NAKED SMOKY

Naked Smoky

Olin ihan vähän sillä silmällä katsellut tästä Urban Decayn Naked -perheen uutukaisesta kuvia jo ennen Mallorcan Palman Sephoraan astumista, mutta olin oikeastaan kokonaan unohtanut koko luomiväripaletin, kunnes se siinä silmieni edessä nökötti. Testereitä ei Sephorassa tästä ollut, mutta myyjä kiltisti avasi yhden myyntikappaleen ja esitteli mulle sävyjä. Ja silloin tää kolahti ihan täysillä! Sävyt ovat livenä jotenkin aivan mielettömän upeita, niitä ei saa kuviin kunnolla ikuistettua. Saattoi mulla toki olla joku auringonpistoskin ja olin vähän sekaisin, koska samantien tän ostoskoriini laitoin. En vaan voinut jättää sitä sinne!

Naked Smoky

Niinpä jo olemassa olevat Naku-palettini, kolmonen ja Basic 1, saivat kivan uuden kaverin.

Naked Smoky

Okei, oli tässä myös jonkinlainen ”haluan vaan omistaa tämän” -meininki päällä, mutta niin se mulla nykyään luomivärien ostamisessa on: rakastun johonkin palettiin vähän keräilymielessä, kunhan sävyt ovat hurjan nättejä.

Naked Smoky

Eli siis tummia. Ruskeita. Maanläheisiä. Käyttökelpoisia! Olen viime aikoina instagramista keräillyt paljon ihania smokey eye -kuvia talteen ja tämän paletin avulla onkin ne oivallista yrittää toteuttaa, tai ainakin jotain sinnepäin. En ole taitava silmien meikkaaja ja siksipä niitä harvoin meikkaan.

Naked Smoky swatch

En muuten ihan hirveästi tykkää tän paletin kannesta, jotenkin se ei ole yhtään smoky-henkinen! Mutta onneksi se ei sentään ole samettia, yöks. Sisältö on kuitenkin tärkein.

Mites teille iskee tämä Naku-perheen uusin tulokas? Suomessa tämä on saatavilla ymmärtääkseni vähän myöhemmin syksymmällä. Hintaa tällä on n. 50 euroa.

26 Comment

 1. Noora says: Vastaa

  No onhan se nyt nätti! Mutta jotenkin sävymaailmaltaan kuitenkin aika samanlainen ykkösen ja kakkosen kanssa vai luulenko vaan? Itse en siis omista vielä yhtäkään Nakedia, ainoastaan Viva la Divan kopiot ykkösestä ja kakkosesta. Naked 3:sesta olen haaveillut, se jos joku taitaa päätyä ostoskoriin ensimmäisenä 🙂

  1. Hmmm totta. Mä en omista ykköstä enkä kakkosta (toisen nimittäin annoin aikoinaan eteenpäin), joten tää siis sopii luomivärikokoelmaani hyvin! 😀 Naked 3 on kyllä kiva, se kansikin! 😀

  2. Myy says: Vastaa

   Tää on paljon tummempi kuin aikaisemmat! Odotan innolla 🙂

   1. Joo ja tässä ei oo niitä punertavia sävyjä, joista en kyllä tykkää 😛

 2. Ei tämä kyllä ole ykköseen tai kakkoseen päinkään. Ehkä joitakin sävyjä on samnlaisia mutta ykkönen on lämmin ruskea, kakkonen taas kylmä. Smoky näyttää yhdistävän harmaata, ruskeaa ja violettia. Ainakin mitä omaan silmään näyttää tai mikä mielikuva on jäänyt. Ihana se on ja tahtoo heti kun se tulee. Minusta kansi on superhieno ja onnistunut 🙂 onnea ostoksesta, olen kyllä tosi kade!!

  1. Hmmm mä en jotenkin tykännyt siitä ykkösestä ja siksi annoin sen pois. Ja se samettikansi, yök. 😀 Kakkonenkaan ei oo ihan mun juttu.

   On toi kansi ihan hieno tässä Smokyssa, emmä sitä, mutta, hmm, ei jotenkin yhtään smoky 😀

 3. Pakkohan tääkin on hankkia! Kolmonen multa vielä uupuu, mutta katsotaan saanko ikinä aikaiseksi sitä ostaa. Tässä Smokyssa tosiaan on tummiin meikkeihin paljon paremmat eväät, kun ykkösessä ja kakkosessa joutuu tyytymään vain pariin sävyyn. Iih <3

  1. Joo ykkösessä ja kakkosessa oli monta semmosta, etten tykännyt yhtään, mutta tässä on kaikki tosi kivoja. 🙂

 4. Elli says: Vastaa

  Lääh!!

  1. :))

 5. Emma says: Vastaa

  AAARRGGHHH mun on pakko saada tämä!!

  1. 😀

 6. RuuRuu says: Vastaa

  awww, mä niiiiiiiin haluaisin noi kakki, mut liian kalliita mulle 🙁

  1. Noooo joo paletti on toki kallis, mutta myös hyvin pitkälti ”ikuinen” 😀

 7. Sara says: Vastaa

  Mää kans toin Prahan Sephorasta ton paletin kotiin !! Vasta kolmannessa ja siis reissun viimesessä Sephora tärppäs, niin loppu nää oli sieltäkin päin.. Ja rakastan <33 Siinä se keikkuu meikkipöydän laidalla ja vähän väliä käyn ihastelemassa. Musta toi paketti on ehdottomasti kivoin tähän astisista !

  1. Munkin mielestä. 🙂 Nää on kyl just tämmösiä ihasteltavia paletteja!

 8. Ooo – ja mä kun luulin, etten tarvitse tätä! Voi olla pieni mahdollisuus, että jossain vaiheessa retkahdan. Yritän nyt kuitenkin vielä vakuutella itselleni, että tää on aika samanlainen kuin edelliset 😉 Kakkonen ja kolmonen multa jo löytyykin 🙂

  1. No onhan tää selkeesti tummempisävyinen. Ihana. <3

 9. Oijjoi, hyvältä näyttää! Kyllä mä tänkin haluun! Mut ennen sitä käyn ostamassa varmaan kolmosen. 🙂

  1. Sekin on erinomainen ostos. 🙂

 10. Ja taas menee vaikeemmaks päättää minkä Nakun mää oikein hommaisin! 😀

  1. No jos vaihtoehtona ei oo KAIKKI, niin… :’D

 11. Voih, mä kyllä niin haluisin tämän… Ja Naked 3:stakin oon haaveillu niin pitkään kuin se on ollut myynnissä 😀 Vielä mä ne Retkahdan ostamaan!
  Tuo kansi on kyllä omaan silmään tosi veikeä :).

  1. Joo Naked 3 on kans niin kiva. <3

 12. Saara says: Vastaa

  Toi kansi on ihana!
  Multa löytyy kakkonen ja kolmonen kun lämpimät värit ei mulle oikein sovi. En meikkaa yleensä kovin tummasti mutta tää smoky on ehkä pakko hankkia… 😀

  1. Niinpä. PAKKO-OSTOS. 😀

Vastaa