Sitten kun taas paistaa

Tuntuu, että tää koko vauvavuosi menee jotenkin vähän suorittaen ja häsläten. Säätilalla on väliä lähinnä vaan sen kannalta, miten vauvan puen, ettei sille tule liian kylmä tai kuuma. Ja auringolta pitää kans suojata, jos moinen sattuu paistamaan. Mitään aurinkovoiteita en vauvalle ole käyttänyt, vaan lähinnä varjolla ja vaatteilla tässä vaiheessa suojaan. Beben kädet ovat kyllä vaunuissa usein auringossa, mutta vain lyhyitä aikoja, en ole niihin mitään voiteita vielä laittanut. Oma hipiä on kuitenkin usein auringon armoilla vaunulenkeillä ja nämä blogiin saamani Mádaran uudet aurinkojutut ovatkin olleet nyt käytössä aina aurinko armaan pilkahdellessa.

Jo ennen vauvaa olin sitä mieltä, että vauva vanhentaa omaa pärstävärkkiä nopeasti, ja olen sitä mieltä edelleenkin, kun omaani nyt katson. Kaikki yöheräilyt, ihon laiminlyönti, kiireessä vedetyt, ei-niin-terveelliset syömiset… saunasiideriä ostaessani ei enää kauheesti papereita kysellä, haha! Tällainen ikääntymiseltä suojaava aurinkovoide on siis ollut erittäin hyvä mun kasvojen iholle. Sisältää kasvien kantasoluja, jotka toivottavasti edes ihan vähän estävät ihoa vanhenemiselta. Vartalolle ja käsille olen yrittänyt muistaa kotoa lähtiessä laittaa tätä toista -myöskin SPF30- Plant Stem Cell Antioxidant -voidetta. Ei jätä ihoa valkoiseksi ja koostumus on helppo levittää ja ihana muutenkin. Säilytän näitä molempia eteisessä, jotta lähtiessäni muistan laittaa!

Mut sit nää!!! Näistä ilahduin ihan tosi suuresti, sillä tykkään ihan hirveesti tällaisista ”meikkivoiteen tavoin” toimivista aurinkosuojista kasvoille. Auringossa ei jaksais hirveetä pakkelia mutta kiva kuitenkin saada edes vähän jotain omaa ihon sävyä tasoittavaa ja nää CITYCC -voiteet ovat just sellaisia! Sävyjä on kaksi: light beige ja medium beige ja mä teen näistä tällä hetkellä sekoituksen omalle iholleni sopivaksi. Ihan kauheesti ei tosiaan päivän aikana tule omaa naamaa tuijoteltua, mutta tällä tuotteella lyön silti kaksi kärpästä yhdellä iskulla: kasvot saa aurinkosuojan ja edes vähän asiallisemman ulkonäön ihmisten ilmoille. Toimii nätisti mun iholla, ja vaikka finnejä on taas alkanut enemmän ”oman” hormonitoiminnan palautuessa tulla, ei nää mitään epäpuhtauksia ainakaan aiheuta.

Ootteko jo kokeilleet näitä Mádaran aurinkouutuuksia? Pidättekö auringossa oleskelusta? Mä ainakin kovasti jo odotan sitä, että Amandan kanssa pääsis kunnolla viettämään aikaa aurinkoon…

Tuotteet saatu Hyvinvoinnin.fi:sta. Postaus sisältää mainoslinkkejä.

2 Comment

  1. Riina says: Vastaa

    Hahaa, taas osu ja uppos ainakin osittain! Säätilan tarkkailu on tosiaan saanut ihan.uuden perspektiivin lapsen myötä. Lähinnä siksi, ettei poika nuku päivällä sisällä, eikä meidän partsia oo katettu. Sellaisina päivinä, jolloin siis sataa kaatamalla, tai vaihtoehtoisesti oli talvella megakylmää, pitää/piti keksiä jotain kommervenkkejä, mikä on aika stressaavaa! ???

    1. Kissis says: Vastaa

      Meillä nyt oppinu nukkumaan päikkärit pinnasängyssään, joten halleluja ei haittaa enää vaikka sataa ?

Vastaa