Naku3

Ostan niin harvoin luomivärejä, että nyt on ihan pakko esitellä teille mun uusin ostos: Naked3! Innostuin ennakkotilaamaan tän marraskuun lopulla Hqhairista, kiitos Kauneusbloggaajien FB-yhteisön aktiivisen painostuksen…Lisäksi mulla oli kiva alennuskoodi jemmassa, joten sehän sitten ratkaisi. Ja tän viikon alussa tämä ihanuus luokseni viimeinkin saapui.

Omistin Naked ykkösen, jonka annoin eteenpäin vuosi sitten, kun totesin että se ei ole oikein mun juttu ja luonani yötä ollut bloggaajakollegakaverini sitä kovasti himoitsi. Löysi siis uuden hyvän kodin. Tilauksen tekemisen jälkeen vähän tuskailinkin, miksi tän kolmosen edes tilasin, koska yksi syy miksi en Nakustani pitänyt oli se, että koin värien olevan jotenkin hankalia levittää eikä ne vaan näyttäneet mun silmäluomilla hyvältä.

Ja joo. Paletin avattuani mietin hetken, tulenkohan tätäkään oikeasti kovinkaan paljon käyttämään. En ole nimittäin yhtään punaisten sävyjen ystävä ja tässähän näitä haaleita pinkkejä riittää…huh! Jotenkin kuvassa näyttivät ehkä vähän ruskeammilta…Mutta onneksi ruskeitakin sävyjä on ja vaaleista Strange on ihan lemppari! Tällaista sävyä olen kaivannut.

Tummemmasta päästä tykästyin erityisesti Factoryyn ja Mugshotiin, myös Darkside on aikas kiva. Ja kyllä mä nyt sain näitä värejä levitettyä ja häivytettyä ihan kivasti! Mikään mestarimeikkaajahan mä en todellakaan ole, mutta näillä tämmönen kömpelömpikin meikkaaja saa ihan kivoja sävyjä luomilleen. Ehkä mä uskaltaudun joku päivä koskemaan noihin pinkkeihinkin…

Ja onhan tää rasia vaan ihan tosi upeen näkönen! Tämähän on nyt loppuunmyyty ainakin tuolta Hqhairista, mutta kuulemma Urban Decayta myyvissä kaupoissa ulkomailla (esim. Sephora) tätä on kuulemma hyllyt täynnä. Vinkkinä vaan, jos reissua pukkaa ja Naku kolmonen kiinnostaa.

Onks muita Nakuun hurahtaneita? Onko tässä kolmosessa mitään teitä innostavaa?

22 Comment

 1. Petri says: Vastaa

  Iltasanoma-otsikointia!

  1. Pyh.

 2. Ilona says: Vastaa

  Ää,oon niin kade-miksei mun oo vielä tullu??!! Toi näyttää niiiiin upealta!:D

  1. TÄNÄÄN TULEE??!!!

 3. Hitsi, just sain valmiiksi postauksen tästä, julkaisen hieman myöhemmin iltapäivästä sitten. 😀

  1. Haha 😀

 4. Anna says: Vastaa

  Khihiii on se niin hieno! Mä eniten himoitsisin sitä Naked 2:sta, olisi niiiiiin täydellinen. Mutta oon vissii liian pihi ja nuuka ja mitä muuta lisäksi enkä vaan raaski : (

  1. Joo, Naked2 ois kyllä ehkä enempi mun juttu. Tai Naked Basics!

 5. innaB says: Vastaa

  Tuo taas voisi olla mulle passeli, mutta oon kyllä niin laiska luomivärien käyttäjä. 8) Paleteissa käy myös aina niin että aina vähintään yksi sävy jää lähes käyttämättä, niin ennemmin hankin aina yksittäisiä värinappeja. 🙂 Tuossa näyttäisi kaikki sävyt kyllä olevan passeleita – mutta niin olen monen muunkin paletin kohdalla sanonut ja silti käynyt toisin. 😀

  1. Saa nähdä, miten käy noiden pinkkien sävyjen… 😛

 6. Tuo olisi kyllä kaunis paletti <3
  Jätän ehkä kuitenkin haaveen tasolle, kun mulla on nyt kaverilta saatu 168 sävyn paletti :D. Muutenkin mietin, että tuon johdosta voisin vähän katsoa mun luomiväri valikoimaa ja pistää vähemmälle käytölle jääneet eteenpäin…

  En tiedä passaisiko sun silmille, mutta itse oon rakastunut vaaleanpunaisen ja ruskean yhdistelmään!
  Jos oikein katsoin nuista sävyistä, niin voisit kokeilla tuota Dust:ia ja/tai Buzz:ia tuon Factory:n kanssa :)? Tai mikä ettei voisi kokeilla Darkside:n tai Blackheart:n kanssa myös!

  1. Huh! Tässä on jo mulle tarpeeks luomivärejä yhdessä pakkauksessa, en tykkää isommista paleteista yhtään! 😀

   Ehkä mä uskaltaudun joskus kokeilemaan jotain noinkin rohkeaa yhdistelmää..

  2. Rohkeesti vaan kokeilemaan vaikka joskus kotipäivänä, kun ei tarvitse ulos lähteä :). Ainahan ne saa pestyä pois, jos ei miellytä!
   Näyttää nuo sävyt sellaisilta, että varmasti on helppo tehdä myös hyvin kevytkin meikki. Lisää sävyjä vaan varovasti, niin ei tule liian vahvaa :).

 7. Nonnu says: Vastaa

  Hyvässä kodissa on edelleen se Naku1 🙂

  Ps. jos/kun kyllästyt tähän, tiedät osoitteen johon voit kotiuttaa tämän 😀

  1. Hahahaha, jotenkin arvasin tän! ;D

 8. Salla says: Vastaa

  Kansa toivoo meikkikuvia! 🙂

  Ps Mäkin haluan tän!!

  1. Ei semmosia saa toivoa. 🙁 En kehtais!

 9. M says: Vastaa

  Hnnnngh, kunpa vois jotenki välttää tän Naku3-hypetyksen koska minäkin haluan tuon! 😀 Mutta voih, opiskelijan kukkaro kumisee tyhjyyttään… Tuossa ois niiiin hyvät sävyt vihreille silmilleki! Ehkä sitä laittais vähän rahaa syrjään ja ostais tosi myöhäsenä joululahjana itelleen… 😉

  1. Onneks ostin ton jo marraskuussa, koska nyt en vois kun oon ostolakossa! 😀

 10. Ruu says: Vastaa

  On Nakut, kelpais mikä vaan, mut en oo vaan raaskinu ostaa omaks, onneks siskolla on ykkönen ja kakkonen, ja varmaan se tilaa ton kolmosen kanssa, niin aina välillä pääsen sieltä lainaamaan 🙂

  1. Kätsyy 🙂

 11. sabiha says: Vastaa

  Minä niin himoitsin tuota , mutta sopikohan nuo värit kun on” Hazel eyes” TALVELLA RUSKEAMMAT KESÄLLÄ VIHREÄMMÄT ( joskus punaiset hhhhhhh)

Vastaa