Uusia lemppareita

Olin just kahvittelemassa kaverin kanssa ja sain kuulla, että kosmetiikkapostaukseni ovat kiinnostavimpien joukossa. Ajattelin että höh, ne kun yleensä saavat vähiten lukijoita tai kommentteja. Mutta jos tämä postaus olisi nyt sitten vaikka omistettu tuolle kaverilleni! Eli Nea, ole hyvä!

Saan työni kautta jonkin verran kosmetiikkaa, ja vaikka kokeilenkin kaikkea uutta mielelläni, olen silti äärettömän uskollinen hyväksi löytämilleni jutuille. Yleensä ne ovat jotain apteekkikräämejä, eivätkä suinkaan sieltä kalliimmasta päästä. Viime aikoina olen muutamaan uuteen kuitenkin ihastunut ja ajattelinkin nyt esitellä ne.

IDUN minerals on laaja mineraalimeikkisarja ja siitä mulla on meikkivoide ja peiteväri. En oikein tiedä tykkäänkö näistä purkkien kuvista, mutta sisältö on täyttä timanttia. Levittyy älyttömän pehmeästi ja nätisti ja sopii mun iholle, ei kyllä tuki lainkaan! Sen verran sarjaan tutustuin, että nämä ovat todella luonnollista kamaa.

Silloin harvoin kun silmiini laitan luomiväriä, se on yleensä niitä turvallisia ruskean sävyjä. Lancômen Alber Elbaz -paletin sain elokuussa synttärilahjaksi mutta vasta ihan äskettäin sen olen raaskinut korkata, enkä sen jälkeen ole kyllä muihin luomiväreihini päin vilkaissutkaan. Täydellisiä sävyjä, ihana!

Kauan hain hyvää kulmakarvageeliä ja nyt sellainen löytyi Maybellinelta, Browdrama! Tämä kyllä pitää ainakin mulla kulmat kivasti paikoillaan ja tuo samalla sävyä. Tätä aion ostaa niin kauan kuin tätä vaan myydään.

Putsareista sen verran, että Lumenen puhdistusvesi 3 in 1 on ihan paras. Käytän tätä kasvovetenä ja poistaa tosi tehokkaasti ja ihoa kuivattamatta loput meikit. Tämän sain Lumenelta blogiini, kiitos Lumene.

Lumenea olen suosinut vuosikausia silmämeikin poistossakin (ja suosin kyllä edelleenkin), mutta Olayn silmämeikinpoistoaine on kanssa aika hyvä. Kun sitä ensin oppii käyttämään oikein. Minähän en paljon ohjeistuksia lue vaan säädän ensin itse ja sitten ihmettelen, kun ei toimi. Tätäkin laitoin ensin vanulappuun ja eihän se niin toiminut ollenkaan. Tätä voidetta kuuluu levittää sormin ja sitten pyyhkäistä vanulla meikit pois. Ja todella hyvin ne lähteekin. Siis TODELLA hyvin.

Löytyykö näistä mitään teille ennestään tuttua tai edes kiinnostavaa?

17 Comment

 1. Taru says: Vastaa

  Lumenen silmämeikinpoistoaine on ihan helvetin hyvää kamaa. 🙂 Mut nyt toi Olay rupes kans kiehtomaan… Oon kans ennen tollasia kokeillu silleen et laitan ensin vanulle ja siitä pyyhin, ja eihän siitä mitään tullu. Tota kulmageeliä pitää kans kokeilla. 🙂

  1. Jep, Lumene on mun vakkarilemppari silmämeikinpoistossa, tosin se öljyversio on parempaa ja sitä en voi pidennysten takia käyttää. Mutta suosittelen testaamaan ton Olayn, hinta tuskin kirpaisee! Yhdellä pyyhkäisyllä lähtee kaikki!

   Tota kulmageeliä on ehkä pakko ostaa jemmaan…pelkään vaan, että noi kuivahtaa silleen ettei oikeen voi hamstrata.

