Vappendaali

Vapusta on selvitty. En ole koskaan ollut mikään vappuihminen, en tiedä miksi, ehkä en ole mitenkään hilpeä tyyppi muutenkaan ja vappuun kuuluu tietynlainen hilpeys. Ja överidokaaminen, joka ei ole mun juttu myöskään. Mutta pidän kyllä vappupalloista ja serpentiinistä ja semmoisesta kaikesta hassusta.

Tiistaina livistin töistä jo kahden maissa ja illalla mentiin melkein naapuriin asti poikaystävän kaverin vappubileisiin kautta tupareihin. Sieltä tultiin puolenyön maissa kiltisti kotiin, vaikka yritin kyllä kovasti tyrkyttää miestä keskustaan baariin muiden mukana. Itse en olisi menoa enempää ehkä kestänyt, sillä en voinut juoda paljoa. Silti tuli otettua ehkä se yksi ylimääräinen lasillinen samppanjaa…

Vaikka en olekaan hilpeysihminen, jaksoin kuitenkin kiinnittää muutaman vappulisäkkeen hiuksiini, ovat peräisin Forumin Glitteristä. Pakko kertoa, että olen ”löytänyt” Glitterin kunnolla vasta ihan äskettäin, siellä on oikeasti tosi makeita juttuja hiuksiin ja korviin ja ties minne kaikkialle muuallekin!

Keskiviikkona eli eilen oltiin Kalliossa, Ravintola Oivassa, vappubrunssilla. Mukana oli ihana Nina miehensä kanssa (paljon tatskoja, hyvä tyyppi!). Tuli kyllä syötyä ja hyvät oli sapuskat, kiitos vaan sille Anonyymille, joka tästä paikasta tänne vinkkasi! Ei ollut oikeasti nälkä vielä iltakympiltäkään, huhhuh. Brunssilta suunnattiin kotiin jossa ähkyoloissamme nukuttiin parin tunnin päikkärit.

Syy, miksi en voinut juoda kamalasti alkomahoolia, oli yksinkertaisesti ja ainoastaan se, että aiemminkin täällä mainitsemani crosstraining-kurssi Vetosalilla alkoi EILEN. Siis jumankauta mikä päivä aloittaa jotain tämmöistä! Mutta eipä siinä mitään, sinne sitten iltaseiskaksi menin ja tykkäsin kyllä tunnista kovasti. Ensimmäisen tunnin aiheena oli KYYKKY ja treenattiin siis ensin erilaisia kyykkyjä ja sen jälkeen oli lopputreeni jossa kyllä sitten hiki lensi ja kiitin onneani, etten ollut ottanut enää yhtään enempää tarjottua samppanjaa…Viikon päästä aiheena on muuten leuanveto, ou mai gaad. Mutta tuolla siis alan nyt käymään, myös kahvakuulailemassa, kivaa!

Ihan jotenkin hauska Vappu, ei mitään valittamista.

Mites teillä, mimmoset oli meiningit? Olettekos te wappuihmisiä? En muuten juonut simaa lainkaan tänä vappuna, höh. ENKÄ SAANUT TAASKAAN VAPPUPALLOA. Superhöh!

P.S.  AI NIIN: Näen JO HUOMENNA The Great Gatsbyn! Uskon ja toivon sen olevan tosi hyvä. Carey Mulligan on ainakin tositosi ihana.

14 Comment

 1. Ooooh Carey Mulligan on kyllä superihana!

  Mulla meni Vappu lähinnä kotona flunssaillessa. Mielenkiinnolla oon seurannut kuinka lenssu on muuttunut asteittain, just eilen illalla sanoin miehelle et seuraavaks tulee varmaan joku hirveä ruttoyskä ja joo, tänään on rohistu jo ihan kunnolla. No, ehkä tää tästä.

