Enää ei ota pannuun

Joo siis luonani ei mitenkään järkyttävän usein vieraita käy (mistäköhän johtuis). Ja niistäkin reppanoista harva juo kahvia. Itsekään tosin en kahvia juo kuin seuran vuoksi, eli kotona en koskaan keitä kahvia vain itseäni varten. Niinpä kun tuossa noin vuosi sitten vahingossa jätin kahvipannun kannen kuumalle kahvinkeitinlevylle ja se osittain suli (arvatkaa montako perkelettä suustani silloin pääsi), en vaan jaksanut miettiä uuden hommaamista. Jos nyt joku kahvia juovista vieraistani jotain ihmetteli, niin selitin asian ja se siitä, ihan hyvin tuo tuollaisena hieman epämääräisenäkin toimi. Kahvipannun asettaminen paikoilleen kahvinkeittimeen vaan oli vähän hankalaa, mutta pienen venkslaamisen jälkeen onnistui sekin. Vaikka olihan se aina aika rasittavaa.

Ja koska olen nykyään joku hemmetin tehopakkaus olevinani, niin päätinpä selvittää viime viikolla tämänkin asian OBH Nordican asiakaspalvelusta. Toivoin voivani ostaa vain uuden kannen tai kenties jopa saada sen ilmaiseksi, ystävällisen sähköpostin kun lähetin. Mutta paskanmarjat, kansiahan ei erikseen myydä vaan pitää ostaa koko pannu, 25,52 euroa kiitos. Sen kuitenkin ystävällisesti suostuivat lähettämään postiennakolla ja niinpä sitten alistuin sellaisen tilaamaan. Sain paketin kotiin roudaamisen avuksi sentään ilmaisen muovipussin Postista!

Niin että nyt kaikki kahville mun luo!

Ja koska tästä muuten eräs nimeltä mainitsematon tyyppi aivan varmasti urputtaa, niin mainitsen vielä, että TOSI HIENO PUNAINEN OBH NORDICA -KAHVINKEITTIMENI ON SAATU LAHJAKSI ISOVELJELTÄ. KIITOS!

30 Comment

 1. Nina says: Vastaa

  Meikä tulee! (Uusi) pannu kuumaksi niinku olis jo!

  Ei mut voisin oikeesti tullakin 🙂 Keitit niin hyvät sumpit että joisin kyllä kahvia ihan vakkariin jos se ois kaikkialla yhtä hyvää. Vai johtuikohan maku siitä kermasta? Tai sokerista? Vai hei, ehkä sittenkin tuosta tosi hienosta punaisesta OBH Nordica -keittimestä! 😀

  1. Mulla toi kahvin keittely menee kyl ihan tuurilla ja aina mietin, et tuleeks tästä nyt liian vahvaa vai liian jotain muuta. Jos laitan et haluun 5 kuppii niin siitä tuleeki vaan kolme. Hämärä keitin. Broidi voi lukee jälkimmäisen: ihan paras keitin!

  2. Nina says: Vastaa

   Sama. Ja niinku sillon puhuttiinkin, ne isot ja pienet kupit sekottaa sitten lopullisesti 😀

 2. Mulla kävi noin mun vedenkettimen kanssa. Tai siis, laitoin väärän levyn päälle hellalla ja se vedenkeittimen alusta oli sillä väärällä levyllä. Ihme, että se toimii edelleenkin, haisee ehkä vähän kärtsähtäneeltä metallilta, mutta eeei kai se niin vaarallista ole?

  Mä voin kanssa tulla kahville! Laiva on yleensä aamukymmeneltä satamassa 😛

  1. No ei oo niin justiinsa! Ja tuu vaan, Reiska on ainaki kotona vaik mä en välttis oo. 😛

  2. …opetan sen keittämään kahvia!

  3. Joo! Meillä olis Reiskan kanssa varmasti todella mukavaa! Juteltais niitä näitä kaiken maailman jutuista 😛

   Hitsi, olisi kyllä upeeta jos olisi kissa joka osaa keittää kaffet.. Ei ikinä tarttis keittä kahvit aamulla. I can’t make my morning coffee, before I’ve had my morning coffee.

