Biitsifiilistelyt

Lähdön hetki, se on nyt! Ihan just kerätään loput kimpsut ja kampsut täältä kämpästä ja suunnataan hetkeksi johonkin Copacabanan rantabaariin istuskelemaan ja sieltä kentälle ja lento Pariisin kautta Suomeen. Takana on lämmin, leppoisa loma. Heitän tähän vielä joitakin kuvia biitsiltä, jossa aikaa tuli vietettyä.

Haikeeta on lähteä, mutta ihan aina olen matkoilta palannut mieliisti kotiinkin. Niin nytkin. Siellä odottaa meidän kissapojat ja ihanaa palata omiin, tuttuihin ympyröihin. Rio-postaukset eivät kyllä tähän lopu, vaan aion tehdä vielä ainaskin pari. Kerron mm. mistä täällä erityisesti tykkäsin ja mistä en todellakaan tykännyt.

Mutta ennen sitä hehkutusta ja whinetystä, hei, kivaa oli! Tuon mukanani kamalat rusketusrajat ja ihan liikaa auringossa palanutta ihoa, varmaan puolet Copacabanan hiekasta likaisten vaatteiden seassa, Hershey’sin keksivalkosuklaata ja monen monta uutta kokemusta ja muistoa. Suomessa nähdään!

12 Comment

 1. Nonnu says: Vastaa

  Tervetuloa takaisin Suomeen ! 🙂

  Pusukuva <3 awww 🙂

  1. Hih 🙂 Kiitti!

 2. Tervetuloa takaisin! Mä vieläkin yritän tässä sopeutua… 🙂

  1. Joo nyt alko se vaihe täälläkin…

 3. Teretulemast tagasi 😉 <3 Turvallista matkaa ja ostospostausta toivottu !

  1. O-ou. 😀 voin tehdä ostospostauksen!

 4. Ihania kuvia, kun itse täällä palelee vaikka aurinko onkin paistanut ihanasti ja päivävaivihkaa pidentynyt 🙂 Kevät tulee pikku hiljaa!

  Kissapojat on varmaan ihan onnessaan kun palaatte kotiin 🙂

  1. No kylhän nuo aika lailla kiehnäs! 😀

  2. Jippii , sitä ootellessa :D! Ostitko paljonkin kosmetiikkaa ?? Hintoja ??

  3. Hahahahah! Tuut niin pettymään! 😀

 5. Oi mitä kuvia. Lämmittävät tänne asti. Mäkin haluan!
  Ps. Ihana suukkokuva!

  1. 🙂

Vastaa