Mun kosmetiikkajoulukalenterivalinnat 2017

ON TAAS SE AIKA VUODESTA!!! Eli pitää panikoida tän vuoden kosmetiikkajoulukalenterista! Taas perinteisesti ajattelin, että mitä jos tänä vuonna skippaankin koko joulukalenterin, kun vauvakin tulee ja kaikkea, tekemistä ja rahanmenoa etenkin riittää. Antaa muiden vaan hössöttää, voin hyvin seurata sitten luukkujen availuja somen kautta. NO VISSIIN JOO. Mulla on nyt KOLME sellaista joulukalenteria mielessäin, jotka haluaisin kaikki – tai siis ajatellen kaikkia sellaisia kalentereita, jotka on mahdollista helposti saada itselleen ja jokseenkin järkevällä rahasummalla. Ja huom. tämä postaus EI sisällä spoilauksia joulukalentereiden sisällöistä!

Lookfantsun joulukalenteri on tänä vuonna kuulemma aiempaakin mahtavampi! Sen voi jo ennakkotilata, hinta on 90 puntaa ja sisällön arvo yli 300 puntaa. Viime vuonna mua harmitti, etten ostanut, koska sisältö oli oikeastikin wow. Ja nyt sen väitetään olevan vieläkin enemmän wow. Mutta taitaa valitettavasti jäädä nytkin multa ostamatta, koska ei vaan voi ostaa kaikkea – jos edessä ei olis köyhä äitiysloma, olisin jo laittanut tilauksen menemään. Mullahan siis oli Lookfantasticin joulukalenteri kaksi vuotta sitten ja tykkäsin siitä kyllä kovasti. Aivan ihanan näköinen kalenteri kyllä tänäkin vuonna on, ”Beauty in Wonderland”, sisällä tuollaiset ulos vedettävät luukut, jotka varmasti paremmat kuin ne revittävät kaksi vuotta sitten, kun sisältökin hieman liikahteli pois paikoiltaan.

Mulla oli viime vuonna vain L’Occitanen kalenteri (saatu blogiin) ja se tulee olemaan mulla tänäkin vuonna. Olin todella tyytyväinen ja esittelin sisällön täällä blogissakin. Sain just käytettyä viimeisetkin jutut tuosta viime vuoden kalenterista ja olivat kyllä tosi käteviä matkoilla ja tietenkin kiva päästä tutustumaan eri tuotteisiin. Loksun kalenteri tulee myyntiin verkkokauppaan 8.10. ja L’Occitanen omiin myymälöihin 18.10. ja kalenteria tulee myymään myös Sokos ja Stockmann. Hinnaksi laitetaan 49,50 euroa ja sisältö on 84 euron arvoinen. L’Occitanelta on tulossa myös ”luksusversio” joulukalenterista, mutta vielä on epävarmaa, tuleeko sitä Suomeen lainkaan. Mutta niin lämpimästi voin suositella tuon ”perusversionkin” hankkimista, L’Occitane on ihana!

Mutta kyllä mä ajattelin myös yhden joulukalenterin tänä vuonna ostaa, ja se on ELEVENIN JOULUKALENTERI. Ja nyt voi liittyä listalle, joilla oleville tiedotetaan ensimmäisenä kalenterin myyntiin pamahtamisesta. Kalenteri maksaa 145 rahaa, mutta sisältö on 500 euron arvoinen ja kooltaan kalenteri on järkälemäinen! Ja sisältö on kuulemma timanttia, täynnä luksusbrändien tuotteita. Ja ihanat 25 luukkua! Joulukuu on siis pelastettu, jos tän vaan ehtii itselleen tilaamaan. Liityin heti listalle ja toivon, että yksi tällainen riittää mulle asti! Elevenille on tulossa myyntiin kyllä muitakin joulukalentereita (mm. Essie, Biotherm, Clarins, bareMinerals jne.!).

Noh, minkä kosmejoulukalenterin te meinasitte tänä vuonna hankkia? Täältä löytyy listausta tän vuoden kosmekalentereista!

Postaus sisältää mainoslinkkejä. Lookfantastic-kalenterikuvat täältä ja täältä, L’Occitane täältä ja Eleven täältä.

