LivBox-arvonnan voittaja

LivBoxit

Kiitoskiitoskiitoskiitos kaikille arvontaan osallistuneille! Teidän veikkaukset oli ihan sairaan hyviä ja hauskojakin, muutamiin kommentoinkin suoraan! 🙂 Yritin kovasti kinuta tietoa siitä, mikä onkaan se Minnan valitsema tuote, mutta saamme kuulemma tietää sen vasta toukokuussa. Höh pöh. Valitettavasti en ole päässyt Minnaa kutittamaan tai juottamaan hilpeään hiprakkaan ja kaivamaan näin tuotepaljastusta väkisin ulos. Pitää siis odottaa kiltisti toukokuun boksia.

Mutta siis kuka voitti 3 kuukauden LivBoxit? Random.org sai taas suorittaa arvonnan ja tänään on hänen onnenpäivä:

 lumina

…jonka veikkaus oli jokin korostustuote. Hmmm, sellainen olisi kyllä tosi kiva!

Mutta mullakin on tänään onnenpäivä! Kerron ihan varmasti lisää myöhemmin!

P.S. Vielä ehdit tilata sen toukokuun boksin itsellesi. Täältä!

4 Comment

 1. Tara says: Vastaa

  Moi, mä olen niin vanhanaikainen, että luen blogiasi Blogilistan kautta. Siinä on vaan yks ongelma, se linkki vie http://www.blogilista.fi/statistics/www.kissis.fi sivulle eikä siis toimi enää. Pystyykö sille tekemään jotain?

  1. Oon yrittänyt korjata ongelmaa, mutta valitettavasti Blogilista on niin huono ja vanha, että yritykseksi on jäänyt. Yritin taas vaihtaa sinne tän nykyisen osoitteen, mutta ans taas kattoo… 🙁 Nyt se ei sitten taida päivittyä lainkaan.

 2. Tara says: Vastaa

  Ok, kiitos, kun kumminkin yritit.
  Päivittyy kyllä silti. 🙂

  1. Enempää en osaa asialle tehdä. 🙁

Vastaa