Poshé pöydällä

Olen blogannut tästä aiemminkin, mutta koska jostain syystä jäi sellainen fiilis, ettei mua otettu tarpeeksi vakavasti, niin kirjoitan nyt sinnikkäästi uudelleen.

Tilasin nimittäin uuden pullon Poshéa, tällä kertaa Beautybaysta, josta sen sai hieman halvemmalla kuin mistä tilasin ekan pullon (CesarsShop). Maksoin tästä nyt 8,19 puntaa ja postikulujahan sieltä ei päälle tulekaan. Eikä todellakaan ole mikään iso hinta tästä pullosta.

Tämä pikakuivattaja on nimittäin oikeasti aivan mieletön. Ennen Poshéa mua suorastaan vitutti kynsien lakkaaminen, kun en koskaan muka riittävästi odottanut lakan kuivumista ja jatkuvasti sai jonkun kynnen vetää uudestaan. Tai sitten laitoin liian paksun kerroksen ja tuli ärsyttäviä kuplia. Mutta ei todellakaan enää. Kerros Poshéa lakkaamisen jälkeen, pari minuuttia odottelua ja sen jälkeen voi tehdä ihan mitä huvittaa eikä lakalle tosiaankaan tapahdu yhtään mitään!

Ja mikä parasta, kynsilakka pysyy oikeasti kauniina monta päivää. Ennen mulla viimeistään 20 tunnin sisällä alkoi kynsilakka lohkeilla, mutta VIIMEINKIN voin nauttia lakkauksen tuloksista ainakin pari päivää. Sitäpaitsi Poshé tekee vielä tosi kauniin, kiiltävän pinnan (eiks mattapinta menny jo muodista?)

Siis kyseessä on ihan uskomaton pikakuivattava päällyslakka. Ja tämä ei ole mikään maksettu mainos, vaan usutan teidät kaikki Poshéen tutustumattomat kynsien lakkailijat tilaamaan tämän HETI PAIKALLA!!!!!!!!!!! Ette perkele kadu.

11 Comment

 1. Nonnu says: Vastaa

  No perkele! Tätä pitää saada! 😀

  1. Niin pitää jos ei jo ole. 😀

 2. Onko tuo paljonkin parempaa kuin esim. Mavalan pikakuivattaja? Heti alkoi kiinnostamaan! Ostin kyllä vasta Trindin pikakuivattajan, se on ihan samaa luokkaa kuin Mavalan, mutta huonommalla siveltimellä.

  1. Olen kokeillut Mavalalta sitä suihketta, joka oli suht nopea, ei lähellekään Poshéa kuitenkaan. Alkoi kuitenkin se haju käydä keuhkoihin.

   En usko että tätä parempaa tulee vastaan, mahdotonta. Tämä on niin älyttömän nopea ja muutenkin vaan paras.

 3. Kynsiäni en valitettavasti lakkaile, joten tästä en hyödy, mutta sitä aattelin kysyä, että kuinka kauan sulla on mennyt tuon BeautyBayn tilauksen kanssa, että se on tullut?
  Itse laitoin tilauksen sinne nyt 5.8. ja 6.8. tuli ilmoitus, että se on despatched eli on ilmeisesti tulossa?? Täytyy toivoa, että se tulisi ensi viikon aikana…

  1. Tämä tuli aika nopeasti, vähän yli viikossa. Joskus Beautybay oli tosi nopea, sitten se hidastui ja kesti jopa kuukausi saada tilaus. Mutta tää tuli nopsaan!

 4. Hö. Kuulostaa huipulta, mutta en saa itseäni niin lujaa kiinni niskasta, että tekisin tilauksen ulkomailta. Laiskasta päästä kärsii koko ruum- lakatut kynnet.

  1. CesarsShop myy näitä kans, mut vähän kalliimmalla.

 5. Pakko kysyä, että kuinka nopeasti tuon pikakuivattajan voi laittaa lakan päälle? Itsellä tuli heti ekaksi mieleen, että eikö se alla oleva lakka tartu tuohon sutiin ja sotkee sitte koko pullon sisällön..?

  1. Mä odotan lakan kanssa ihan minuutin-pari…tosi nopeesti voi laittaa! Ei oo mulla menny mikään sotkuun.

 6. Myy says: Vastaa

  Poshe on varsin hyvää, mutta tykkään Seche Vitestä vielä enemmän. 🙂

Vastaa