  4. Hehee 😀 Kahviaddikti!

 3. Kisu says: Vastaa

  Jos Reiska keittää mulle myrkkylitkut niin miksei 😉

  1. No mä voin ainaski 😉

 4. Kisu says: Vastaa

  Varos vaan, saatan tarttua syöttiin!

  1. Olen nykyään yksinäinen sinkku, joten kaikki kauniit tytöt ja pojat ovat enemmän kuin tervetulleita kahville! ;P

 5. Mulla ikävä tapa sulattaa muoviastioita paistinpannulle..syystä jos toisestakin kolme pannua saanut piloille sillä konstin..

  Töissä hajotin,syystä jos toisestakin,aikoinaan neljä kahvinkeittimen kannua vuoden sisään..pomo tuumi jotta seuraava mänöö tilistä =) Ei hajonnu sitte enempää.

  1. Joo minäkin viime kesänä sain kunnon savut aikaiseksi jättämällä muovikipon kuumalle hellan levylle…onneks ei ollu oma kämppä, hähä! 😛

  2. Muovista tulee pirullisen kitkerä käry.
   Se haju saa vaikutkin irtoamaan korvista.

   Onni ettei ollu oma kämppä,pääsi hajua pakoon =)

  3. No ei päässy pakoon ku oltiin siel yötä… 😀 Mut ei ollu oma astiakaan! 😀

 6. LauraL says: Vastaa

  Siis tä, onko postista saanu jotain ilmaseks!? En usko.

  1. Joo, itsekin olin ihan ihmeissäni, kun muovikassia pyysin ja ilmaiseksi tuli!

 7. Sulla on kyllä tosi ihana isoveli.

  Varmaan on tuonkin tyylikkään testivoittaja-kahvinkeittimen hakenut jouluaattona stadin Stockalta taistellen tiensä läpi satojen naftaliinilla aromatisoitujen isoäitien, kun kysytty ökymalli oli muualta loppunut, ja lahjansaajan viime hetken toiveen mukaan sen piti olla ehdottomasti punainen?

  Unohdit muuten mainita niille tuhansille blogiasi lukeville mörköpelkoisille neitihenkilöille, että tällä hurmaavalla isoveljelläsi on saman laatusarjan Espressokeitin ja hän on käytännössä lähes sinkku – eikä pelkää nukkua oven puolella sekä herrasmiehenä mielellään kuolee myös parisuhteessa ensin poltergeistin hyökätessä. Mutta ei se mitään, mainitse asiasta sitten seuraavassa postauksessa.

  Terveisin: Anonyymi

  1. Noniijust.

  2. Myy says: Vastaa

   Miksei mulla ole yhtä kelpoa isoveljeä!

  3. Tästä voi tietenkin olla montaa eri mieltä, mikä on kelpo… 😀

  4. Nina says: Vastaa

   Hahah :D:D

   Mutta mikä ihme on ”käytännössä lähes sinkku”? 😀

  5. Nonii, en tiedä kyllä yhtään.

  6. ”Käytännössä lähes sinkku” on vastakohta ”teoriassa harvinaisen varatulle”, tietty.

  7. Nina says: Vastaa

   No niin tietty. Höh.

 8. Nova says: Vastaa

  Yritin tässä miettiä et oonko ite polttanu mitään muovisia juttuja ja eiii, tylsä elämä mulla on ollut koska en ainakaan muista tällaista tapahtuneen. Mutta hei, kyllä mä aikoinaan meinasin saada tulipalon avokin kämpillä (siis ei asuttu vielä yhdessä) kun laitoin hellan päälle ja sitten siinä oli tyhjä maitopurkki könöllään ja alkohan se vähän kärtsäämään. Ei sentään syttyny palamaan mutta ei se tainnut kaukana olla. Että joo, on mussa vähän pyromaanin vikaa.

  Niin ja *reps* Maailman parhaan isoveikan kommentille =D

  1. Joo mun pitäis oikeesti pysytellä kaukana hellasta…ja kaikesta muustakin, millä voi saada tuhoa aikaan.

 9. ”Maailman paras isoveikka” vaikuttaa kerrassaan mainiolle tapaukselle..mutta onhan hänellä simpsakka pikkusiskokin..

  1. Onneksi se lukee mun blogia kuulemma vain pari kertaa vuodessa!

Vastaa