Kestomaskara

Voihan likat että oon innoissani!

Kuten kaikki varmasti jo tiedättekin, olen addiktoitunut ripsienpidennyksiin. Silti en ole vielä päässyt täysin eroon ripsiväristä, sillä alaripsiin sitä tulee kuitenkin silloin tällöin sudittua, vaikka mulla aika tummat ripset onkin. Ripsari nyt kuitenkin aina jonkin verran sotkee myös alaripsissä ja tarttuu helposti myös pidennyksiin ja näin sotkee vieläkin enemmän. Eli sitä mustaa tuhrua joutuu silmien alta ärsyttävästi putsailemaan päivän mittaan.

Siksipä enemmän kuin riemastuin, kun kuulin tästä mielettömästä uutuudesta, kestomaskarasta! Kävin eilen ripsihuollossa vakkaripaikassani Olet ihanassa, jossa kestomaskara on nyt otettu käyttöön. Ripsienpidennyslaiton yhteydessä alaripsien kestomaskarointi (hih mikä sana) maksaa vain 6 euroa, joten hell yes kokeilin heti. Ja enpä kyllä voisi olla tyytyväisempi.

Kyseessä on siis Maxcara-niminen kestomaskara, jonka laittaminen on tosi nopeaa ja tulos kestää viikkoja. Kyseessä on tökötti, joka päällystää ripsen ja sitten hiljalleen kuluu pois. Käsittelyn jälkeen pitäisi välttää silmien kastelua 12 h, sekä esim. kuumaa saunaa tai hiustenkuivaajan lämpöä 24 h ajan. Eli vähän sama homma kuin pidennysten kanssa. Ja kestomaskaraa siis tietenkin voi laittaa myös yläripsiin, jolloin tulos on näyttävämpi kuin kestovärjäyksellä mutta luonnollisempi kuin pidennyksillä. Ja sopii todella herkkäsilmäisille ja liima-allergikoille.

Meitsi on myyty.

Ihanassa Olet ihanassa on nyt tarjouksia kestoripsarista sekä myös ripsienpidennyksistä. Kestoripsarista lisää tietoa löytyy täältä.

Onko joku kokeillut kans? Tai kiinnostaisko?

P.S. Niin, ja jopa mieheni huomasi eron!! Joko nyt vakuutuitte? 😛

30 Comment

 1. Salla says: Vastaa

  I´m so there!! Mähän en pystynyt pidennyksiä pitämään silmien ärtymisen takia, niin tuo ”sopii herkkäsilmäisille” sai mut melkein pomppaamaan ylös tuolista!

  1. Jep! Tuo aine ei kyllä kirvellyt tai tuntunut muutenkaan missään laiton vaiheessa.

 2. Luin ensin kahdesti että jutun otsikkona oli ”kestomakkara”, jonka jälkeen mun oli pakko lukea jotta aivoni sisäistäisivät että kyseessä olikin mascara ja nyt kun luin niin hitto, että haluan kokeilla!

  1. 😀

   Tää on kyllä mainio keksintö, hassua kyllä että alaripset näyttää ihan kun niissä ois hyvää ripsaria. 🙂 Eikä tarvii putsailla mitään pois!

  2. P.S. Semmonen kestomakkara löytyy kyllä tosta vyötärön kohdalta, mutta siitä en ainakaan näillä näkymin ole tekemässä postausta…

 3. Miten tää eroaa kestövärjäyksestä? ”Käsittelyllä on siis näyttävämpi tulos kuin kestovärjäyksellä mutta luonnollisempi kuin ripsienpidennyksillä” Huomasitko mielestäsi eroa?

  1. Tulos kestää kauemmin ja on kyllä myös paljon näyttävämpi. Kestovärjäys ei mulle ainakaan ole tuonut mitenkään ihmeellistä eroa, kun on tummat ripset. Tämä selkeästi paksuntaa ripseä, ihan kun olis siis maskaraa.

 4. Hmmm täähän kuulostaa kivalta. En ole itse halunnut pidennyksiin lähteä mutta tää kuulostaa mielenkiintoiselta. Mulla on niin hennot ripset että vaikka ne värjäisi niin ei paljon näy. Pitääpä laittaa tämä korvan taakse (kuulostaa tosi väärältä laittaa kestomaskara korvan taakse mutta oh well).

  1. Niin no tämä tosiaan paksuntaa ripseä värjäyksen ohella. Tai siis näyttää siltä, että on ripsiväriä!

 5. Taru says: Vastaa

  Mun pitäis jossain vaiheessa päästä tohon koulutukseen. 🙂 Odotan sitä enemmän kun innolla.

  1. 🙂

 6. June says: Vastaa

  Luin sulta facesta tästä ja olin että whaaat, kiitos selvennyksestä! Kiinnostaa kyllä, ja paljon, sillä värjään itse jatkuvasti kestovärillä ripsiäni (ovat tummat, mutta selkeästi ruskeat eivätkä mustat), enkä halua pidennyksiä. Tällä hetkellä ripseni ovat erinäisistä syistä ihan nysät, mutta kunhan ne siitä kasvavat, taidan kokeilla tätä. 🙂

  1. Kannattaa! Mulla ei tosiaan kestoväri tuo oikein mitään ekstraa jo valmiiksi tummiin ripsiin, sitä paksuuttahan se kun ei taio.

