Trooppista hedelmää ja luksusta

Batiste

Kyllä vaan voi tämä KOTIÄITI riemastua, kun saa yllätyspostina jotain, jonka suurkuluttaja on ollut aina, mutta etenkin nyt: kuivashampoota! Ennen vauvaa pesin hiukset noin kolmen päivän välein, nyt… silloin kun ehdin ja muistan. Kuivashampoota siis kuluu! Ja ylläriposti oli Batisten uudet kuivashampoot: Pink pineapple ja Luxe!

Pink pineapplen ihana tuoksu saa mun matkakuumeen nousemaan ennestään, tää on aivan ihana trooppinen hedelmä. Guava, omena ja appelsiini. Ruusu, jasmiini, granaattiomena. Myski ja santelipuu. Tämä on limited edition ja on jo myynnissä, esim. Sokoksella. Pitää kyllä käydä hamstraamassa tätä pari pulloa lisää (oon tosi hyvä kuivashampoiden hamstraamisessa!).

Batiste

Batiste-kokoelman ylellisimmäksi kuivashampooksi tituleerattu Luxe on myös limited edition ja siinä tuoksuu sitrushedelmät, mansikka, omenapuu. Sydäntuoksussa valkoisia kukkia ja nektariinia, pohjatuoksussa orvokin lehdet, pihka, kashmir ja myski. Tämäkin on aivan ihana, sellainen jota suihkauttaisin ennen hienoa illallista – kelpaa toki hyvin myös täällä vaippojen ja puklun hajussa, hih.

Batisten KAIKKI kuivashampoot ovat ehdottomasti maailman parhaita! ♥ Samaa mieltä / eri mieltä?

7 Comment

 1. Tuuli ? says: Vastaa

  Batisten kuivashampoot on kyllä parhaimmistoa laadultaan, mutta kun se haju. Tai tuoksuhan se on, mutta aivan liian voimakas. Harmi sinänsä etten voi käyttää (liian tuju avokonttorissa, jossa on myös hajuyliherkkyydestä kärsiviä), koska laatu olisi loistava 🙂 Etsinnässä on hyvä kuivashampoo, nyt testissä Aussien versio, mutta sekin on liian hajustettu ja valkoinen! 😀 (Mulla tummanruskeat hiukset) Ihanat kuvituskuvat sulla, lapsityövoimalla super söpö asu päällä <3

  1. Kissis says: Vastaa

   Höh! Mua ei tuoksu haittaa, vaikka onkin voimakas! Mut joo, ymmärrän tummat hiukset -ongelman!

  2. Hei Tuuli, mainioita hajusteettomia kuivashampoita löytyy mm. Cutrinin Sensitive-sarjasta ja muistaakseni myös marketista Biozellilta..! 🙂

   1. Tuuli ? says: Vastaa

    Voi kiitos vinkeistä Martina, pitää aivan ehdottomasti hommata ne testiin! <3

    1. Kissis says: Vastaa

     Jee <3

 2. Batiste <3
  Täytyypä muistaa käydä Sokoksella katsomassa näitä uutuuksia!
  Harmi, kun niin monet näistä on vaan limited edition -tuotteita :/.

  1. Kissis says: Vastaa

   Siks pitää hamstrata! 😀

Vastaa