Tumputtelua

Aina ei töissäkään pääse ihan halvalla, sillä suuressa lehtitalossa on muutamia kertoja vuodessa jossakin kerroksessa jonkinlainen myyntipiste. Se liittyy yleensä johonkin lehden menneeseen häppeningiin, eli toimitukseen kertynyttä, ylimääräistä tavaraa myydään pois. Tänään ET-lehti möi kilpailuun saapuneita tumppuja eli lapasia, ja näistä kertyneet rahat menivät suoraan hyväntekeväisyyteen. Olen tottunut siihen, että jos myyntitapahtuma alkaa esim. klo 12 (kuten tässä tapauksessa), paikalla on järkyttävä määrä porukkaa jo 11.45, viimeistään. Hei, akkoja talo täys! Ja shoppailuhulluja sellaisia, tietenkin. Tällä kertaa ehdin kokouksesta paikalle vasta minuuttia vaille tasan, ja suurin osa lapasista oli jo myyty ja porukkaa oli tumppujen kimpussa niin maan perhanasti! Yhdet onnistuin kuitenkin itselleni väkivaltaa apuna käyttäen nappaamaan, ja ne on ihan söpöset:

…katsotaan, kuinka monta päivää onnistun pitämään nämä Reiskalta jemmassa, se on varsinainen lapasten tuhoaja >:) !

3 Comment

  1. Janni says: Vastaa

    kiva blogi sulla ja tosi kivan väriset lapaset 🙂

    http://diary–life.blogspot.com

  2. Kivaa, kiitos! 😀

  3. TB says: Vastaa

    Nuo on varmaan pakkasella lämpimät kun vetää käteen ennen ulosmenoa.

Vastaa