LivBox toukokuu 2015

Hip hei huraa! Näköjään LivBoxin tilaaminen töihin toimii kotiosoitetta paremmin, sillä sain boksini taas ajoissa. Eli tänään. Riemuissani siis voin esitellä sen sisällönkin teille tänään. Tykkäsin!!!

LivBox toukokuu 2015

Toukokuun LivBoxini sisälsi:

Lumene – Heleyttävä BB-vartalovoide – Tää mulla oli jo, kiitos sen Lumene-visiitin. Ja tää on mulla testausjonossa! Kiinnostava uutuus. Vuosi sitten pääsin eroon itseruskettavien koukusta, joten tällaiset ei itseruskettavia ainesosia sisältävät, päivettyneemmän näköistä hipiää lupaavat tuotteet ovat nyt erityisen innostavia.

La Roche-Posay – Eau Thermale -lähdevesi – Joo, tämä on kiva! Näitä tulee käytettyä kesäisin Suomessa ja reissuissa ulkomailla. Enää en tee sitä virhettä, että menen lentokoneeseen (etenkin pitkälle lennolle) ilman tällaista… La Roche-Posayn lähdevedestä mulla ei ole aiempaa kokemusta, joten testaan erittäin mielelläni.

Nivea – Lip Butter Coconut – JESS! Tykkään tosi paljon näistä Nivean huulivoiteista, olen muutaman jo loppuun käyttänytkin, tosin tää kookos on uusi tuoksu ja erittäin tervetullut sellainen. Heti käyttöön! Tää on tuoksuista paras!

Dove – Deeply Nourishing Suihkusaippua – Tykkään tästäkin. Tän pitäis uudistuneena olla vaahtoutuvampi kuin aiemmin! Tosin, pieni moite, taas Dovea…!

Max Factor – Colour Elixir Giant Pen Stick – Tämä oli hei nyt se Glitz & Glamin Minnan valinta! Tämä oli kyllä valitettavasti mulle tän boksin plaah-tuote, koska sävy ei natsaa yhtään… Liikkeellä kuulemma on jotain korallisempaakin versiota, se ois ollut kyllä paljon kivempi.

Naturel – Nail Cover Stickers – Joo ei.

Lisäksi tuli Max Factorin terotin, johon tämä huulikynäkin taitaa sopia.

LivBox toukokuu 2015

Ihan kiva boksi, kivoin pitkään aikaan! Tän piti olla mun vika boksi, koska isoveikan antama lahjatilaus päättyi tähän, mutta koska näin töissä intrassa kivan puoleen hintaan -alennuskoodin, piti vielä laittaa yksi boksi tilaukseen… Ai miten niin koukussa? Minäkö?

Mitäs te tykkäsitte toukokuun boksista?

27 Comment

 1. Mari says: Vastaa

  Äiti sai vissiin sen korallisen huulijutun, vaikka olisi kuulemma mieluummin ottanut pinkimmän. Itse en vielä tiedä kumman mä sain, koska boxi on noudettavissa vasta huomenna enkä näillä näkymin ehdi sitä hakea ennen kuin pitää kirmata juna-asemalle. Jää siis maanantaille 😛

  1. Ehkä mun pitäis tehä vaihtarit sun äidin kanssa? 😀

   1. Mari says: Vastaa

    Hehe ehkä!! 😀 Onhan sulla osotekin 😉 Mut se oli kyllä jo kerennyt vissiin testailla omaansa 😛

 2. Mulle tuli tosta Max Factorista punanen versio ja hyvä niin! Tää boxi oli kyllä ainakin kymmenen kertaa parempi kuin se viime kuinen

  1. Joo se punainenkin olis ollut parempi. 🙁

 3. Mä sain ton saman sävyn tosta huulijutusta, enkä tykkää yhtään, se korallinen olis ollu miljoona kertaa parempi. Mulla ei oo kyllä kertaakaan osunu nää boksin huulituotteiden sävyt kohdilleen, ikinä. Parhaat boksista oli kyllä Lumene, lähdevesi ja Nivea. Dove ei innosta yhtään, taas ja noin pieni pullo.

  1. Joo tää on niin tämmönen tylsän sävyinen vaaleenpunanen. 🙁 Mutta mulla taas on osunu kivasti kohdilleen sävyt ja kaikki, joten turha on vikistä. 😀

 4. Maiju says: Vastaa

  Mulle on tulossa nyt eka boksi ja olenpas iloinen, että se on just tämä kun kerrankin käyttöön voi mennä kaikki tuotteet.

