Paremmat joulukortit

Tänä jouluna päätin lähettää joulukortit hieman useammalle kuin vain normaalille muutamalle ihmiselle, koska:

Pari viikkoa sitten tutkin Postin joulukorttivalikoimaa ja tuskailin niiden hintoja. Söpöjä jouluaiheisia kissakortteja löytyi vaikka millä mitalla, mutta mullahan on paljon söpömpi kissa kotona! Niinpä suuntasin kotiin ja nettiin ja tilasin Vistaprintiltä huomattavasti kivemmat joulukortit kuin mitä kaupan hyllyillä oli tarjolla. Kortit tulivat noin viikossa ja ovat ihan ok-kelpaavat, joskin kuvan tummuus hieman yllätti…Sitä korttien kuvapuolta en kyllä nyt voi vielä esitellä, sillä blogiani oletettavasti lukee myös ne (tai ainakin osa niistä), jotka ko. kortin tulevat saamaan…No, sujautin eilen 15 korttia joulupostikorttikuoreen ja kiikutin laatikkoon. Matkalla siis ovat!

Vistaprintistä sen verran, että nettisivut ovat kohtuullisen rasittavat. Haluat tilata 20 kpl postikortteja, mutta noin kolmenkymmenen vaiheen jälkeen sulla saattaa olla ostoskorissa mukeja, t-paitoja, kyniä ym., joita et missään vaiheessa hyväksynyt. Valinnanvaraa korteissa tosin on, liikaakin! Korttimalleja, paperin laatuja ym. on pirusti. Kun näitä on puolisen tuntia plärännyt, klikkaa äkkiä vaan jotain, että pääsisi eteenpäin. Plussaa ehdottomasti se, että kuvan voit ladata samantien ja se näkyy jatkossa kaikissa tuotteissa. Ei tarvitse siis kuvitella, miltä ko. tuote näyttäisi sen oman kuvan kanssa. Rekisteröidyttyään ei kannata suoraan suunnistaa pikaisesti kassalle (ihan ku tässä onnistuisi edes…), vaan tsekata sähköpostit ensin, siellä nimittäin odottaa jo alekoodi. Ja näitä muuten tulee sitten jatkossakin, noin sata päivässä…joten aika pikaisesti pitää pyytää poistamaan sähköpostilistalta, ellei nyt sitten oikeasti halua tilata omalla kuvalla varustettuja mukeja päivittäin…No mutta kuitenkin, niitä persoonallisia joulukortteja pääset suoraan suunnittelemaan tästä linkistä!

P.S. Kuka helevetti tämän tyhmän toivotustekstin korttiin keksi??? Paras, vielä parempi, parhain? Öö.

2 Comment

  1. Anonymous says: Vastaa

    Loistava idea! pitää kans tehä omasta kollista jotai joulukorttijuttui. Mistähä löytäs tonttulakkeja jotka sopii kissalle? 😀

  2. Photari lienee fiksumpi vaihtoehto. 😀 Tosin noissa korttivaihtoehdoissa on ihan tarpeeks koristeluja muutenkin.

Vastaa