 7. Anonymous says: Vastaa

  Minäkin luin kestomakkara ja oli ihan pakko tulla lukemaan että mitäs nyt… Mutta ei sit 🙁
  Itse aiheeseen liittyen, olen huomannut helpoimmaksi värjätä itse ripset Dependin väreillä. Eikä maksa paljo mitää!

  1. Mäkin olen alaripsiäni kokeillut värjätä itse, mutta eipä tummiin ripsiin ole oikeen mitään vaikutusta tommosilla…eli tämä tuo sen ”maskaramaisen” vaikutelman ja paksuntaa.

 8. Panda says: Vastaa

  Hihii kohta on minullakin nuo n___n

  1. Hihii!

 9. ellu. says: Vastaa

  Oujee, vihdoinkin jotain ehkä munkin räpsyttimille sopivaa! Mulla on luonnostaan pitkät ja tuuheat ripset, mutta ne on tottakai tuommoset keskiruskeat ja suht vaaleat.. ripsari tekee tosi ison muutoksen ulkonäköön, mutta silmät ei meinaa millään sietää edes yhden illan käyttöä. Nyt pitää tutustua kyllä ihan kunnolla tuohon.. kiitos vinkistä! <3

  1. Joo, suosittelen tutustumaan 🙂

  2. ellu. says: Vastaa

   Hmm.. kyselin paikallisesta kauneushoitolasta heidän hintojaan tuosta ja tuli vastaus, etteivät enää tee niitä, koska eivät olleet itse tyytyväisiä käytettyyn aineeseen :O Ehkä tämä oli sitten vaan heidän mielipiteensä, harmi kun kauhean moni ei tunnu täälläpäin sitä käyttävän :/

  3. Höh. Mä todella toivon, että tämä jää tuonne Oletihanaan. 🙂

 10. Anonymous says: Vastaa

  Eikö tuo sitten tunnu siltä, että olis ripsiväriä silmissä ja ole ikävä nukkuessa?

  1. Ei tunnu missään! 🙂

 11. Liisa says: Vastaa

  FB:n kosmetologien ryhmässä oli tosi kiivas keskustelu, jota seurasin sivusta. Ilmeisesti tämä ”tökötti” on periaatteessa samaa liimaa, jota käytetään ripsipidennyksissä. Ja jotkuhan ajattelevat että ripsipidennysliima on samaa (pika)liimaa mitä myydään vaikka Motonetissä 😀 Itse en tiedä vielä varmaksi, mitä ajattelisin. Tujua ainetta, varsinkin kun sitä laitetaan 2-3 krt enemmän kuin ripsipidennyksiä tehdessä, ihan koko ripsien pituuteen. Toisaalta allerginen ja herkistyvä voi olla miltei mille tahansa 🙂 Saa nähdä, tuleeko tästä ”se uus juttu” 😀

  1. Hmm. Mulla ainakin ripsiliima kirvelee ihan helkutisti, jos sitä menee silmään! Siis myöhemmässäkin vaiheessa jos mulla silmät vuotaa ja sitä liimaa liukenee, niin kyl tuntuu. Tämä sen sijaan ei tuntunut missään ja laitettiinkin mun silmien ollessa puoliks kii.

  2. Liisa says: Vastaa

   Mulla kans ripsipidennyksiä laitettaessa (tai kun avaa silmät ekaa kertaa sen jälkeen) kirvelee ja polttelee hieman, mutta se menee nopeasti ohi. Hmm, mielenkiintoista! 🙂

 12. Aivan ihana Audrey Hepburn kohtaa Audrey Tautoun kuva! 🙂

  1. 😀

   Näistä lähikuvista huomaan aina, että oho, olis aika nyppiä kulmat. 😀 Tästä piti rajata ne pois. 😀

 13. Miten muuten, pysyykö kaarevana, kuin olisi vedenkestävällä ripsarilla laitettu? Voisin siinä tapauksessa kiinnostua! 🙂 Ripsienpidennykset kun tuntuvat roikkuva silmieni päällä ikävästi, kun on niin alaspäin suuntautuvat räpsyttimet..
  Alaripsiin taas en halua mitään, mielummin vaikka saksisin ne lyhkäsemmiksi. 😀 Ne on niin pitkät, että jos niihin laittaa ripsaria, näytän säikähtäneeltä mollamaijalta..

  1. Mä en tiedä yläripsistä, kun niihin en oo testannut. Nämä alaripsien ainakin ovat pysyneet tosi hyvinä. 🙂 Mutta siis yläripsethän tosiaan ainakin taivutetaan ennen laittamista ja luulisin, että pysyvätkin aika hyvin. Mutta en tiedä.

   Oletko kokeillut pidennyksissä suurempaa kaarevuutta? Mullakaan ei ole mitenkään kaareutuvat ripset, mutta pidennyksillä pysyvät kyllä kaarevina. 🙂

Vastaa