  1. Jee! 🙂

 5. Emmi says: Vastaa

  Pliispliispliiiiiis tee kunnon pitkä juttu tosta Lumenen BB-vartalovoiteesta. 😀 Oon jo niin kauan meinannut ostaa, mutta vielä en oo uskaltanut/raaskinut, eikä mistään netin syövereistä löytynyt ainakaan silloin kokemuksia.

  1. Aion tehdäkin ja yhdestä toisesta vastaavasta ainakin myös! 🙂

 6. Hanna says: Vastaa

  Mikä se alennuskoodi on ? 🙂

  1. Niin se on siis vaan henkilökunnalle tarkoitettu koodi. 🙁

 7. Noniin, tämä boksi alkaakin jo miellyttää mun silmää! Omaani odotellessa 😉

 8. Repesin! Kun Kissis saa KERRANKIN boxinsa ajoissa, niin se postaus on heti blogissa. 😀 Voi minä niin tunnen sun ilon ja riemun. 😀

  Huomenna (tai oikeastaan tänään) mun blogissa näkyy nuo kaikki sävyt huulikyniin. 😉 Just sain 12 tuntisen työpäivän ja veroilmoituksen km-korvausten täyttämisen jälkeen kirjoitettua postauksen boxista. Heh, jäi muuten km-korvausten ilmoitus viime tinkaan. Mulla oli 1,5 h aikaa tehdä ja lähettää se verottajalle. 😀

  1. Hehheh, ja kerrankin oli aikaa tehdä postaus heti. 😀 …ja sit heti mokaan artikkelikuvan kanssa. :'(

 9. Nea says: Vastaa

  Mäki innostuin taas tilaamaan 😀 Samaa mieltä, kiva boksi pääsääntöisesti. Huulivoi mun suosikki ja pikkudovelle tulee reissun päällä kyllä käyttöä. Samaa mieltä, että aivan liian tanttapunainen huulikynä. Mutta hei pullotettua lähdevettä? Kusetusta. En todellakaan keksi, mitä tolla pitäisi tehdä. Voisitko vielä neuvoa??

  1. Nea says: Vastaa

   …tai no… Kurkkasin, että mulla oli sentään huulikynän sävy Foxy Amber, eikä tuo kaikkein punaisin Passion Red – ehkä tää vielä tulee käyttöön ja totun tähän 😀

  2. Höps! Kokeilepa joskus! Virkistää ihoa tosi kivasti ja toimii myös meikin päälle kiinnittäjänä. Lentokoneessa ihan must, kun iho kuivuu!

 10. Pikki says: Vastaa

  Ihan kiva et saa boksin ajoissa, mut onko ihan pakko laittaa kuva sisällöstä heti ekaan kuvaan! Olis kiva itse katsoa mitä siellä on

  1. Joo mä sain tästä artikkelikuvasta jo whinetykset kauneusbloggaajakollegoilta. Yritin muokata kuvaa epäselvemmäks, nyt 2 x.

 11. A says: Vastaa

  Ehdottomasti huonoin boksi koskaan. En tykännyt yhdestäkään tuotteesta ja annan kaikki eteenpäin. :/

  1. Oh no 🙁

 12. eekku says: Vastaa

  Mulle tuli huulikynä sävyssä desinger blossom kirkas punainen,jota tuskin tuun kokeileen ei sytytä sävy.Oisin mielummin ottanu vaikka tuonki jonka siet sait

  1. Joo nää sävyasiat on kyl aina vähän tämmösii.. 🙁

 13. sari says: Vastaa

  ensimmäinen Livboxini, mutta spoilasin heti ja luin täältä etukäteen, mitä on tulossa. Mulle tuli räyhäkkä punainen, oikein passeli. Kokeilin kynsitarrojakin heti, aika hauskat. Oli sellaiet hopeiset, joillakin taisi olla pantterikuvioita. Näyttää sopivan tällaiselle, jonka taidot lakata kynsiä huonot, vaikka jostain luin kommentteja, ettei kovin tätä kynsitarraa pidetty fiksuna. Saa nähdä, miten kestävät vaikka päällyslakan laitoin. No, uuteen on hyvä aina tutustua! Se kai tämän Livboxin ideakin on.

  1. Joo! Mä oon kokeillut moniakin eri kynsitarroja ja kalvoja, mutta omat kynnet kärsii kovasti aina niistä ja jos laittaa jotain lakkaa väliin, niin eivät näytä hyvältä tai eivät pysy kovin kauaa. Oon siis vähän luovuttanut niiden suhteen, vaikka etenkin ne kalvot näyttääkin tosi kivoilta. <3

Vastaa