Zooplus

Multa kysytään todella usein, mistä tilaan pojille sapuskat. Olen käyttänyt Zooplussaa ihan siitä lähtien, kun Reiska tuli meille, eli kohta noin viitisen vuotta. Siksipä olin iloinen, kun Zooplus suostui TT:n kautta mainosyhteistyöhön kanssani, kuten ehkä huomaatte nämä lähiaikoina blogiini ilmestyneet Zooplussan mainokset. En suhtaudu mainontaan blogeissa lainkaan nihkeästi ja ihmettelen nyt tätä jatkuvasti esille nousevaa kohkausta asiasta. Omaan blogiini haluan kuitenkin vain sellaista mainontaa, joka tähän blogiin sopii ja jota jopa suosittelen.

Ja Zooplussaa suosittelen. En ole ehkä mistään nettikaupasta koskaan saanut niin täydellistä palvelua, nopeaa toimitusta, kaikinpuolin toimivaa toimintaa kuin Zooplussalta. Hyviä tarjouksia, mainio kanta-asiakasohjelma ja tietenkin pojilleni maistuvia sapuskoja. Käyn eläinkaupasta ostamassa vain kissanhiekkaa ja satunnaisesti ruokaa, jos en ole muistanut ajoissa tehdä tilausta ja ruoka uhkaa loppua. Toimitus Zooplussalta kestää mulla aina tasan viikon, tilaan sapuskat suoraan työpaikalleni. Zooplussallahan on DHL:n kotiinkuljetus, mutta kotona en ikinä päiväsaikaan ole. Ja toimitus on ilmaista, kun tilaa yli 39 eurolla (.fi) ja minähän tilaan.

Edellisen tilaukseni sain viime viikolla, ja käytin naksuihin ”toinen pussi kaupanpäälle” -tarjouksen. Kannattaakin aina tsekata sivuilta Tarjoukset -välilehti, siellä on yleensä aina jotain kivaa ja oikeasti edullista. Ja mikä parasta: tilauksista kertyy zooplus-pisteitä, joilla voi sitten lunastaa hyvinkin pian kaikenlaista kivaa. Pojat ovat näillä pisteillä saaneet vuosien varrella mm. leluja, ruokaa, herkkuja, nukkumispetejä ja Rosa shampoota!

Nykyään Reiskalle maistuu ruoka paremmin kuin Arskalle, Arska on alkanut kunnolla nirsoilemaan. Kastikkeet se käy nuolemassa päältä ja jättää Reiskalle loput. Raksut ovat sen lemppareita ja niitä se veteleekin kupin kerralla tyhjäksi, vaikka miten yritän kehottaa sitä jättämään Reiskallekin jotain…ja Rosankin raksut maistuvat, ehkä jopa paremmin kuin omat. Mitään kunnon ruokakiukutteluraivareita ei onneksi kuitenkaan ole, kuppia kyllä välillä mielenosoituksellisesti kaavitaan, mutta kun nälkä on pahin, kelpaa mikä vaan.

Kysyn: mistä te ostatte elukoiden sapuskat? Onko Zooplus tuttu? Ja jos ei, niin MIKSI IHMEESSÄ EI?

P.S. Nyt muuten on Zooplussan sivuille piilotettu kultainen pääsiäismuna jonka löytämällä saa 200 Zooplus-pistettä kaupan päälle! Ja kaikenlaisia kivoja pääsiäistarjouksiakin kaupasta löytyy. Eli viimeistään nyt on korkea aika käydä tutustumassa valikoimaan, hopitihop.

P.P.S. Jotta teidän ei tarvitse tuskailla tuntikaupalla kultamunaa etsiessänne, niin ystävällisesti vinkkaan, että se löytyy: Tarjoukset -> Kampanjat -> Pääsiäinen 2013.

