Tammikuun LivBox

Sain LivBoxilta kolmen kuukauden tilauksen, josta tämä tammikuun boksi on ensimmäinen. Mikään yllätyshän tämän sisältö ei enää kenellekään ole ja pääsen bloggaamaan tästä itse valitettavasti vasta nyt, sillä sain oman boksini vasta eilen. Höhhelis. Mutta esittelen sen kuitenkin, jos siellä vaikka on joku, joka ei lue mitään muita blogeja, hehheh, justjoo.

Rakastan tätä konseptia. Siis että joka kuukausi saa paketin, joka sisältää yllärikosmetiikkaa. Tai no, minä spoilaannun boksien sisällöstä jo näköjään paljon aikaisemmin kuin saan omani, mutta silti. Ja kyllähän sisällöt hieman vaihtelevat!

En ole LivBoxia tilannut itselleni aiemmin, mutta äidilleni kyllä. Tosin taisin olla itse boksien sisällöistä enemmän tohkeissani kuin äippäni, ja tarvitsin niitä muka itse enemmän…Mutta nyt saan nautiskella ihan itse tämän kolmen boksin verran!

Tammikuun boksi oli kokonaisuudessaan kiva. Mulla ei ole mitään näytekokoja vastaan, päinvastoin, ja etenkin nyt reissun lähestyessä nämä ovat enemmän kuin käteviä!

System4 Bio Botanical -shampoo ja seerumi lähtevät Brasiliaan mukaan. Shampoo on shampoo ja seerumi hierotaan hiuspohjaan eikä pestä pois. Mulla on hyviä kokemuksia tästä sarjasta, etenkin kuivaan päänahkaan näiltä löytyy kivoja öljyhoitoja, jotka toimivat.

Etrê Bellen Collagen & Aloe Vera Hydro -silmänympäryslaput tulevat myös heti käyttöön, mulla on tällä hetkellä maailman kuivin silmänympärysiho! Taidan testata näitä heti tänään.

Lumene LABin Age Preventing -silmänympärysvoide (täysikokoinen!) on boksin paras juttu. Mulle on nyt kertynyt näitä silmänympärysvoiteita useampiakin, mutta tämän käytän kyllä itse.

No7 Beautiful Skin -päivävoide on myös mieluinen. Tykkään tästä markettisarjasta kovasti ja tämä voide on kuivalle iholle tarkoitettu eli passeli just nyt.

Emmelle Original Pro+ -hammastahna on valkaiseva, joten mies ilahtuu tästä enemmän. Sujautan sen siis miehen kylppärinkaappipuolikkaalle (okei, ehkä neljäsosalle…krhm). Mä kuitenkin ilahduin, että boksista löytyi hammastahnaa, jotenkin hassua ja erilaista.

IsaDoran Graffity Nails -kynsilakka oli boksin ainoa pettymys. Tämä on jo jotenkin niin vanha juttu, enkä ole alkuinnostuksen jälkeen enää jaksanut näitä graffitijuttuja. Ja hei, siitähän on jo jotain pari vuotta, eiks vaan? Lisäksi sain sinisen, joten, blaah, ei innosta.

Oliko tammikuun boksi teille jo liiankin tuttu?

Boksin myöhästynyt toimitus ei johtunut LivBoxista, vaan Postin jakelusta. Toivottavasti ensi kuussa saan tämän kätösiini  hieman aikaisemmin. Bloggaan siis vielä yhteistyön merkeissä seuraavasta kahdesta boksista ja sen jälkeen tod.näk. laitan tilauksen menemään…on tää boksi vaan niin kiva piristys! Ja eilen totisesti ”piristi” hakea tämä Postista ihan hullussa pakkasessa…hrrh! Lämmintä päälle paljon, ihmiset!

32 Comment

 1. Noi Graffiti-kynsilakathan on vanha juttu! Todella outoa, että sellainen on boxissa. Mutta joo, silmänympärysvoide on aina hyvä juttu 😀

  1. Niinpä. Tämä taisi olla se, joka sisällöissä vaihteli. Noh, paska tsäkä! 😀

 2. Mulla oli semmonen magneettikynsilakka, ihan oksetavan värinen vielä :S

  1. Mullakin oli niitä 😀

 3. Merja says: Vastaa

  Oho, ensimmäinen LivBox josta voisin huolia itelle kaikki nuo tuotteet. Yleensä kun on ollut maksimissaan yksi tuote/boksi ja juuri sen takia en olekaan viitsinyt tilata itselleni.

