Taas oli sunnuntai

Musta tuntuu, että sunnuntai on useammin kuin muut päivät. Sunnuntai on pyykkipäivä, pesukoneen hajottua pyykit pitää pestä muualla. Eli sunnuntait on nykyään todella samanlaisia: herätään, kerätään pyykit kasaan ja lähdetään pesemään ne. Tänään pesin muuten kaksi koneellista pyykkiä, toisessa koneellisessa Reiskan yrjöämät vessan matot. Montakohan päivää taas menee, kun niissä on jotain by Reiska?

Tänään saatiin vähän pesuseuraakin. Ja hyvää pizzaa ja jälkkäriksi jätskiä. Ja muistatteko vielä Tessu-koiran? Tessu esiintyi tänään huikeat 10 sekuntia ShowHAU-ohjelmassa! Reiska ei siis enää ole ainoa tuntemani julkkiseläin. Kaiken kaikkiaan mukavan leppoisa päivä.

Ja kohtahan on taas sunnuntai.

Mitä te hommailette sunnuntaisin?

12 Comment

 1. Sunnuntait alkaa meillä yleensäki samanlailla ku lauantait, eli hidasta heräämistä. Mä nukun pidempään, avokki lukee sängyssä kunnes herään ja nousee keittämään kahvia ja laittaa aamupalan pöytään. Sit kävelylle tai lautapelejä, kissojen kans leikkimistä <3

  1. Joo ei tod. ennen klo 12 sängystä nousta!

 2. Sunnuntaina hommaan yleensä vähemmän kuin olen suunnitellut hommaavani. Minullakin oli tarkoitus pestä tänään pyykkiä, mutta nyt juuri huomasin että se on jäänyt. Päivä on tyypilliseen sunnuntaiseen tapaan vain jotenkin taas mennyt ohi ja nyt onkin taas ilta ja kohta edessä paluu arkeen.

  Ehkä ei edes pitäisi suunnitella sunnuntaille muuta kuin pitkään nukkumista, kiireetöntä aamupalan syöntiä, ja sohvalla lojumista lueskellen ja telkkaria tölläten. 🙂

  1. Joo mäkin usein viikolla jaksan vielä suunnitella tulevia viikonloppujumppia…no en mä niihin koskaan mene.

 3. Oon nukkunut koko päivän! Kohta meen takasi nukkumaan! Kivempi päivä ku edellinen sunnuntai, kun olin töissä.

  1. Hyvä sinä!

 4. Sunnuntaipuuhia vai..no meikämamma tänään(kin) pyykännyt, imuroinut, tehnyt pari ruokaa, syöttänyt niitä ruokia terminaattoreilleen, tiskannut, hinkannut kissojen ruokailupaikan puhtaaksi (käsittämätömiä sottapellejä),tovin katsellut telsua, pyörinyt hetken netissä (tilaten tyttärelle syntsälahjaa),kerännyt leluja kyllästymiseen asti, käynyt ruokakaupassa,lukenut Trendin, irroitellut Tutteli-pullojen etikettejä, maksanut laskuja…ihan perussettiä.
  Niin ja antanut henkistä lohtua siipalleen koska auto hajosi…se sitä tartteis työmatkailuun…
  Eroaa arjesta..ööh..tota..

  1. 😀 !

 5. Nonnu says: Vastaa

  Olen viikonloppuisin paljon yksin koska rakas aviomieheni on silloin melkeinpä aamusta iltaan jäähallilla (jääkiekkoerotuomarin hommia). Mä kirjoitan usein sunnuntaisin blogia, katson digiboksilta ohjelmia, luen ja vedän hiilareita naamaan 😀 Jos isäntä sattuu olemaan kotona, me käydään aika usein kirppiksillä tai sitten leffassa 🙂

  Ps.herkullisen näköinen pizza :P~~

  1. Ah, kirppistely sunnuntaisin olis kyllä kivaa (jos vaan sais aikaseks…)! Tai no, kaikki mainitsemasi asiat ovat kivoja. 😀

   P.S. Tosta pizzasta on vielä puolet jäljellä, ajattelin syödä tänään, jumpan jälkeen tietty! 😀

 6. Hitsi, että osaa olla herkullisen näköinen pizza :p !!
  Eilinen meni siinä kun piti herätä aikaisin, että joutaa kissat ruokkia ja hypätä ekaan bussiin, että ehdin pumppiin (typerästi menee vain 1 bussi tunnin välein sunnuntaisin, niin pakko oli 1½h ennen jumppaa lähtä, kun joutui vielä pysäkiltä reilu 1km käveleen satsille -,- ). Loppu päivän sitten blogia päivittelin ja odotin ukkoa kotiin ja sen kanssa sitten yhteistä aikaa vietin illan :).
  Yleensä vain jumppaa ja yleistä olemista mulla on viikonloppuisin.

  1. Herkullista se olikin! 😛

   Viikonloppuisin EN jumppaa. Tahtoisin kyllä, mutten koskaan jaksa tai edes halua.

Vastaa