27 Comment

  1. Päivi says: Vastaa

    LookFantasticin kalenteri mulla oli viime vuonna ekaa kertaa ja varasin sen heti nytkin 🙂 Kiitti sun postauksen jonottelen nyt myös Elevenin kalenteria 😀

    1. Kissis says: Vastaa

      Haha, sorry not sorry! 😀 Mä luulen/uskon, että Elevenin joulukalenteri on kyllä se tän vuoden THE JOULUKALENTERI! <3 Vaikuttaa liian hyvältä. 😀

  2. Saaga says: Vastaa

    Minulla on ollut tuo LookFantasticin kalenteri kahtena peräkkäisenä vuotena, ja muuten olen tykännyt kovin, mutta ainakin noissa peräkkäisissä kalentereissa oli harmillisesti melko samoja tuotteita :/ Tänä vuonna kutkuttelisi ostaa, koska on niin kaunis ulkoisestikin. Lähestyin LookFantasticia sen tiimoilta, että jos olisivat voineet sanoa edes sen verran, että onko samoja tuotteita kuin viimeksi, mutta eivät kertoneet. Ei kyllä yllättänyt, LookFantasticilla on aivan JÄRKYTTÄVÄN surkea asiakaspalvelu, olen joutunut odottamaan kuukausia tilauksiani, eivätkä reagoi siihen mitenkään, koska ”ei voida asialle mitään”. Mut hei, kiva kun vinkkasit Elevenin kalenterista, ehkä joulu ei olekaan pilalla! 😉

    1. Kissis says: Vastaa

      Joo, totta turiset, vois olla vaihtelua Lookfantsussa. Sen sisältö oli muuten jossain sivulla hetken esillä, mutta poistui nopeasti, eli ilmeisesti siis on ihan hyshys juttu. Mutta ikävää, että aspa siellä on noin huono. 🙁 Mä en ookaan tilannut sieltä varmaan mitään pitkään aikaan?

      Ja toi tieto Elevenin joulukalenterista ”julkaistiin” vasta tossa n. tunti sitten, päätin kerrankin olla nopea! 😀

  3. Päivi says: Vastaa

    Toivottavasti ehdin kans ton Elevenin kalenterin saada, pikkusta pakkomiellettä meinaa kehitellä ??
    Tän kuun LookFantasticin boxi jäi johonkin matkalle, eikä ikinä tullut perille, vaikka 2.9. sain mailia et lähetetty. James asiakaspalvelusta instan kautta kertoi, et myyty loppuun eikä siksi voi uutta lähettää. Ja samantien oli maksu palautettu. Joten asiakaspalvelu oli kyllä huippua tällä kertaa 🙂

    1. Kissis says: Vastaa

      Joo kyllä on mullekin pakkomielle tuo Elevenin kalenteri! 😀

  4. RuuRuu says: Vastaa

    Köyhänä paskiaisena on pakko vaan tyytyä veikkauksen kalenteriin, oishna noi aivan ihania, mut en vaan raaski :/

    1. Kissis says: Vastaa

      No mut hei se Veikkauksen kalenteri on kans ihan must! 😀

  5. Kepa says: Vastaa

    Oijoiiii kyllä nyt alko kummasti kiinnostaa toi elevenin joulukalenteri <3 Tosin ollaan lähdössä joulukuussa käymään Thaimaassa, mutta olisipa sitten paljon avattavaa kun tulee takaisin 😀

    1. Kissis says: Vastaa

      No nii, monta luukkua kerralla! 😀

  6. Jennia says: Vastaa

    Laitoin jo tuon lookfantasticin kalenterin tilaukseen mutta nyt iski kyllä ihan välttämätön tarve saada myös tuo elevenin kalenteri! Ei olisi kyllä yhtään varaa mutta pakkopakko saada! ?

    1. Kissis says: Vastaa

      Toivottavasti ovat tajunneet siellä tehdä niitä riittävästi!! En tod. halua jäädä ilman!

  7. Päivi says: Vastaa

    Saas nähdä milloin se Elevenin kalenteri tulee tilattavaksi ?? LookFantasticin kalenterissa näyttää arvioitu toimitusaika olevan 10.10.

    1. Kissis says: Vastaa

      No toivottavasti PIAN!!!

  8. No kyllähän se tuli tuo eleven-kalenteri laitettua odotuslistalle, vaikka summa hieman hirvittää (päätin LF:n skipata samaisesta syystä, niin eikö sitten tuo numero-kalenteri tullu… :D).
    Katsotaan, ehdinkö laittaa tilaukseen sen! Todennäköisesti aion yrittää ainakin, vaikkei varaa ois ehkä tulevan talovelkavankeuden, remontin ja työttömyyden takia :p.