  1. Jep, mustakin tää on ehkä paras boksi tähän mennessä. 🙂

 4. Mella says: Vastaa

  Mäkin bloggasin vasta eilen Livboxista ja päätin siirtää sen esittelyn nyt vastaisuudessa kuun loppuun, koska kaikki tosiaan bloggaa sen sisällön heti aina. 😀 Haastan itseni siis testamaan kaikki mielenkiintoisimmat kuukauden sisällä ja sitten kerron boxin sisällöstä lukijoille!

  Multa löyty ruskea magneettilakka, mikä oli myöskin pettymys. Tosin graffiti on ehkä vielä huonompi vaihtoehto. 😀 No, kiertoon! 🙂
  xoxo Mella

  1. Hmm, aika ovela veto, mietin tosin jotain ”erilaista” tapaa itsekin tän esittelemiseen. Nyt mentiin tylsällä tavalla. 😀

   Joo, ei ne magneettilakat oo sen parempia. 🙁 Se silmäkynä ois ollu kivempi…tosin siinäkin väri tärkeessä roolissa.

 5. Toi silmänympärysvoide on ihana, oon käyttänyt pelkästään sitä siitä asti kun boksi tuli. Tosi täyteläistä, mutta ei liejuunnuta meikkiä kuitenkaan. Ja toi pumppuhommeli on kiva. No7-kasvovoidekin on ollut pari päivää käytössä, toimii!

  1. Joo, Lumene on yleisestikin yks mun lempparimerkeistä. Tätä LAB-sarjaa on mulla jemmassa jotain, mutta vielä en oo testaillut.

 6. eekku says: Vastaa

  Olen jo ite tilaillu livboxia vuoden ja mulla oli tosiaan ton lakan tilalla se rimmelin luomivärikynä ja vaikka graffiti lakat on out muodista teen välillä ite nopean hätälakkauksen niillä =)

  1. Mäkin muistan olleeni noista graffiteista innoissani sillon ööö kolmisen vuotta sitten tms. 😀

 7. ellu. says: Vastaa

  Hah, enpä ole ikinä kuullutkaan mistään LivBoxista!
  Mä luen kyllä muutamaa muutakin blogia, mutta eipä tämmöstä missään ole aikasemmin tullut vastaan 🙂

  1. Hahah hei no mut sithän tää oli hyödyllinen postaus! 😀

 8. sabiha says: Vastaa

  Minä vasta liittyin ja helmikuussa saisin ensimmaisen boksini. Inhoan niitä kynsilakkoja, mieluummin hoitotuotteita kuin meikkejä (en tarvitse enää niin paljon 52v) mutta katsotaan , saahan sitä lopetettua jos alkaa pettyä usein.

  1. Joo, hoitotuotteet ovat kyllä siitä kivoja ja ”varmoja”, koska soveltuvat useimmille paremmin kuin esim. nämä graffiti-lakat…Mutta luulen ja uskon, että boksit ovat koko ajan menossa parempaan suuntaan! 🙂

 9. Essi says: Vastaa

  Oon paljo lukenu blogeista LivBoxista ja innostunukki kyllä siitä, mutta en oo saanu aikaseksi tilata itelleni. Ja ensin mietin raskinko rahan takia sitä tilata, mutta yhteensä se sisältö taitaa kyllä mennä yli sen boksin hinnan. Varsinkin jos on joku täyskokonenki tuote. Jospa tuon vielä joskus tillais.. :>

  1. Joo, ei tosiaan yhden boksin hinta paljon oo ja sisältö ylittää sen aina. Eri asia tietenkin, pitääkö sisällöstä. Mutta musta se yllätys on kuitenkin kaikista kivoin, jotain mitä odottaa!

  2. sabiha says: Vastaa

   Minäpäs ajattelin lähinnä vähentää ostoksia ja yrittää jaksaa odottaa kerran kuussa uusia tuotteita eikä seikkailla kaupoissa ja netissa vain katselemaan ja tietää aina miten käy

  3. 😀

 10. Jonna says: Vastaa

  Mä inhosin tätä boksia. Oon varmaan liian vaativa tai jotain mutta mä en oikeesti nähnyt tossa mitään muuta tarpeellista kun tuo silmänympärysvoide, joka onkin aika hyvä itseasiassa. 🙂

  1. 😀 Mäkin aluks muiden blogeja lukiessani mietin, että jaa. Mutta sit kun tarkemmin tutkin, niin tykkäsin kyllä. Ja no, etenkin tällä hetkellä just nää minikoot tulee tarpeeseen!

