Vauva sai nimen

Instagramissa mua tarkemmin seuraavat jo tietävätkin, että eilen oli tosiaan tämän uusimman tulokkaamme nimiäisjuhlat. Nimeä on kyselty multa ahkerasti jo tyyliin tunti tytön syntymän jälkeen, ja koska meillä oli nimi päätetty jo hyvissä ajoin, oltais voitu ko. bileet järjestää jo aiemminkin – mitä itse asiassa tuskailinkin viikolla, sillä tuntuu, että kaikki ovat jossain nuhassa ja ties missä karanteeneissa ja mietin jo, että tuleeko meille ketään vieraita.

No, onneksi kuitenkin moni pääsi paikalle. Pidettiin siis ihan vaan pienet juhlat meillä kotona, kutsulistalla olivat kummit perheineen ja tyttöjen isovanhemmat. Ehkä tästäkin postauksesta inspiroituneena muutamat etunimen jo etukäteen arvasivatkin. Tytöstä tuli Olivia Isabella.

Ja siis miksi Olivia? Ihan vaan koska se on nätti nimi ja sopii hyvin Amandan kanssa. Eikä tunneta ketään ärsyttävää Oliviaa! Ja siis koska rakastan sitä Olivia-piirretyn tunnaria, aivan huippu. Ja miksi Isabella? Koska sopii ihan kivasti toiseksi nimeksi ja erityisesti miehen suosikki. Mä en oikein noita toisia (saati kolmansia!) nimiä ymmärrä, musta yksikin nimi ihmiselle riittäisi oikein mainiosti.

Itse juhlat menivät tosi kivasti, ja ERITTÄIN paljon paremmin kuin esikoisen nimiäisjuhlat aikoinaan! Olivia otti rennosti vaikka jouduttiinkin herättämään päiväunilta vieraiden saavuttua ja oli siis väsynyt, mutta ei silti onneksi yhtään itkuisa. Viihtyi vieraidenkin syleissä! Sain siis itsekin syötyä kakkua (joka oli muuten jälleen kerran vegaaninen ja parhaimmasta Frangipani bakerysta -ei maksettu mainos)!

Nyt onkin outoa, kun vauvaa voi kutsua jo nimeltä. Tänään olen vielä useinkin sanonut ”vauva” tai ”pikkusisko”, pitää tsempata tässä asiassa! Amandahan toivoi siskon nimeksi Pipsa tai Ariel, mutta on jo ihan tyytyväinen Oliviaankin.

Pitää yrittää ehtiä päivittää tänne muitakin kuulumisia vauva-arjen keskeltä. Nyt iltaisin on nimittäin edes muutama tunti omaa aikaa kun vauva nukkuu, mutta pelkään pahoin, että yöhulinat ovat tämänkin kohdalla edessäpäin…

4 Comment

 1. Voi kuinka suloinen pieni Olivia Isabella. Ja kaunis nimi! Onnea teille koko perheelle! Hyvää alkanutta viikkoa.

  1. Kissis says: Vastaa

   Kiitos paljon ja mukavaa viikkoa myös sinne!

 2. Salli says: Vastaa

  Kiva nimi pienelle tytölle! Ihanaa syksyä teille!

  1. Kissis says: Vastaa

   Kiitos ja samoin! ❤️

Vastaa