiukset sinulla 🙂

  1. Mulla oli tommonen Kerastase-kotihoitosysteemi joskus ja se oli ihan älyttömän hyvä!!! Sillä sai kans ihan törkeen pehmeet hiukset. <3 Kallis oli sekin, mutta käytti siitä monta kertaa.

 2. Linda says: Vastaa

  Hyvältä näyttää! 🙂 Mulla on hirveän hankala hiustilanne, pitäis mennä kampaajalle ja varmaan laittaa vaaleaa. Olaplexiakin olis kiva kokeilla. Toisaalta jos vielä hetken kärvistelisi, niin ehkä tää oma väri olisi sittenkin hyvä? En vaan ole tottunut näin tummaan, ja se ahdistaa. Mulla on selkeästi, kiitos hormonien varmaan, hiusten oma sävy tummentunut useammalla asteella(??) parin vuoden aikana. Hankalaa!

  1. No mulle kai sit, kuulemma, sopii paremmin tummat hiukset. 😛 Mut nyt en kyllä hetkeen aio palata niihin, kun tää vaalennusprosessi on tässä vaiheessa. 😀 Mutta joo, tummat kulmat sopii paremmin tummien hiusten kaveriks.

 3. Toi Olaplex on kyllä jännä, mun kamoaajalla ei taida olla käytössä tosin. Mä oon just nyt tyytyväinen tähän tukkaan, etenkin kun sain viimein sen pysymään violettina vähän pidempään 😉

  1. On tosi jännä! En ois uskonu, että saa näin pehmosen tukan. <3 Vähän luulen, että se on kohta joka kampaamossa, koska kysyntä kasvaa…

 4. Mulla laitettiin tän uuden värin alle rankahko blondaus ja kyllä huomasi, että Olaplex toimii: 20min muhittelun jälkeen kampa meni märistä, keltaisenblondeista hiuksista läpi!

  1. Joo, on kyl ihme hoito. 😮

  2. Myy says: Vastaa

   Mä en ollut ihan yhtä vakuuttunut, koska märkä tukka oli Olaplexista huolimatta takussa. 😮

   1. Ah mulla hiukset oli ihan täydellisen pehmeet vielä viikonkin päästä. <3

 5. Mua odottaa Olaplex ensi viikolla kun päädyn VUOSIEN jälkeen kampaajalle värjättäväksi! Huh! Aion ottaa kampaajalta vinkejä ja ideoita vastaan, mitä voidaan tehdä, mutta tavoitteissa on mahdollisimman helppo tukka… (lue: ei jatkuvaa juurikasvun värjäilyä.)

  1. Joo, ainaskin luonnollinen raidoitus on tollaseen hyvä! 🙂

 6. Mää jostain syystä haluaisin siniset tai vihreät tai pinkit hiukset… 😀

  1. MyLittlePony-pinkit ois kivat kyl <3

 7. RuuRuu says: Vastaa

  Kiinnostaa tietää kauan sen vaikutus kestää, et rapostoi aina välillä että onko pitkäaikainen ilo, Mulla on kohta puolet kasvanu omalle värille, nyt pohdin raidottaisko, vai jatkanko sitkeesti oman värin kasvatusprojektia, ainakin tää on maailman helpoin, kun ei tarvii kun pestä ja menoks 😀

  1. Enpä usko, että on kovinkaan pitkäikäinen, eiköhän tää pesun-parin jälkeen lähde. Kotihoidolla sit tietty tekee taas vähän ihmeitä.

 8. June says: Vastaa

  Ääh, mulla on vähän väliä kriisi näiden hiusten värin kanssa, kun kaipaan takaisin vaaleanpunaiseen. Mutta kuivia luonnonkiharia ei noin vain blondatakaan.. Tai voihan ne vaalentaa joo, mutta lopputulos on kasa purkkaa. :/ Täytyypä kysellä kampaajaltani, suostuisiko hän ton Olaplexin kanssa vaalentamaan. 🙂

  1. Kannattaa ehdottomasti kysyä! 🙂

Vastaa