 11. Ruu says: Vastaa

  En oo raaskinu tilata tuotakaan testiin, mutta kun yleensä on ollut tyyliin yks roipe jonka pitäisin, niin en nää järkeä tilatakkaan, ja graffittilakka, voi plääh 😀

  1. Joo, bokseistahan ei koskaan tiedä…

 12. netta says: Vastaa

  Voi, sait sitten minuakin myöhemmin boksin (!) – itse asiassa asutaan samoilla kulmilla, taisin asiasta anonyyminä muuttaessasi mainita kommenttiboksissa.:) Siinä missä muut saivat tammikuun boksin tiistaina ja keskiviikkona, tuli se minulle vasta perjantaina ehdittyäni spoilata itseni moneen otteeseen. Eikä postinjakaja ollut ottanut boksia mukaan jakokierrokselle. Luulin että sain viimeisten joukossa, mutta tuo että boksi saavutti sinut vasta nyt… huhhuh!

  Boksi ei ollut tällä kertaa mieleeni – sain samat kuin sinä mutta violetin magneettikynsilakan kun taas itsekin olisin toivonut luomivärikynää – mutta toisaalta joulukuun boksi taas oli ”kaikkien aikojen paras”. Mielenkiinnolla odotan mitä seuraavina kuukausina tulee.:)

  1. Joo, ihan LAITTOMAN myöhään sain boksin, ehdin jo kysellä LivBoxilta että eikö ne lähettänykään mun boksia 😀

 13. nasse says: Vastaa

  Minullekin oli ihan uusi juttu koko boksi 😀 Mutta vaikuttaa hauskalta, voiskin joskus kokeilla! Ite oon niin toivottoman laiska käyttämään (tai no ennen kaikkea ostamaan!) mitään kosmetiikkaa, olishan se kiva jos saisi kamaa kotiin asti kannettuna. Ite en ole mitään kynsilakkojakaan käyttänyt muutamaan vuoteen, niin olisihan se nyt ihan hauska innostua ”vähän” jälkikäteen noista graffiti- ja magneettilakoista sun muista 😀

  1. Nimenomaan, hauskaa tämmöinen 🙂 Ei joka tuote voi kaikkia miellyttää, mutta se yllätys on kiva!

 14. Mä oon tilannut tota alusta lähtien, ja oonkin jo laittanut palautetta aiheesta, joka koskee tätäkin pakettia. Taaaas päivävoidetta, taaaas silmänympärysvoidetta. Mulla kun on noita ”ominakin”, niin en tarvitsisi joka kolmas kuukausi uusia. No voishan sitä lakata tilaamastakin, mutta joo, on se vaan niin kiva ylläri 🙂
  T. Sanna

  1. Mä oon lähinnä seurannut alusta asti näitä sisältöjä 😀 Ja joo, on mullakin ihan riittävästi kaikkea jo pitkäksi aikaa, mutta on tätä boksia vaan mukava odotella. 🙂

 15. Siis mähän tilasin itselleni joululahjaksi 3kk boxin ja arvaas vain, että mitä sisko oli tilannut meikäläiselle joululahjaksi! 😀 Onneksi olivat livboxilla niin ihania, että sain sovittua boxien tulon pidemmälle sen sijaan, että saisin 3x samat boxit. 🙂

  Rakastan myös tätä ideaa. Olinkin odottanut kauan, että koska saamme Suomeen samantyylisen konseptin, mitä ulkomailla ollut jo pitkään.. 😉
  Tuo paketin mukana tullut kasvovoidenäyte oli muuten tosi hyvä! Muita en sitten olekaan ehtinyt vielä testailla. Kosmetiikkaa kun tuntuu olevan omastakin takaa. Onneksi on systeri ja äippä, joille voi tyrkätä tuotteita matkaan, jos ei itse halua käyttää.

 16. Mulla on ollut tuo lumenen silmänympärysvoide avaamattomana kaapissa vaikka kuinka kauan. Jotenkin silmänympärysvoide on just se mitä ei sitten millään jaksa laittaa naamaan! 😀

Vastaa