39 Comment

 1. Ruu says: Vastaa

  muuten tilaisinkin , mutta tuolta ei saa sitä ruokaa mitä eläilääkäri sanoi että poikien pitää syödä, niin käyn ostamassa sen suoraan tohtorilta 🙂 Jos se suositus joskus taas muuttuu, niin ehkä sitten, mutta tehdään nyt niin kun lääkäri määrää 🙂

  1. Niinjoo totta, erikoisvaliosapuskat on tietenkin erikseen.

 2. Jennipenni says: Vastaa

  Miljoona kertaa oon meinannut tilata tuolta, mutta en oo sitten kuitenkaan tilannut 😀 En oikein tiedä miksi, varsinkaan nyt kun selailee tuota tarjontaa…

  1. Elämäsi helpottuu ja halpenee, jos päätät joskus tilata. 😀

 3. Mä olen monta kertaa miettinyt, että tilaisin meidän neidin ruoat tuolta, mutta en ole koskaan saanut aikaiseksi. Ehkä käytän sun linkkejä hyväkseni vielä joku kerta 😀 Meilläkin on vähän se ongelma, että pitäisi olla yhden munuaisen takia hieman erikoisruokavaliota, mutta mä yleensä sekoitan sitä normaaliin.

  1. Mua ihmetyttää aina, että miksei muka kaikki eläintenomistajat jo tilaa lemmikkiensä ruokia tuolta. 😀 On vaan niin helppoa ja kivaa ja halvempaakin.

  2. Jenni says: Vastaa

   Näin puoli vuotta myöhässä ja Kisun ensikotiblogia varten Zooplussan kumppanuusohjelmaa googlaillen päädyin lukemaan tätä.
   Ja itse kommentti! Zooplussalta saa myös noita erikoisruokavaliosapuskoja, ainakin munuais-, virtsa- ja diabetes-vaivoihin.

   Ps. Edellämainittu blogi löytyy täältä: http://kisuensikoti.blogspot.com Siellä on juttua kodittomien kissojen ensikotina olemisesta, yllättäen.

  3. Niin on joo, nykyään ainakin!

   Tutustun blogiin!

 4. Zooplus on tuttu, sieltä on tullut usein tilattua ja usein on myös ollut ongelmia.
  Yhden kerran tilaamani paketti ei poistunut koskaan Saksasta ja oli DHL:n sivujen mukaan toimitettu jollekin Peterille, vaikka mun osoite ja nimitiedot oli oikein. Luki vaan että Different person present :D) Pariin muuhunkin otteeseen ne on jonnekin kadonneet eikä Zooplussalta ole koskaan niitä pystyttty jäljittämään. Ovat kyllä sitten lähettäneet uuden paketin samoilla tilauksilla veloituksetta, mutta ihan saumattomasti ei oo toiminu. Ja monella muullakin ollu tää sama ongelma. Zooplussa on silti kyllä hyvä.

  1. Joo, on mullakin ollut jonkinlaisia kummallisuuksia, mm. tullut eri henkilön nimellä tilauslistaa, jotain outoa extraa, pari kertaa puuttunut jotain tai mennyt kuljetuksessa rikki, MUTTA: viestiä as.palveluun niin asia korjaantuu äkkiä. 🙂 Mitään suurempaa onkelmaa ei oo kuitenkaan viimesen öö melkeen viiden vuoden aikana ollut.

 5. Me tilaillaan tuolta ja ollaan oltu tyytyväisiä palveluun sekä toimitukseen 🙂 Paketinkin pitäisi varmaan tänään tulla meille. Kätevää myös, että tuolla kertyy niitä pisteitä, joita voi sitten hyödyntää 🙂

  1. JEP. Sen ihan unohdinkin, pitänee lisätä!

 6. mäkin tilailen välillä zooplussalta, ja säännöllisin väliajoin käyn haaveilemassa uusien raapimapuiden perään kun siellä ne on ihan naurettavan halpoja verrattuna suomen kauppahintoihin! noilla saksalaisilla taitaa usein olla semmonen bonuspistejärjestelmä, kun esim. emp:ltäkin saa niitä ja just vahingossa yhden hatun sain sieltä ”kaupan päälle” 🙂