 2. Sissi says: Vastaa

  Apteekissa jonotellessani hipelöin noita Idun-purtiloita ja vähän hankalasti muotoiltuja ja avattavia ne oli mutta tykkäsin pakkausten ulkoasusta. Hintoja pidin vähän suolaisina mutta köyhälle kaikki onkin kallista:)

  1. Jep, se korkki on ainakin aluks tosi jäykkä. Mutta tosi hyvä sulkumekanismi siinä sisällä, ei pääse esim. reissussa mineraalit ympäriinsä!

 3. Mun pitääkin kohta ostaa uutta silmämeikinpoistoainetta. Tehoaakohan tuo Olay vedenkestävään. Jos ei, niin Lumene tulee mukaani taas.

  1. Hmmmm. Jaa. En osaa sanoa. Mutta ainakin luomivärin, meikkivoiteen ja kulmat se on puhdistanut todella hyvin.

  2. Ja rajaukset! Joita yleensä hinkkaan ikuisuuden!

 4. Mä tykkään hulluna IDUNista, enkä vähiten noiden pakkausten vuoksi. Meinasi sydän pakahtua kun näin sun postauksen ekan kuvankin. 🙂 Mutta on kyllä sisältökin kerrassaan erinomaista.

  1. Hih 🙂

 5. Idunit on ehdottomasti kiinnostavia ja niitä haluaisin joskus kokeilla. Pakkauksetkin on super-kauniita!

  1. Mä en jotenkin lämpene noille kuville 😀

 6. Elisa says: Vastaa

  Lisää kosmetiikkapostauksia toivon myös ma! 🙂 Tarvitseekin harkita tuota Olayn puhdistusainetta, nyt kun suosikkipuhdistusvaahtoni ovat ilmeisesti liian kovia kuivalle iholle :/

  1. No hyvä et joku muukin. 😀 Paljokohan tuo Olay maksaa…sehän on kuitenkin kai aika edullinen merkki. Ja tuntuu todella riittoisalta myös.

 7. Noora says: Vastaa

  Meille tuli juuri myyntiin nuo Idunit ja henkilökuntatilauksenikin saan huomenna. Tilasin lähinnä meikkipohjajuttuja, vaikka ne värikosmetiikat vakuutti kyllä kans. Siis luomivärit ainakin 🙂 Ja tuolla peitevoiteella saa peitettyä tosi hyvin näkyvällä paikalla olevan punaisen leikkausarven, että plussat siitä!

  Pakkausten kuvat ehkä ärsyttää mua kuitenki enempi ku ihastuttaa….

  1. Joo toi peitevoide on kyllä tosi ällistyttävän hyvä!

 8. nea says: Vastaa

  Jee 😀 Oon tosiaan hurahtanut itse tuohon bare mineralsiin ja eritoten meikkipohjaan, mutta hinta on suolainen, joten vähän himottaisi koklata, olisiko Idunista haastajaksi… Kaipaan kevyttä ja kuivalle iholle sopivaa, ehdottomasti ei mattaa vaan hiukan hohtavaa pohjaa, joka on vaivaton käyttää, ja BM on tätä, varmasti Idun myös! Vähän edullisempi näyttää olevan tää Idun…

  Mites tuo kulmakarvageeli, käytätkö vielä väriä sen kanssa vai pelkiltään? Justiinsa aina niitä kulmakarvoja laiminlyön, mikä on kyllä tyylivirhe 😛

  1. Luulen, että tykästyt kyllä Iduniin. Mä en oikeen tiedä tosta onko niin hohtavaa, sulautuu ihoon tosi nopsaan ja jättää kyllä kivan pinnan, ei ainakaan mitään liian mattaa! Ja toi peitevoide on kans hassu, se jotenkin ”katoaa” ihoon samalla peittäen. Tosi hyvä.

   Käytän ton geelin lisäks vähän väriä myös, paikkailen tyhjiä ”koloja”. Mulla on tummat kulmat luonnostaan, joten toi geelikin vois melkeen itsessään riittää…

Vastaa