It’s fun & easy.

Sain viimeinkin tilattua pari uutta Konad-laattaa CesarsShopista! Hommasin tän Konadin kynsikuviolaattasysteemin jo joskus puoltoista vuotta sitten, ja se on ollut kyllä todella ahkerassa käytössä. Pienten alkuvaikeuksien jälkeen näitä on superhelppo ja nopea tehdä! Ja nää myös pysyy kynsissä tosi hyvin, se erikoislakka on todellakin jämähtävää. (Mutta kuivuu myös samantien.)

Periaatteessa tykkään lähinnä simppeleistä kuvioista, ja monienkin laattojen valtavat, yksittäiset kuviot on liian isoja mun lyhyisiin kynsiin. Tän alla olevan ostin lähinnä noiden pallojen takia! Tällä hetkellä on noi pilvet kynsissä, mutta ei ne ihan kunnolla edes pilviltä näytä. Yllä olevaa uutta laattaa en siis ole vielä ehtinyt testailemaan, arvatkaa vaan, minkä elikon noista ekana vedän kynsiin, heh heh…No possun tiätty! 😉

Muita Konadiin hurahtaneita? Mitä muuta mieltä kynsikuvioista, hot or not?

8 Comment

 1. Miia says: Vastaa

  Mäkin tilasin pari päivää sitten! Olen kanssa vetkutellut näiden kanssa, mutta sitten päätin että nyt tai ei koskaan, toivottavasti paketti tulee huomenna että saan synttäri kynnet! Mäkin taisin tilata ton eläinlaatan:)

 2. LauraL says: Vastaa

  Oon jo ajat miettiny noiden ostamista, vielä en ole saanut aikaseks. Mutta kyllä mä varmaan vielä tilaan 🙂 Ihana toi eläinlaatta!

 3. Miia: oliko sulla toi Konad-setti jo, vai tilasitko kaikki?

  LauraL: kannattaa!!!

 4. Miia says: Vastaa

  Tilasin ihan kaikki kerralla. Siellä oli joku joulupaketti, jossa oli kaikki mitä tarvii.

 5. Nastaa. Muistat sit vaan, et sitä leimasinta painetaan siihen kuviolaattaan TODELLA KEVYESTI. Muuten tulee semmonen wtf-fiilis ja sit pian jo raivostuneena kirjottelee maahantuojalle ”tää paska ei toimi ollenkaan!” 😀

 6. …tai no, mä taidan olla ainoo tyhmä, joka kämmäs ton eka totaalisesti. <:)

 7. Miia says: Vastaa

  Hyvä ohje! olen nähnyt videon miten nää toimii, mutta todennäköisesti feidaan silti… Mutta tyhmyys, posti ei tuonut noita tänään, nyt täytyy skarpata ettei ala kunnolla ketuttamaan, en mä noita maanantaina haluu! Typerää. Tilasin kuitenkin jo tiistaina.

 8. Mua ei mitkään videot auttanu, ku sähelsin niiden kanssa tuskissani ja painoin tietty aina vaan kerta kerralta enemmän ja ihmettelin, kun mitään ei tarttunu siihen leimasimeen 😀 Sit lopulta googletin itteni johonkin keskustelupalstalle, jossa oli samoja ongelmia, tätä ennen olin jo ehtiny lähettää vihasta sähköpostia. 😀

Vastaa