Kaikista rakkain

Narsku

Bluekaramel Arum, Arska, Narsku, Narskuli täytti keskiviikkona 4 vuotta. Arska on rodultaan venäjänsininen ja Arska tuli mun ja Reiskan luokse heti kun muutettiin tänne nykyiseen asuntoon Arabianrantaan 3,5 vuotta sitten. Otin Arskan, koska Reiska tarvitsi kaveria ja pojat ystävystyivätkin heti. Arskalla oli hyvä vaikutus silloin vähän yksinäiseen ja levottomaan Reiskaan, ja olen ehdottomasti sitä mieltä, että suurin osa kissoista kaipaa elämäänsä kissakaverin. Ihminen ei vaan voi korvata toista lajitoveria.

Tätä ei varmaan sais ääneen sanoa, mutta oon kyllä tän aiemminkin täällä blogissani ilmoittanut: niin paljon kuin rakastankin meidän jokaista kolmea kissaa, on Arska mun lemppari. Arska on vaan paras. Pieni, ujo, kiltti, hassuliini hiippari. Rakastan Arskaa enemmän kuin mitään, enkä voisi ikinä, koskaan luopua siitä. No, en tietenkään muistakaan, mutta aivan viimeiseksi Arskasta.

Narskuli

Saako omista eläimistään olla suosikkeja, vai pitääkö kaikkia rakastaa tasapuolisesti?

P.S. Lempinimi ”Narsku” tulee siitä, että Arskalla on tapana narskuttaa hampaita yhteen silloin, kun se on ihan erityisen tyytyväinen. Yleensä aina sängyssä loikoillessaan, kun joku silittää.

P.P.S. Jos siellä on kenties joku uusi lukija, jota kiinnostaa loputkin meidän eläintarhasta, niin tässä vuosi sitten tekemäni postaus meidän elukoista. Instagramin (@kissisheini) ja Snapchatin (kissisheini) puolella tyyppejä näkyy melkoisen usein.

20 Comment

 1. Tipi says: Vastaa

  Onnittelut Arskalle! 🙂
  Voi että nuo narskutellut on liikkistä.
  Edellinen kissamme kuolasi kuin Niagara, kun oli oikein mielissään. Hassuja otuksia ovat. <3

  1. Reiska on meillä se kuolaaja! 😀

 2. Onnea Arskulille kaikilta meiltä! Mullakaan ei ole suosikkia meidän eläimistä. Hippu on tietysti tosi rakas kun se on meidän yhteinen eläin. Liisan olen ottanut pentuna mutta onhan siitä jo 12 vee. Pipsaa en pentuna tavannut, sen otin n. vuoden ikäisenä. Liisa on kiltti eikä tee ikinä tuhoja. Pipsalla on vähän sitä kukkien syömistä ja mullalla sotkemista :/ Hippu tietysti tekee pikku ilkeyksiä jos ei laita ovia kiinni töihin lähtiessä. Mutta kaikki ovat kuitenkin kavereita keskenään ja tykkäävät toisistaan. Eläimet on niin ❤️

  1. Arskassa yks ihana asia on just toi, että ei tee mitään ilkeyksiä! Koskaan! Niin kiltti. <3

 3. Anna says: Vastaa

  <3 Hän on niin komea!
  Ja mä olen kyllä kissojen kanssa ihan samanlainen. Vaikka kaikkia rakastan, niin Kristo se vaan on se Suosikki. Vaikka suosikkeja ei saisi olla. Mutta kun Kristo vaan nyt on niin Kristo!

  1. No ihan samalla tavalla tietenkin kaikkia huomioidaan ja rapsutellaan, eli ei toi lemppari sinänsä mitenkään näy! Ja Reiska saa väkisinkin enemmän rapsutuksia, kun se on koko ajan tunkemassa syliin.

 4. Komea ja upea Arska! Haluan rapsuttelemaan häntä!

  1. Tervetuloo vaan! 🙂

 5. Jenni says: Vastaa

  Suosikkilemmikki kuulostaa aina niin kauheelta, kun asiaa edes miettii! :D:
  Kaikilla viidellä (”meidän neljän lauma on sopiva ja täynnä”, oho) on omat piirteensä, mitkä tekee niistä parhaita, mutta melkein raivostuttavan läheisyyskissa-Hipsu on suosikki. Kaikki rakastaa Hipsua! Pips oli rescue-näyttelyn tuomarinkin sydänkäpyskissa. 😀 Vähän repaleiset korvat, lyhyet jalat ja häntä, pullaposket ja muutenkin sellanen romuluinen tankkimalli, joka tykkää kaikista ja loikoilusta. Lisäksi sillä on riehuva alter-ego HULLUHIPSUUU.
  Mulle siitä on tullut kuitenkin suosikki em. syiden lisäksi varmaan sen takia, että jouduin luopumaan siitä jo kahdesti (mun ensimmäinen ensikotikissa) ja se on jo kerran meinannut kuolla käsiin eläinlääkärin turailujen takia. Se on sellanen pieni lumihiutale, joka nappaa taudit ja muut muita helpommin ja pahempina, rutiinirokotuksestakin Hipsu on viikon tosi kipeänä.

  Mutta venäjänsiniset <3 Yks mun vaihtoehdoista, jos ottaisin joskus rotukissan, vaikka rakastan pullaposkisia tankkimallikissoja. Oon päätynyt siihen, että hipsuus on kissan henkinen tila. 😀

  1. VIISI kissaa! 😮 Hipsu kuulostaa kyllä persoonalta. 🙂

   Mä en varmaan enää muuta rotukissaa ottaiskaan kun venakon. 🙂

 6. RuuRuu says: Vastaa

  Onnea Arska! Siinä vasta komea katti! <3

  1. <3

 7. Onnea Arska <3

  1. Arska kiittää! 🙂

 8. Arja says: Vastaa

  Onnittelut Arskalle ❤

  1. <3

 9. Minni says: Vastaa

  Onnea Arskalle! ♥
  Ihanan venäjänsinisen Minnin omistajana en ihmettele lainkaan, että juuri Arska on suosikkisi. Ovathan ne poikkeuksellisen hurmaavia.

  1. Kyllä, venäjänsininen on mun lempparirotu. <3

 10. sanna says: Vastaa

  ☆Onnea 4-vuotiaalle Arskalle☆

  1. Narsku kiittää!

Vastaa