Uudet billi bit!

Sain eilen työpäivän aikana sähköpostiini viestiä Aleksi 13:sta, kanta-asiakaskortilla kaikki -20 prossaa! En juurikaan kyseiseen kauppaan eksy ilman hyvää syytä, mutta tämä nyt kuitenkin ihan selkeästi oli sellainen, hyvä syy. Sitäpaitsi olin muutenkin menossa illalla keskustassa käymään.

Ja kuinkas siinä sitten kävikään, nämä selkeästi muista omistamistani ballerinoista poikkeavat kaunokaiset osuivat silmiini (olivat kuulemma vasta eilen tulleet myymälään) ja -20 prosenttia oli ihan kiva juttu. Ilahduin, kun siellä oli vielä tasan omaa kokoani eli 37,5 ja turhan lyhyen sovituksen jälkeen kipitin kotiin kengät kassissa. Kotona sitten onneksi päätin vielä hieman sovitella kenkiä ja totesin, että ne ovat perkele sen puoli kokoa liian pienet! Hetken tuskailun jälkeen vedin rotsin niskaan ja lähdin takas kauppaan vaihtamaan ne kolmekasiin. Näissä kengissä myyjän mukaan koot ovat hieman normaalia pienemmät. Mutta kengät olivat kaiken tämän vaivan arvoiset, tykkään niistä kovasti. Omistan muuten toisetkin billi bin kengät, tennarit, ja olen saanut niistä kovasti kehuja. Että kesää odotellessa…!

Poikaystävälleni, joka ehkä lukee tätä ja ehkä kiristelee myös hampaitaan, voin kertoa, että kengät olivat erittäin hyvä ja tärkeä ostos, vähän kuin laittaisi rahaa pankkiin.

Pidättekö vai ettekö pidä? Onko billi bi tuttu merkki?

P.S. Bloggaan vielä myöhemmin illalla yhdestä älyttömän kivasta asiasta, jonka eteen olen tehnyt kovasti töitä.


15 Comment

 1. M says: Vastaa

  Oi oi! Mä tykkään ihan todella paljon! Haluaisinkin juuri tuollaiset mustat ”kärkivahvikkeet” nudeen värisiin balleriinoihin. Toistaiseksi ei ole tullut vastaan. Plaah.. 😀

  http://donebym.blogspot.com/

  1. Joo tommoset kärjet baltsuissa taitaa olla kevään muoti, tosi monissa näkee! 🙂

 2. Mä en yleensä balleriinoista tykkää, mutta noi on todella kivat! Tykkään väristä (ei aina tartte olla kokomustat)
  Ja kyllä, kengät on aina tärkeät. Siis todella varteenotettava syy noitten ostamiseen (jos poikaystäväsi saattaa lukea tämän kommentin.)

  1. Joo näitä oli kokomustinakin…mutta tällä kertaa ne ei kiinnostanu yhtään! 😀

 3. Nonnu says: Vastaa

  Sulla on kiva blogi! Aloin lukijaksi! 🙂

  Onko sun kissa rodultaan Burma? <3 Mulla oli joskus puoli-Burma ja hän oli aivan ihana!

  1. Kivaa, tervetuloo! 🙂 On Reiska burma! 🙂

 4. Epe says: Vastaa

  Ei ole tuttu merkki, mutta nyt kyllä innostuin!! Ja tuo ruskean väri, täydellinen <3

  1. Joo! <3

 5. Ruu says: Vastaa

  ei uppoa, en voisi kuvitella noita omiin koipiin 🙂

  1. 😀

 6. Aivan ihanat baltsut! Mä haluaisin kans tuollaiset, mutta nuden värisinä. 🙂

  1. Nude tuntuu olevan kova sana nyt! 😀

 7. Jennipenni says: Vastaa

  Ihanat, kovin söpöt 🙂

  1. Niin on, niin on! 🙂

 8. Niina says: Vastaa

  No niinpä, samaiset kengäthän nuo ovat kuin meikäläisen! Olen kyllä tykännyt noista kovasti ja plusssaa tietty siitä, että kaunokaiset ovat nahkaa (ehkä siksi ne eivät hierrä?). Tuo merkki oli kyllä meikäläisellekin ihan tuntematon, mutta eipä sillä mitään väliä olekaan. 😛 Hintansa väärti sanon minä!

Vastaa