Parhaat 2011

Hyvää alkavaa vuotta 2012! Kaikki muut esittelee blogeissaan viime vuoden parhaita hetkiä. No, tunnettuna materialistina esittelen vuoden 2011 aikana tekemäni parhaimmat ostokset:

Tekniikka

Yritin saada uutta iPhonea itselleni jo vuoden 2010 lopulla, mutta kaikki tuona aikana ko. puhelinta itselleen havitelleet ehkä muistavat, miten toivoton tilanne Suomessa näiden kanssa oli. Etenkin kun halusin iPhonen, joka ei sisällä sim-korttia, sillä liittymä tuli töistä. Tämä siis toimii myös mun työkännykkänä. Jos joku vielä miettii, hommaisiko iPhonen vai jonkun muun, niin sanon vaan, että: iPhone on ainoa oikea. Ostin tämän siis muistaakseni tammikuussa 2010, ja siitä lähtien tämä on ollut lähes aina kädessäni. Tiedän, ärsyttävää.

Kengät

Nämä elokuussa Lontoosta ostamani Dr. Martensit olivat viime vuoden kenkärakkaus. Noh, jonkin verran tuli kenkiä viime vuonna osteltua, ja nämä Martensit eivät ole jaloissa edes sieltä mukavimmasta päästä, mutta so what. Muita Martenseja en omista. Näistä kengistä leikkasin takana olevat soljet pois, joihin siis voi halutessaan kiinnittää kengän varren – pitivät turhan kovaa meteliä kävellessä, eikä niillä muutenkaan tulisi olemaan käyttöä. Kenkien mukana tuli myös tavalliset kengännauhat, mutta nämä ”silkkiset” ovat parhautta.

Vaate

Joo tiedän, että jotkut varmasti siellä ruutujensa takana kiristelevät hampaitaan, mutta viime vuoden paras vaatehankinta nyt vaan yksinkertaisesti oli tämä aikuisten potkupuvuksikin haukuttu luomus, Jumpin. Saan kyllä jatkuvasti kuulla olevani Teletappi, kun tämän päälleni kiskon, mutta ei haittaa. On tämä sen verran pehmeä ja lämmin, täydellinen KOTONA käytettäväksi. Ulkomaailmaan en nimittäin tämä päälläni astele. Paitsi jos hinnasta sovitaan.

Hiusjutut

Aika paljon kaikenlaista on tullut tungettua hiuksiin viime vuodenkin aikana, mutta niistä Davines vie nyt kyllä voiton. Shampoot ovat ihania ja tämä hiusöljy on ihan parasta. Eipä tässä muuta.

Meikit

Tätä nyt on jo tullut ihan tarpeeksi mainostettua aiemminkin, mutta mainitsen nyt vielä, että hylkäsin baremineralsin ja LilyLolon meikkipohjat ja otin MSCHICin vastaavan käyttöön. Helevetin helppo sutia nassuun aamulla, ei tarvitse pelata pölyävien jauheiden kanssa. Meikkipohja tehty muutamassa sekunnissa. Loistava.

Muut

Voiko tätä harjaa enää edes hehkuttaa enempää? Olen tyrkyttänyt tätä kaikille kavereille ja tutuille viimeisen melkein vuoden ajan (muistaakseni ostin tämän aika alkuvuodesta) ja ostanutkin tämän itse muutamille! Niille, jotka eivät vaan uskoneet. Nyt uskovat. Täältä voitte lukea aiemman hehkutukseni, niin mun ei tarvitse kirjoittaa sitä kaikkea uudelleen!

Jo aiemmin halusin tällaista ns. muovipussin näköistä kassia itselleni, mutta läpinäkyvä ja muovinen ei nyt ihan iskenyt. Sitten tutustuin Bagguun ja nimenomaan nahkaisena versiona. Sellainen on nyt sitten jonkin aikaa kädessäni keikkunut. Tämä M-koko menee siis myös kätevästi olkapäälle. En taida sittenkään olla kettutyttöainesta, sillä aidon nahan tuoksu ja tuntuma on vaan…tiedätte kai. Mutta tämä on vasta mun toinen nahkalaukku, joten menkööt.

Tässäpä nämä. Mitkä ovat olleet teidän viime vuoden parhaimpia ostoksia?

P.S. Yritän vielä illalla ehtiä bloggaamaan yhdestä muhun liittyvästä jutusta, joka jaksaa puhututtaa vuodesta toiseen, vuodenajasta riippumatta. Tehdään sekin asia sitten kerralla selväksi.