    1. Kissis says: Vastaa

      Uskoisin niitä tulevan aika paljon, siis PAKKO tuo on saada. 😀

  9. Marisa says: Vastaa

    Tässä on vielä enemmän vaihtoehtoja:
    http://theldndiaries.com/beauty-advent-calendar-guide-2017/

    En tosin tiiä saako kaikkea tilattua Suomeen. Mä haluun melkein noi kaikki. 😀 Ehkä top 3 ois Look Fantastic, L’Occitane ja Rituals….

    1. Kissis says: Vastaa

      Oi tuo Sephoran on kyllä nätti. <3 Rituals olis kanssa kiva ja Kiehl's! Tai KAIKKI. 😀 Ärsyttää, kun noissa monissa kuvissa on sisältökin esillä, sitähän spoilaantuu!

  10. Tuuli ? says: Vastaa

    Piti odottaa pari päivää ennen kuin kommentoin tähän, koska sain paska halvauksen (ja piti rauhoittua), ku tajusin etten millään voi saada kaikkia kalentereita vaikka niiiiiin haluisin!!!!! 🙁 Miksi pitää olla maailman ihanin ja kivoin työ, mutta niiiiiin surkea palkka????? Ja toki talolaina ym ikäviä aikuisjuttuja. Ihan sokkona varasin LF:n kalenterin, mikä mul oli viime vuonnakin ja toivon et ku maksun aika koittaa, ni pätäkkää ois sen verran 🙂 Sun postauksen myötä hullaannuin niin Elevenin kalenterista kuten muutkin, et tyrkkäsin itteni jonotuslistalle. Loppuvuosi menee siis kaurapuuroa syöden ja muu perhe sisäfilettä…. XD

    1. Kissis says: Vastaa

      Hahaha. 😀 Joo kyllä mäkin olisin ton LF:n kalenterin pistäny tilaukseen, mutta toi Elevenkin kyllä kirpasee nyt sen verran, että ei vaan pystyny molempia. 🙁 Nyt vaan toivon, että sen sit saan myös tilattua. 😀

  11. Sissi says: Vastaa

    Tilasin jo LF:n mutta mua kuumottaa ns. vtusti toi eleven myös. Harkisen!

    1. Kissis says: Vastaa

      No ketäpä ei kuumottais!!!

  12. pauliina says: Vastaa

    feeluniquessa on myynnisssä l’iccitanen kalenteri (tällä hetkellä loppu) mutta hinta siellä 58.80 . voisiko maksaa suomessa vähemmän? ei tuo feeluniquen taida se luxus-versio olla kuitenkaan?
    http://eu.feelunique.com/p/LOccitane-Advent-Calendar

    1. Kissis says: Vastaa

      Tän hintatiedon sain Suomen L’Occitanelta! Mutta joo, eikös tää ollut viime vuonnakin Suomessa edullisempi??

      1. Kissis says: Vastaa

        Niin ja toi näyttää kyllä tältä normiversiolta! Sama kansi ainaski.

        1. pauliina says: Vastaa

          ok, pitää sitten odotella että tulee myyntiin täällä. 🙂

  13. Tiia says: Vastaa

    Look fantasticin tämän vuoden joulukalenterissa on ainakin seuraavat tuotteet:
    Illamasqua Lava Lips Marbled Lipstick (Shade Vixen)
    Ciaté London – Eyeliner Fierce Flick
    Grow Gorgeous – Scalp Detox
    First Aid Beauty Ultra Repair Cream
    Balance Me – Flash cleanse micellar water
    This Works – In transit Camera Close Up! Primer
    James Read – Illuminating Tan Mist Body
    Redken No Blow Dry Cream 30ml
    Bellapierre – Banana setting Powder
    Oskia – Renaissance Mask
    Molton Brown – Body Wash Gingerlily
    Caudalie – Crema Vinosource
    Moroccan Oil treatment
    Look Fantastic – Brocha Rose Gold
    ModelCo – Instant Brows
    Omorovicza Limited Edition Hungarian Mist 30ml
    Dr Lipp – Original Nipple Balm
    Crabtree & Evelyn – La Source Ultra-Moisturising Hand Therapy
    Elemis – Pro Collagen Marine cream
    Magnitone – Wipe Out
    Lookfantastic x High Definition Limited Edition Eyeshadow palette Foxy
    Dr Botanicals – Moroccan Rose Superfood Facial Oil
    Guerlain Maxi Lash Mascara
    Pixi by Petra – Kit Hello Glow!

    Laitoin sen tilaukseen ennenkuin sisältöä oli julkistettu ja kieltämättä hieman kaduttaa ettei tullut tilattua Elevenin kalenteria. Tänä vuonna kun ei ole Foreon kaltaista ihanuutta kalenterissa 🙁

Vastaa