Seitsemäs käynti

Maanantaina oli mun seitsemäs käyntikerta valoimpulssihoidossa Radical’Epilissä. Nyt oli rusketusta vielä sen verran ihossa, että hoitaja joutui määrittelemään valoimpulssimasiinan tehoja uudelleen, valoimpulssilaiteraukalla kun kuulemma menee vähän rusketukset ja karvat sekaisin…

Mulla on vasen kainalo selkeästi herkempi kuin oikea, se on nyt parin viimeisen kerran aikana huomattu! Oikeassa en tunne oikein mitään, mutta vasemmassa impulssit välillä kirpaisevat ja tehoja joudutaan vähän laskemaan. Tämä on kuulemma hoitajan mukaan yleistä, ihmisillä karvojen poistossa vasen puoli on helposti herkempi kuin oikea! Koska valoimpulssihoidon tarkoitus ei ole sattua, asiasta pitää huomauttaa ja tehoja alennetaan.

Mutta, enpä hirveästi kesäloman aikana päätäni vaivannut tällä asialla, sheivata joutuu edelleen, mutta onhan se vaan niin älyttömän paljon nopeampaa. Joudun kyllä vielä muutaman kerran silmilleni nämä tyylikkäät lasit asettelemaan.

Radical’Epil sijaitsee siis Helsingissä, Bulevardilla, täältä löytää kotisivut, jossa paljon lisätietoa!

9 Comment

 1. Iiny says: Vastaa

  Haa! Oon ite just menossa tuonne tänään, toinen kerta nyt. 😀

  1. Hei jee! 🙂

  2. Iiny says: Vastaa

   Ja olipa superkiva saada 20% alennusta tuosta, kun oon sanonut että sun blogin kautta kuulin tästä! 😀 Thanks!

  3. Aijaa, heh, en tienny tämmösestä 😀 Mutta mahtista!

  4. Wow, pitääpä muistaa myös mainita 🙂

 2. Anonymous says: Vastaa

  Seitsemäs käynti… Hmmm, siis kuin hlvtin paljon tuo tulee maksamaan yhteensä!!?? Ilman blogialea…

  1. Hinnaston näät tuolta Radical’Epilin sivuilta! 🙂 Hoitokertojahan on keskimäärin se 8-9.

 3. Uutiskirjeen tilaaja sai yhden käynnin ilmaiseksi. Eka kerta ensi viikolla!

  1. Joo! 🙂 Tästä vinkkasinkin aiemmin.

Vastaa