  1. No tylsää! Mulla ei oo ollut kunnon flunssaa aikoihin, mutta monesti ne on kyllä iskeneet just ”tärkeille päiville”…

  2. No joo no kyllä mä silti uhmasin Vaasan purevan kylmää tuulta ja flunssaisenakin raahauduin miehekkeen kera vapputorille ja siitä sit mummolaan maistelemaan tuoreita munkkeja. Mut muuten sairastan kyllä tunnollisesti kun on kerran koko viikko vapaata yliopistoltakin!

 2. Tiia says: Vastaa

  Yhyy sul on mun kengät joihin mul ei koskaan ollu varaa 🙁 Tai oikeestaan oon rakastunu niihin vihreisiin :3

  1. Ne on kans kivat! Näitä muuten on jokasella vastaantulijalla jossain värissä, ilman vartta tai varren kera! Ne beiget on ehkä kivoimmat, ilman vartta, halusin semmoset viime kesänä kun näin jollain tytöllä ratikassa. 🙂 Silti päädyin sit näihin vaaleenpunasiin…

 3. Liina says: Vastaa

  Ei hitto mä olen kateellinen! Kultahattu on ollut pitkään yksi lempikirjoistani ja jotenkin toi leffa oli mennyt multa ohi, kunnes joskus reissusta tultua helmikuussa törmäsin johonki uutiseen et sellainen on tekeillä ja vielä ihanilla näyttelijöillä. Oon laskenut päiviä ja googlaillut kuvia ihan hulluna!! Vau!

  Ja vappu meni aika perinteisesti kaverin luona, tunnelma vähän nuukahti jotenki ja skumpatkin jäi juomatta. Ihan hyvä niin eilen sai siivottua… Keski-ikä I’m here (Y)

  1. Mulla ei oo niin suurta paloa tota leffaa kohtaan, en oo lukenut kirjaakaan! Ehkä nyt innostun…

 4. Vappu meni salilla ehehe. Mä tykkään kyllä vapusta, mutta Ruotsin vappu on niin feikki.. Vappukokkoja ja raketteja. Ihan väärin. Eikä munkkeja eikä tippaleipiä, ei ilmapalloja, eikä simaa (onneks koska se on ällöttävää)överikännit tosin joo.. ja keli oli niin perseestä ettei jaksettu edes grillata..

  1. Heh tos just mietittiinki et missä kaikkialla Vappua vietetään ja sanoin et Ruotsissa ny ainaki!

 5. Täällä Saksassakin vietetään vappua..mikä tarkoittaa siis, että mielenosoituksia on entistä enemmän, tiiliskiviä lentää ja autoja sytytetään palamaan..että sellasta täälä:)No ei se nyt tota pelkästään oo, mutta kyllä oli vähän simaa ja munkkeja ikävä..

  1. Oho! Ei parane mennä Saksaan vappuna 😀

 6. Tuo crosstrainig kuulostaa just sopivan äijältä meiningiltä. Veikkaan vain, että ei olis tarpeeksi poweria meikäläisellä siihen hommaan. 😉

  Tykkään vapusta, mutta känniääliöt jaksaa aina ärsyttää, oli juhla mikä tahansa. 😀 Tänä vappunaei tullut simaa, ei tippaleipiä eikä munkkeja, mutta hyvää seuraa ja piknikkiä niidenkin edestä! Muutaman uskalsin päivän aikana ottaa, ja eilen aamulla pirteenä kuudelta ylös ja salille..

  Ihana tuo kuva, jossa kisumirri painii serpentiinin kanssa!!

  1. No en mä tiedä onkse äijämeininkiä, kyllä siellä naiset vetää jopa paremmin! 😀 Ja ihan varmasti olis, KOKEILE!

   Arska SEKOS tosta serpentiinistä! 😀 Se sekoaa tosin kaikesta.

 7. Nina says: Vastaa

  Hyvät mätöt oli! Pitää mennä toistekin testaamaan se tavallinen viikonloppubrunssi!

  Ja arvaa syötiinkö Ranskassa mitään dieettiruokaa? On nimittäin viime viikon jäljiltä aika pöhö olo D:

Vastaa