Foreon paras kaveri

Sensai Foreo

Sensai Foreo

Oon ollut todella tyytyväinen Foreoon! Se on syrjäyttänyt mulla Clarisonicin nyt oikeastaan kokonaan, tätä Foreota on vaan niin paljon kivempi käyttää ja puhdistaa ihon niin paljon paremmin. Täällä kirjoittelin kokemuksiani tästä kasvosuristelijasta.

Nyt ajattelin vielä vinkata täydellisestä puhdistusaineesta Foreon kanssa käytettäväksi, ja tämä on se paras myös Clarisonicin kanssa! Aluksi tuskailin paljonkin, kun en löytänyt sopivaa puhdistusainetta ihoharjan kanssa, mutta kokeiltuani Sensain step 2 Creamy Soapia, en ole muita tarvinnutkaan. Tää on vaan paras.

Sensai Creamy Soap

Koostumus tässä on aivan täydellisen kermainen, ja vaahtoaa pehmeästi. Mä tykkään, että Foreon kanssa käytettävä putsari vaahtoaa, mutta ei kuitenkaan roisku silmiin! Tästä tulee just sellanen täydellinen, ihana vaahto, jonka päällä Foreon on ilo huristella. Tuoksu on ylellisen ihana ja iho jää superpuhtaaksi. Tää on tosi luksus-putsari, hyvä mieli tulee kun tätä käyttää. Tätä Creamy Soapia ei muuten sovi sekoittaa Milky Soapiin tai muihin Sensain putsareihin! Ne purtilot kun näyttävät tooodella samanlaisilta. Step 1:sta en siis käytä, pelkästään tätä.

Tästä Creamy Soapista on tullut mun vakio-ostos lentokentältä, sillä sieltä sen saa vähän edullisemmin kuin esim. Stockalta tai Sokokselta. Tää 125 ml:n tuubi ei nimittäin ole mikään edullinen ostos: 52,50 rahaa näyttää maksavan Stockalla, mutta lentokentältä tän ostaa muistaakseni noin neljänkympin hintaan? Ei mikään halpa kyllä sekään, mutta riittoisaa tämä on, pieni määrä per pesukerta riittää. Monet kuivaihoiset sanovat tän kuivattavan ihoa liikaa, vaikka tän väitetään olevan sopiva jokaiselle ihotyypille. Mutta etenkin tällaiselle rasvakeittimelle tää toimii erinomaisen mainiosti.

Ja jos joku muuten vielä jahkailee tän Foreon suhteen, niin enpä vois lämpimämmin suositella. Eleveniltähän näitäkin saa ja ymmärtääkseni ihan järkihintaan.

Foreo + Sensai

Foreo saatu blogiin. Postaus sisältää mainoslinkkejä.

8 Comment

 1. Sissi says: Vastaa

  Mun naama riehaantui Foreosta, en ole uskaltanut käyttää sitä oikeastaan ollenkaan:( Harmi, koska haluaisin niin tykätä siitä! Mulla ei myöskään ole kärsivällisyyttä odottaa josko näppyjen pukkaaminen menis ohi säännöllisellä käytöllä, niinhän vois kyllä käydä. Ei sitte! Jännä, että mä melkein arvasinkin tämän mutta halusin kuitenkin kokeilla.

  1. Kissis says: Vastaa

   Mäkään en ihan päivittäin käytä! Mutta mulla siis on näitä näppyjä nyt eniveis, mutta sillon ennen raskautta koin kyllä ihon paljon paremmaksi kiitos Foreon. Mulla ei siitä tullutkaan mitään näppylöintivaihetta, Clarisonicista tuli kun päivittäin yritin käyttää!

 2. Sensain putsari on ihana! Itse ostan niitä aina 3+1 tai Hulluilta päiviltä, kun ne on siellä melkein aina 39€ alessa. :p Mun iho kestää Foreota ehkä kerran viikossa, ei enempää. Sama riehaantuminen tuli kuin Sissillä. 🙁

  1. Kissis says: Vastaa

   Aijaa, no mut toihan on jo hyvä hinta!

 3. Salka says: Vastaa

  Mullahan on Clarisonic ja sitä oon käyttänyt noin kerran viikossa Cashmere-harjapään kanssa, mullakin liika käyttö tuo ongelmia. Foreota oon miettinyt, mutta odotan että tuo Clarisonic menee rikki 😀 Sitten voin vasta siihen investoida ^_^

  1. Kissis says: Vastaa

   Kyl tää Foreo on vaan parempi! Oma iho hyväksyy myös Foreon käytön useemmin kun Clarisonicin.

 4. RuuRuu says: Vastaa

  En oo ees kuullut, mut mä oonkin se nolo joka käyttää rainbown halpis putsaria, eihän se hyvää kai ole, mut saa lähikaupasta on halpaa ja toimii mulla 😀

  1. Kissis says: Vastaa

   No eihän siinä ny mitään noloo oo! Ja monesti halpis onkin parempi. 🙂

Vastaa