Vitsin kiva viikonloppu

No tulipahan taas juhlittua. Eilen luokseni tuli muutamia ihania bloggaajia ja syötiin, juotiin ja rupateltiin. Olisi pitänyt ottaa kuvia, mutta unohdin ihan kokonaan. Hyvä merkki siitä, että kivaa oli. Rosa oli onnensa kukkuloilla, kun paikalle saapui niin monta hyväntuoksuista rapsuttelijaa. Kiitos tytöt, olette ihania!

Kivaa oli kyllä myös tänään avomiehen kummitytön nimiäistilaisuudessa Espoossa.

Ihana pikkuprinsessa sai nimen, joka mun suureksi pettymyksekseni ei kuitenkaan ollut Prinsessa. Kiitos vanhemmille, sapuskat olivat todella hyviä.

Nyt kun on tullut taas syötyä herkkuja enemmän kuin paljon, pitää tosissaan keskittyä jumppailuun ja vähän terveellisempään ruokavalioon. Ja viikon päästä olis taas lomaa…mullahan on sinne jo jänniä suunnitelmia! Niistä lisää myöhemmin.

Onkos teillä ollut aihetta juhlaan? Onko teillä kummilapsia?

17 Comment

 1. Jonna says: Vastaa

  Miten toi rusetti on tuon pikkuisen päässä kiinni? 😀 Näyttää kivuaalta kun on noin vähän hiuksiakin!

  1. Ei kun se oli ihan vaan joku semmonen kevyt tarra tms.? Ei mitään kivuliasta. 😀

 2. Oliko tuo paperi missä voi arvata lapsen nimen? Kiva idea 😀 Ja mulla ei ole kummilapsia kun en kuulu kirkkoon, omalla tytölläkin on vain kummi(tus)täti eli epävirallinen kummi (mun sisko), koska hänkään ei siis kuulu kirkkoon 😀

  1. Juu, ja ziljoona muuta asiaa. 😀 Ei mennyt mun osalta kovin vahvasti…Mutta joo, hauska idea. 🙂

 3. Mäkin katoin et millä nastalla toi rusetti on kiinni! 😀
  Nolla kpl kummilapsia on siunaantunut. En kyllä kuulu enää kirkkoonkaan, mut eipä ole silti pyydelty. Luulen että lasten vanhemmat ovat vaistonneet lievää lapsikielteisyyttä tältä suunnalta.. 🙂 Ne vaan ei oo mun juttu, en tajuu niitä yhtään. Sit kun ne alkaa olla vähän vanhempia, niin menee, mut vauvat on nöy.

  1. Niinno siis tällanen epävirallinen kummisetäjuttu tääkin oli, kukaan mihkään kirkkoon enää kuulukaan.

 4. Anonymous says: Vastaa

  Mulla on virallisesti yksi kummipoika, mutta käytännössä kaksi, koska ovat siskoni kaksoispojat. Kummilapset täyttää tänä syksynä jo 17 vee, vaikka itse olenkin vuosimallia -82. Kirkkoon kuulun vielä juuri kummipoikien takia, mutta tilanne voi olla eri parin vuoden päästä…
  -Lennart

 5. Ruu says: Vastaa

  Yks kummipoika löytyy , se pääsee ens kesänä jo ripille 😀 muita ei ole, eikä tule, erosin kirkosta jo pari vuotta sitten…

  1. Mäkin!

 6. Arja says: Vastaa

  Mulla kans on yks kummipoika, olin sen kastetilaisuudessa itse 17-vuotias ja oma esikoinen oli silloin 1 kuukauden <3
  Nyt olen jo kirkosta eronnut, ateisti kun olen.

 7. mua naurattaa tää sun blogin nimi jotenki ihan superpaljon :DD

  1. Noh, kai mä otan tän positiivisena asiana 😀

 8. Minna says: Vastaa

  Kiitos itsellesi viime kertaisesta. 🙂 Rosalle, Arskalle ja Reiskalle terkkuja!

  Tuo rusetti on ylisöpö!!! Minulla ja miehelläni on kaksi kummityttöä, joista toisen sylikummi mieheni on. Voi olla, että en tule koskaan pääsemään sylikummiksi, kun aika usein se kunnia menee jomman kumman vanhemman sisarukselle ja minun ainut veljeni kuoli 3 vuotta sitten. 🙁 Edesmennyt veljeni on tyttäreni sylikummi ja poikani sylikummina on mieheni isosisko.

  Taidan olla melko vähemmistöä, kun kuulun kirkkoon ja meinaan kuulua ainakin toistaiseksi. Vaikka en ole ns. uskovainen, mutta olen tälläinen tapa ev.lut., eli tavan ja perinteen vuoksi kuulun.

  1. Mäkin erosin kirkosta vasta kaksi vuotta sitten. 🙂 Sillon kaikki kyllä jaksoivat ihmetellä, miten en oo aiemmin jo. 😀 Krhm, en vaan ollut jaksanut laskea, paljonko sitä veroa oikeen vuodessa maksan. Sen jälkeen kyllä pistin erohakemuksen samantien. 😀

 9. Moikka!

  Ei liity tähän postaukseen mitenkään, mutta löysin sun blogin googlettamalla roaccutania 😀

  Haluaisinkin kysyä, että mikä on sun ihon kunto tällä hetkellä? Pitikö sun monesti käydä otattamassa niitä maksa-arvoja jne? Kävin tänään meinaan lääkärillä ja näytin sille naamani, niskani ja korvan taukset. Ei voi pitää hiuksia julkisella paikalla ponnarilla kun niska huutaa hoosiannaa 🙁 Annostus pitäis olla 2x20mg/pv. Lääkäri sitä ihan ensimmäiseksi ehdotti, koska olen kokeillut kaikenmaailman rasvoja, epäpuhtaan ihon hoitovoiteita ja ties mitä helkkarin skinoreniäkin! Eikä mitään. Toki tää on ollu välillä parempi, mutta nyt pärstä on sellanen että hävettää. Ja varsinkin kun vaihdoin Yasmin->Desogestrel niin appajee… Ja puhumattakaan noista helvetin kipeistä pateista, joita ilmaantuu niskaan tai nenän pieleen.

  Menipä avautumiseksi, mutta sainpas tämän asian nyt purettua 😀

  Kiitos jo etukäteen 🙂

  1. Heh, joo, tästä on itse asiassa tod.näk. toivottavasti tänään tulossa oma postauksensa. Mutta joo, ei mikään kovin hyvä, edelleenkään.

   En käynyt kuin kerran otattamassa maksa-arvot, mitään muuta ei sitten otettukaan. Toisen kuurin aikana ei tarvinnut sitten enää niitäkään.

   Toivottavasti sulla auttaa Roa!

  2. Niin, ja harvemmin tosiaan nuo voiteet mitään auttaa, ainakaan tarpeeksi. Kun iho on tosi paskassa kunnossa ja just noita kipeitä patteja täynnä, niin kyse on hormoneista ja ihon saa rauhoittumaan lääkityksellä (jos silläkään). Mutta tosiaan, teen tästä illalla postausta 🙂

Vastaa