  1. Joo tuolta oon tilannu poikien molemmat raapimispuut (joista toisen annoin muuton yhteydessä eteenpäin). Ovat ihan todella paljon halvempia kuin eläinkaupoissa, sitäpaitsi kotiinkuljetus = plussaa…

 7. Elisa says: Vastaa

  Mä olen harkinnut tilaavani täältä perhoselle ruuat, kun tulisi niin paljon halvemmaksi ja saisi kerralla enemmän. Pikku perhoskoirani ei nimittäin suostu nykyään syömään mitään muuta (pöydältä varastetun kermavaahdon ja lohen lisäksi) kuin Royal Caninin Xtra Small -ruokaa, jota saa useimmista eläinkaupoista maksimissaan 1,5 kilon paketissa! Siis yksipilkkuviisikiloa! Tuo pussillinen riittää perhoselle kahdeksi viikoksi. Zooplussalta tosiaan saa halvemmalla kilohinnalla ja myös isompia 3kg pusseja 🙂 Ja parasta on, että voin tilata nuo ruuat suoraan äidin luo jossa perhonen majailee kun en voi sitä kotonani pitää.

  Eli kiitos suosituksesta, taitaa lähteä Xtra Smallit tilaukseen!

  1. No joo, kuulostaa kyllä siltä, että kannattaa!

 8. Kaveri tilasi kissallensa zooplussalta ruokaa. Zooplussan käyttö vain jäi sitten vain siihen ensimmäiseen tilaukseen kun kissa alkoi oksentamaan matoja. Kun laskettiin yks plus yks niin se johtui niistä ruuista ja tarkemmin jostian kissoille tarkoitetusta tonnikalasta :/ Harmillinen sattuma mutta ei uskaltanut kaveri enää tilata ruokaa.

  1. Oho? Katsoitteko päiväystä? Ottaisin ehkä tässä tapauksessa yhteyttä valmistajaan, en niinkään kauppaan, jos parasta ennen on kunnossa. Mulla on kyllä kaikki sapuskat olleet aina ihan hyvissä päivämäärissä ja tuoreita!

   Mutta voihan noissa kaikenlaista olla, ihan ihmistenkin sapuskoissa. 🙁

 9. Mäkin tilasin Zooplussalta kissanruuat vielä kun teollista syötin, nykyään kisut on raakaruokinnalla. Pari kiipeilypuutakin on tullut sieltä tilattua. Ikinä ei ollut mitään suurempaa ongelmaa, mitä nyt jotkut tölkit oli saanu aina vähän osumaa.. 🙂 Ihmettelen myös miksei kaikki tilaa lemmikkiensä sapuskoja Zooplussalta, kun kerran halvemmaksi tulisi!

  1. Joo, ainakin noi paljousalennukset on kyllä kivoja ja sit on tietty paljon parempia tarjouksiakin kuin eläinkaupoissa.

 10. Olen huvikseni katsellut joskus tarjontaa,mutta ruuat täytyy hankkia tuolta eläinlääkärin puolelta.
  Hyviä tarjouksia niillä näyttäny olevan.

  1. Mä tosi myöhään vasta tajusin sen Tarjoukset-osion…tosin oon tilannut välillä .cominkin kautta. Nykyään vaan tuolta .fi, kun en halua tilata ihan niin paljon kerrallaan.

 11. Taina says: Vastaa

  Olen muutaman kerran tilaillut ja aina ollut tyytyväinen! Viime vuonna tilasin kisulle 12 kg kuivaruokaa, ja olin epähuomiossa tilannut laihisruokaa, mutta kyllä sekin näyttää maistuvan! Siitä riittää varmaan pariksi vuodeksi ruuat tolle rääpäleelle… 😀 lisäksi tilasin 30 kg Extreme Classic Odour-Lock -mikrohiekkaa, taisit olla juuri sinä joka joskus kehuit kyseistä hiekkaa 😀

  1. Oho, isoja määriä tilailet! 😀

  2. Taina says: Vastaa

   Täytyyhän sitä nyt kerralla ostaa paljon, ettei ihan heti lopu 😀 Ja kun säästöpakkaukset on yleensä edullisempia kun ne pienemmät.. Postimiehille kannettavaa 😀

