Aurinkosuojaa tatuoinneille

AustralianGold

Noniin! Viimeinkin sain ostettua tämmöisen kätevän, korkean (SPF 50) suojakertoimen aurinkovoidepuikon ja nimenomaan tatuointejani varten! Hienosti muuten auringossa otettu lähikuva tatuoinnista saa sen näyttämään toooosi vanhalta ja haalistuneelta, vaikka ei se tuolta oikeasti todellakaan näytä! Mutta siis, tää puikko! Stockalla näitä Australian Goldin Face Guard -puikkoja näin jo talvella ja nyt muistin käydä ostamassa tämmöisen erityisesti tulevaa aurinkolomaa varten.

Testailin tätä jo hieman näissä Suomen säälittävissä aurinko-oloissa (eli yhtenä päivänä kun se aurinko vähän enemmän paistoi)… Ja hei dudes, tosi kätevä puikko! Tällä on nopea sutia tatuoinneille aurinkosuoja, joka pitää vesipärskeissäkin. Tämähän on tietenkin myös tosi näppärä kasvoille ja siis kasvoillehan tää onkin nimetty käytettäväksi. Nenä etenkin kärähtää helposti. Tää ei tahmaa ollenkaan eikä tästä tule mitään valkoista möhmäpintaa.

Jes, voin suositella. Hintaa tällä putilolla oli jotain kympin verran ja kyllä tämä ainakin vaikuttaa ihan riittoisalta. Vastaavia puikkoja on muillakin merkeillä, mutta tämä on edullisin näkemäni ja oikein hyvä.

AustralianGold

Ootteko te tutustuneet puikkomuotoisiin aurinkosuojatuotteisiin? Kai suojaatte tatuointinnekin auringossa??

8 Comment

 1. Aurinkosuojaa tatuoinneille ja Petralle.

  1. :’D

 2. Salla says: Vastaa

  Ei mulla koskaan tatuoinnille mitään erillista aurinkojuttua oo, käytän ihan normivoidetta kunhan vaan sk on 50 🙂

  1. Tää pitää paremmin!

 3. ellu. says: Vastaa

  Mä hommasin tommosta ACO:n lapsille tarkoitettua, 50 sk voidetta. Miehellä on kummassakin käsivarressa iso tatska, joten läträttyä tulee ja ite palan, mikäli on yhtään pienemmällä kertoimella 😛 Mutta puikko vois olla ihan fiksu, kun tuokin karvasiin käsivarsiinsa sitä läträä ja sitä saa sitten tosi kauan hieroa ihoon, että imeytyy. Monesti samalla sitten tekee pihalla jotain autojuttuja, niin lika tarttuu vieläkin helpommin ihoon voiteen takia.. Puikolle siis iso peukku, pitää käydä tsekkaamassa 🙂

  1. Mä ainakin koin, että tää puikkovoide pysyy ihan tosi hyvin ja kestää paremmin! Ja tästä ei tosiaan tuu semmosta rumaa valkoista pintaa, vaan tatskat näyttää hyviltä suojankin kanssa. 🙂

 4. Mimosa says: Vastaa

  Öhm, en? 😀 Voi tosin johtua siitä, että olipa kesä tai talvi, niin löytyy aina joku pitkähihainen päältä. Ja aurinkoa en ota. Aurinko on kiva ja tärkeä kasvien yms. kannalta, mutta mie en siitä tykkää.

  1. Ei se väärin oo. 😀 Mä myönnän joskus ainakin Suomessa skippaavani muuten aurinkosuojavoiteet, mutta tatuointeja en halua haalistaa.

Vastaa