12 Comment

 1. Mohn says: Vastaa

  Mulle ei taida koskaan tulla iPhonea. Eikä Macia. Olen naurettavan lapsellinen vastarannan kiiski ja kanssaihmisten yltiöfanaattiset ja yltiöitsevarmat ”tää vaan on kaikista parhaista parhain!!” hehkutukset ovat saaneet mussa aikaan melko voimakkaan vastenmielisyyden Applen tuotteita kohtaan. 8( Joka kerta kun uskallan avata suuni ja esimerkiksi valittaa jotain Winukan pientä takkuilua, niin aina löytyy ainakin yksi joka huutaa takavasemmalta, että ”hanki Mac! Ei tartte valittaa enää!”. En varmasti hanki!! Ainoa Applen tuote jota olen vapaaehtoisesti käyttänyt on iPod ja sekin siksi ettei mun tarttenut maksaa siitä mitään ja olin moisen vekottimen puutteessa. Tosin nykyään mulla on käytössä Sonyn Walkman. ;-D Mutta että ei mitään Applea mulle, kiitos. =)

  Tangle Teezerin (ensimmäisen ;-D ) hankin yli vuosi sitten ja alkuun en ollut siitä ihan niin innoissani, kuin olin etukäteen kuvitellut olevani. Sitten hukkasin sen joksikin aikaa ja huomasin, että en tule toimeen ilman. 😉 Tilasin toisen ja sittemmin olen löytänyt sen ensimmäisenikin. Nyt mun tekisi mieleni hankkia se matkaversio käsiveskassa kuskattavaksi. =) Musta on alkanut tuntua, että Tangle Teezereitä ei voi olla liikaa ja olen minäkin antaumuksella levittänyt Sanomaa. Juu ja lahjoittanut muutaman. ;-D Tarttiskin päivittää se blogissa pakollisten kategoriaan…

  Onpas tosi hauska tuo sun nahkamuovipussi! Piti käydä linkin takana vakoilemassa ja pahoin pelkään lievää innostuneisuutta olevan ilmassa. Apua!!

 2. Heh. 😀 Mä en ole sinänsä Apple-fanaatikko, enkä nyt oikeestaan varsinaisesti tyrkytä iPhonea kenellekään, ellei tule jotain keskustelua aiheesta. Mulla on se joku markkinoiden ihan eka iPod, mutta ei muuta Applea. Ja olin aluks ihan yhtä iPhone-vastainen, joku tai jotkut mut sit kuitenkin onnistu käännyttämään. 😀

  Tangle Teezer on loistava etenkin märkiin hiuksiin, niitä on pitkähiuksisena ärsyttävä harjata, eikä aina oo aikaa odotella, että kuivuisivat tarpeeks!

  Baggu on kyllä kiva. 🙂 Sitä maahantuo Katoko. (www.katoko.fi), tuolta ostin omani. Tosin nyt niillä ei näytä olevan tuota M-kokoista mustaa Baggua, muita kyllä.

 3. Ruu says: Vastaa

  mitään apple tuotetta ei koskaan tule minunkaan omistukseeni, ei ei ja ei 🙂
  mutta tuota Tangle Teezeriä voisin jopa harkita, jos sen vaan violettina saisi 😀 onkohan tämä kohtalon johdatusta http://www.tangleteezersuomi.com/ttpurplebig.jpg tosin ei ole kunnollinen violetti, mutta silti 😀

 4. Heh. 😀 Noita on joo kyllä jo tosi paljon erilaisia ja -värisiä. Lontoossa ihastelin noita pitkään.

 5. Anonymous says: Vastaa

  minä vaan käytän tuota potkupukua ulkonakin, kerran jopa ihan yökerhossa kun oli onepiecen lanseerausbileet^^ siellä tunsi itsensä kuulema ulkopuoliseksi jos sellaista ei ollut. Täällä helsingissä noita näkee jo enemmänkin ihan kaupunkikuvassa, mm niko nousiainen ja sofia ruusila bongattu liikkumassa niillä ulkona, samoin antti tuisku 🙂

 6. Joo BB-”tähdet” saa ihan vapaasti kulkea vaikka kalsarisillaan ulkona, ei kiinnosta.

 7. Ruu says: Vastaa

  ja ei jotenkin ymmärrän tuo potkupuvun sisällä, mutta ei ikinä julkiselle paikalle päälle, tosin en tule tuollaistakaan koskaan vapaaehtoisesti hankkimaan 🙂

 8. Elisa says: Vastaa

  Hihii, minulla on leopardipotkupuku 😀 Paras hankinta evör. Wappuna liikuin sen kanssa ulkotiloissa (ja sain kumman paljon kehuja vaatetuksestani) mutta normisti se on ihan sisätilakamaa.

  Tangle Teezerkin houkuttelee, argh tätä blogosfääriä kun koko ajan tulee uusia ”pakko saada”-tuotteita mieleen.

 9. Sorry! 😀

 10. Nina says: Vastaa

  Woot?! Nyt tämä sun aivopesu tapahtuu jo ihan alitajuisestikin. Tilasin nimittäin sunnuntaina tuon MSCHICin meikkipohjan, enkä edes muistanut että olet sitä täällä kehunut. OMG 😀

 11. Nina haha, way to go! 😀 Mutta ET KADU, lupaan sen! En oo ekan käyttökerran jälkeen enää palannut muihin, on ihan super. Säästää aikaa aamulla ihan törkeesti, se on niin helppo sutia iholle.

 12. Nina says: Vastaa

  Mahtavaa!

Vastaa