 12. Taru says: Vastaa

  Ihan vakkari-ammattilainen ilmottautuu. Tilaan kissanhiekatkin tuolta, ne tulee yleensä .com puolelta kun ovat himpun huokeampia. Pahin haveri, mitä meille on käynyt löytyy tästä: http://triomiumau.blogspot.dk/2012/09/aavikkokissan-paratiisi.html , mutta korvaukset oli hyvät kuten aina, joten tilaukset jatkuu tästä eteenkinpäin.Viimeisin ihan mieletän Zooplussan teko oli, kun meidän modkatin kansi meni rikki ( vuoden takuu, ollut kläytössä vuosi 2 kk) niin lähtettivät uuden. Toista noin vaan. Kyllä, olen heidän asiakkaana ikuisesti.

  1. Joo kissanhiekatkin varmaan tilaisin jos oisin päiväsaikaan kotona, ei oikeen töihin viitti ja sit sieltä roudata kotiin.

   Ja jep, Zooplussan asiakaspalvelu on varmasti maailman parasta. Ovat aina korvanneet mulle rikki menneet ja puuttuvat sapuskat.

   …ja vitsi mäki haluun Modkatin! 😀

  2. Taru says: Vastaa

   Vinksiksi muuten, niillähän on nykyään mahdollista valita kuljetuksen myös DPD:n kautta ja niillähän on iltatoimituksia.

   Ja Modkat on ihan loistava. Hiekkamyrskyt lattialla on todella vähäisiä ja ei se nyt kauheen rumakaan oo 😉

  3. Hei oonki miettiny sitä toista kuljetusfirmaa, jes, hyvä tietää, pitää tutustua!

   Mä vaan pelkään että Arska saa jonkun kohtauksen sen Modkatin kanssa… 😀

 13. MRMR says: Vastaa

  Monta kertaa tilattu kissoille sapuskaa, ja itseasiassa pitäisi pistää kohta ruokatilaus menemään, hyvä kuin muistutit! 😀 Ihan parasta että tuollainen pulju on olemassa. Vähän miinusta täytyy kyllä siitä antaa, että pariin kertaan on ruokasäkki ollut rikki ja osa nappuloista pitkin laatikkoa, mutta kun menetys nyt ei ole erityisen suuri ollut niin en ole jaksanut alkaa narista. Kotiinkuljetusmahdollisuuskin on ihan loistava, autottoman ihmisen ei paljon hotsita kantaa kymmenen kilon laatikoita postista.

  Enkä kyllä minäkään ymmärrä yhtään miksi jotkut niin kovin noita blogimainoksia ja yhteistyöhommia paheksuu. Se ei ole keneltäkään pois millään lailla, ja jos mainokset ärsyttävät niin ne saa piiloon – itsehän en näe muita kuin tuon indiedays-mainoksen kun on AdBlock käytössä.

  1. Joo on mullakin ollut välillä jotain hajalla, mutta aina on korvattu jos olen jaksanut laittaa viestiä.

   Kaikki eivät ehkä tajua, että myös itse hyötyvät lukijana blogimainonnasta: bloggaaja saa kivoja alennuskoodeja lukijoille, voi järjestää arvontoja ym. Enkä oikein ymmärrä sitä, että mainoslinkkejä pitää vältellä jos on kiinnostunut, pelkistä klikkauksista bloggaaja ei saa mitään ja ostoistakin todella vähän. Itse ainakin pyrin tilaamaan kaiken nimenomaan blogien linkkien kautta ja voin kertoa, että teen paljon ostoksia blogien kautta! 😀

 14. Nana says: Vastaa

  Pari kertaa oon tilannu kissoille sapuskaa ja hyvin on tullu perille, jatkossakin kyllä tilailen sieltä 🙂 Kätevämpi tuolta tilata kerralla, kun raahata kaupasta. Ja muutenki nyt kun vanhimmalla kissalla todettiin diabetes, niin zooplussasta saa isompia raksusäkkejä, ko elukkalääkäristä. Mulla kuitenki kaks muutaki kisulia syö sitten niitä samoja raksuja, niin sama ostaa semmonen isompi säkki kerralla, kun se myös on yleensä kilohinnaltaa halvempi ko pikkupussi. Tosin nämä kaks muuta vähä nirsoilee niille diabetes-märkäruoille, vaan raksut onneksi kelpaa. Tein vaan ekassa tilauksessa sen virheen että ostin jottain kaikista kalleinta märkäruokaa, kun äkkiä tein tilauksen ja niistä noi kyllä ois tykänny hulluna 😀 Vaan mun kukkaro ei kyllä tykkää.

