Liian kiinnostavaa

Vita Liberata Trystal

Vaikka pääsin itserusketusaddiktiostani eroon jo yli vuosi sitten, seuraan silti silmä kovana ja korva tarkkana kaikkia itserusketusuutuuksia. Voiteista ja mousseista olen onnistuneesti pitänyt itseni erossa, mutta sitten kun sen näin niin johan osu ja uppos: ITSERUSKETTAVA AURINKOPUUTERI?! Eihän tällaista vaan VOI ohittaa. Mikä mieletön innovaatio? Vai onko?

En siis tosiaan ole yli vuoteen käyttänyt mitään itseruskettavia ainesosia sisältäviä juttuja. Kyllästyin niihin ihan totaalisesti Brasiliassa, kun rusketus ei tarttunut ihoon lainkaan ja lopulta itseruskettavajämät kuoriutuivat tosi ruman näköisesti pois. Mutta kyllä sitä itserusketuskoukkua kestikin, käytin parinkin eri merkin itserusketusvaahtoja itseeni pari kertaa viikossa ties kuinka kauan, pari vuotta ainakin. Myös naamaani laitoin itseruskettavaa, joskin Biothermin lopetettua itseruskettavan kasvoveden, en onnistunut hyvistä yrityksistä huolimatta löytämään tilalle yhtä kelpoa tuotetta. Kyseisen kasvoveden lopettaminen oli kyllä helkkarin iso sääli ja epäonni itserusketuskansalle.

Vita Liberata self tanning

Palataksemme tähän Vita Liberatan Trystal Minerals -itseruskettavaan aurinkopuuteriin, sanon sen taas: enemmän epäilytti ja lähinnä siis se, että MITEN tätä käytetään, ja MITEN se voi muka toimia? Milloin tätä pitäisi laittaa kasvoille? Ja noh, myönnän, epäilyttää edelleen, useita kertoja tätä nyt käytettyäni.

Vita Liberata

Minähän siis en halua laittaa kasvoilleni meikkiä sen jälkeen, kun olen päivän meikit illalla pessyt pois, eli en voi kuvitella käyttäväni tätä öisin. Sitäpaitsi tyynyyn tän kuitenkin yön aikana nyhräisin. Käytin tätä siis muun meikin päälle, normaalin aurinkopuuterin tapaan, eli sudin vähän sinne ja tänne väriä tuomaan. Vaikka olen kyllä lukenut, että tämän pitäis toimia itseruskettavan tavoin meikin päälläkin, niin en kyllä ole huomannut mitään eroa. Tosin en kyllä laitakaan aurinkopuuteria niin paljon enkä suosittele sen yliannostelua muillekaan.

Mukana tuleva kabuki on todella hyvä ja pehmeä ja tuote on kaikinpuolin erinomainen. Ehkäpä jopa yksi parhaista kokeilemistani aurinkopuutereista. Omalla kohdallani tämä itserusketusextra jäi kuitenkin kokematta. Kokeilin tätä joitakin kertoja käteen paljaalle iholle, mutta en kyllä havainnut kohdan pysyvämmin tummuvan.

Tässä pari kuvaa, joissa mulla ei muuta väriä oo (meikkivoiteen lisäksi) kun tää kyseessä oleva ihmetysaurinkopuuteri:

Vita Liberata

Vita Liberata

Olette varmaan monet tähän jo törmänneet, lehdissä ja blogeissa tää on ollut tosi tiiviisti nyt esillä. Mitäpä mietitte tästä? Tätä saa kahdessa sävyssä, Bronze (tummempi, mulla) ja Sunkissed (vaaleampi) ja hintaa tällä on n. 44,90 e.

P.S. Nyt olen tosin alkanut himoitsemaan taas jotain kasvojenrusketusainetta… Jotkut kosteusvoiteeseen lisättävät, itseruskettavat geelitipat voisivat toimia? Näitä on nyt tullut kivasti markkinoille. Kokemuksia kellään?

Tuote saatu blogiin.

5 Comment

 1. Jotenkin itseruskettava, tuo mieleen aina sen oranssin, niin kierrän mahdollisimman kaukaa 😀

  1. No sit sun pitäis päivittää itserusketustietämykses nykypäivään!!! 😀

   1. Voi olla, mut en niin välitä minkä värinen oon, kun töissä saan muutenkin sen läsikä rusketuksen 😀 naama niska kädet ja sääret saa väriä , ja loppu kalkkilaivan kapteenia, niin ois hirvee homma eri sävysillä aineilla tasailla sävyä 😀 kun rannalla makoilu ei todellakaan ole mun juttu 😀

 2. iines says: Vastaa

  Muakin kiinnostaisi kuulla jos jollain on kokemusta noista itseruskettavista geelitipoista (??!), en ole kuullutkaan 😀 Vinkkaile täällä jos saat jotain vihiä!

  1. Clarinsilta löytyy ainakin ja myös Biothermilla on joku semmonen geeli, jota voi lisätä kosteusvoiteeseen. 🙂 Molemmat kiinnostais mua!

Vastaa