Suklaaostoksilla

Pistäydyin tänään Kluuvikadun Chjokossa, koska kaikissa muissa kaupoissa joululahjashoppailut menivät ihan perseelleen. Kaikilla on jo kaikkea, eikä kukaan ole toivonut mitään erityistä. Enkä vaan löytänyt mistään mitään kivaa. Mutta sitten tosiaan tajusin, että suklaa on aina kivaa! En mennyt Chjokoon hakemaan mitään tiettyä, ja mukaan tarttuikin kolme erilaista lahjaksi sopivaa pakkausta. Nuo valkoiset biitit pötkössä ovat lakritsisuklaamanteleita, joita myyjä niin kovasti hehkutti. Ihan pakko oli ostaa lakua rakastavalle isälle siis sellainen. Pienet pirpanat pyöreässä boksissa ovat suklaarakeita, joista sain kaupassa maistiaisen: voin kertoa, että ovat todella hyviä. Eivät liian ällömakeita, vaan just sopivia. Ja nämä isot pallot ovat praliineja, käsinvalmistettua kotimaista suklaata. Jonka päällys näköjään rapisee mukavasti ympäri laatikkoa!

No, nyt mulla on edes jotain joululahjoja ostettuna. Tästä on hyvä aloittaa. Ja mahdollisesti myös lopettaa. 😀

No otapa siinä taas sit kuvia kun tää yks tönii

7 Comment

 1. Suklaa on ihan parasta… Nam!
  *Kuolaa*

 2. Nina says: Vastaa

  Noni, nyt joudun menemään tuonnekin! En edes tienny että tollanen kauppa on olemassa. Pitäis varmaan käydä vähän enemmän ulkona 😀 Mutta sainpas pari lahjaideaa sellaisille ”vaikeille” tapauksille. Dänks 🙂

 3. Joo nämä on ihan kiva vaihtoehto ns. perinteiselle suklaalle! 🙂 Ootas mä keksin Nina tässä viel parit kaupat, joissa sun täytyy ennen joulua käydä. 😀 No ei, en kyl keksi. 🙁

  Näitä myy muuten myös My o My pienessä määrin.

 4. Nina says: Vastaa

  Sulla on Heini muhun ihan järkyttävän huono vaikutus 😀

 5. Hahah, siihen pyrin. 😀

 6. Aaah, suklaa on aina hyvä joululahja ja varsinkin tuollaiset erikoisemmat (toki itselle aina kelpaa kyllä ne perinteiset fazerin boksitkin :D).
  Täällä meilläkin on onneksi yksi ihana pikkuinen suklaapuoti kauppahallissa, Nelituulia.
  Jotain ihan taivaallista se suklaa <3

 7. Janna says: Vastaa

  Nämä ovat niitä hetkiä kun vituttaa erityisesti asua muualla kuin kotikonnuilla Hesan tienoilla. Ihanalta näyttää!

Vastaa