  1. Joo mustakin on niin kätevää saada ruuat kerralla ja helposti. No, töistä ne kotiin joudun kantamaan, mutta ei eläinkaupoissa ikinä ole just niitä kaikkia mitä haluan ostaa, hyvällä hinnalla ainakaan.

 15. Mä tilaan aina 40l kissanhiekkaa kerralla duuniin Zooplussalta. DHL:n lähetti on kans kissamiehiä ja jää aina kertoilemaan juttuja omista kissoistaan 🙂 Myös muutaman kiipeilypuun, ruokaa ym. oon tilannut. Eikä koskaan oo kans ollut mitään ongelmia.

  Tai no tossa vähän aikaa sitten tilasin pussillisen brikettejä (näin meillä tavataan kutsua kissanraksuja, don’t ask) ja siinä piti tulla mukana 1 ruokakuppi. Sit kun paketti tuli, ihmettelin että kaikki muu löytyy, mut ruokakuppia ei näy ja lisäksi paketissa oli mysteeriloota. Lootasta löytyi kak-si-tois-ta ruokakuppia! Että me ei nyt sit enää ikinä tarvita uusia kissanruokakuppeja, eikä tarvi meidän kaveritkaan 🙂

  1. Haha! Mä sain kahdeksat kynsisakset, kun piti kaupanpäälle tulla yhet. 😛 mm. täällä blogissani niitä aikoinaan arvoin. 😀

 16. M says: Vastaa

  On tullut tilattua kissoille leluja ja raapimapuu ja gekon terraarioon uutta pohjuketta! 🙂 Moitteetta on sujunut tilaukset aina, ehkä sitä tulevaisuudessa vois testata noita ruokiaki!

 17. Anonymous says: Vastaa

  Olen vissiin sarjassa iso tilaaja, sillä olen ottanut viime vuoden alusta Super Saver Planin, jolla säästää kaikista tilauksista extra 5% ja tuo kertoo, että olen säästänyt jo noin 160e (eli tilausten kokonaisarvo on sielä yli kolmen tonnin). Neljä kissaa ja koira eli tavaraa kuluu.

  Olen tilannut kymmeniä kertoja, ensimmäisen kerran jo vuonna 2009. Yksi luotettavimmista nettifirmoista ikinä!

  Zooplus.fi on yllättävän kallis verrattuna zooplus.comiin, joka on samaa firmaa, mutta ilman suomenkielistä asiakaspalvelua (+ postikuluttomuus tulee vasta satasen tilauksessa). Laitoin tuossa just 2 kk:n tarpeet tilaukseen: 30kg kissanhiekkaa ja 56kg märkäruokia oli zooplus.fi:ssä ennen alennuksia 301 euroa, zooplus.comissa 270 euroa ja yhdistelmänä sieltä missä halvinta 265 euroa. Eli kannattaa hintavertailla, varsinkin isommissa määrissä, eri tuotteet ovat eri aikaan alennuksissa ja halvemmissa jättipaketeissa eri puolella.

  Itse ostan parin kuukauden välein, valitsen jättipaketteja, vertaan molemmat puolet ja ostan molemmista vähintään satasella kerralla.

  Ja siis en tiedä, tarjotaanko tuota Super Saver Plania enää (se oli maksullinen), mutta ainakin kannattaa muistaa, että kun sata euroa menee rikki, saa varastointi-alen molemmilla puolilla. Tuo mun tilaus, 265e, pieneni ensin -5% molemmilla puolilla, kun sata euroa oli tullut täyteen ja sitten vielä uudelleen -5% Super Saver Planin vuoksi eli loppusumma oli 239,66. Aika iso ero tuohon kolmeensataan ja varmasti jättimäinen ero verrattuna eläinkaupan ostoksiin.

  Ja erityisesti suosittelen tilaamaan kissanhiekat Zooplussalta, niitähän on raivostuttavaa kantaa! Kaksi erilaista kuriiripalvelua on, DHL on yhteistyössä Postin kanssa eli se yrittää toimittaa paketin kerran ja vie sen sitten paikallispostiin (kätevää, jos tykkää hakea ostoksensa Postista), DPD taas on aito kuriiri eli he soittelevat, eivätkä toimita mihinkään vaan yrittävät uudelleentoimitusta (kätevää, jos Posti on hankalassa paikassa ja on mahdollisuus sopia kotona olosta). Minä olen ollut ehdottomasti tyytyväisempi DPD:hen, DHL/Posti hajotti painavia paketteja usein (tähän liittyen vinkki: Zooplus korvaa nopeasti ilman mutinoita, jos heille lähettää kuvat tuhoutuneista tuotteista).

  Munuaisruokiin liittyen http://www.nutrecare.co.uk/ on luotettava nettikauppa Englannissa, ja sieltä saa eläinlääkäriruokia halvemmalla kuin Suomesta. Sieltäkin olen sairaalle kissalle tilannut muutamaan otteeseen eikä ole ollut valittamista.

  1. Hitto, miten mä en oo aiemmin tajunnut, että samat tunnukset käy sekä .fi että .com puolelle… Noh, parempi myöhään kuin ei milloinkaan :D.

   Mutta jo, mie oon myös Zooplussasta vakiotilaaja, noin 2-3kk välein tulee tilattua (tähän mennessä .fi puolelta) isompi satsi ruokaa ja mullakin on tuo säästöohjelma, jolla saan 5% alennusta automaattisesti joka tilaukseen. Ja lähes joka kerta on saanut käyttää myös sitä ”varastoi” koodia, jolla saa toiset 5% alea yli 100e tilauksiin.
   Täytyypä nyt alkaa enempi kyttäämään myös tuota .com puolta, kun tajusin noiden yhteyden viimein :D.
   On myös parit raapimispuut tullu tilattua sekä välillä myös kristallihiekkaakin :).
   Täytyy varmaan tuota DPD-palvelua alkaa ehkä käyttämään… Lähes joka kerta pitänyt postista hakea paketti, kun minä en ole kotona ja aina mieskin on ehtinyt pahimmilleen lähteä jonnekin, kun pakettia ovat yrittäneet tuoda :/.

   Mutta ihan mahtavaa, että oot alkanu yhteistyöhön tän firman kanssa! Aion ehdottomasti yrittää käyttää hyödyksi kaiken, mistä tänne laitat infoa :D.
   Hemmetti, mulla sitten jäi tuo pääsiäismuna etsimättä, vaikka suunnittelin, että teen varta vasten tilauksen, että saan nuo ylimääräiset pisteetkin sitten… Huono muisti, pöh :(.

 18. Anonymous says: Vastaa

  En suosittele! Niinpä, kuten sanoitkin, täytyisi hakea sieltä varastolta tai ottaa töihin vaikka tilaus, mutta kuka nyt töihinsä haluaa kymmeniä kiloja hiekkaa ja ruokaa (eikä ilman autoa niistä selviä). Harhaanjohtavat tuossa ns. kotiinkuljetuksessa. Todellisuudessa eivät pysty tarjoamaan.

  Ja ihan olennaisintahan tässä on myös se mitä vasta ensiyrittämän jälkeen opin: tavara tuodaan saksasta saakka (paskalla palvelulla). Ei kiitos! Saa sitä wc-tavaraa lähempääkin, ja ihan normaalilla kotimaisella toimitustavalla myös (ilman kuluja myös kilpailija tarjoaa yli 75e:n tilaukset). Virheestä oppineena.

Vastaa