Kevin Murphy -tykkäystä (ja arvonta)

Kevin Murphy

Suoraan sanottuna vähän hävettää.

Neljä vuotta sitten kirjoitin Kevin Murphy -vastaisen postauksen tänne blogiini, johon on tullut vuosien varrella muutamia ”et vaan ehkä osaa” -kommentteja. Suhtauduin näihin pikaisella olankohautuksella, en vaan pitänyt kokeilemistani tuotteista, suoraan sanottuna lyttäsin suurimman osan silloin sarjaan kuuluvista tuotteista. Kun Kevin Murphyn edustaja otti taannoin minuun yhteyttä ja tiedusteli kiinnostustani kokeilla tuotteita, mietin heti, että onkohan tullut luettua mun vanha postaus ja jos, niin yritetäänkö mua nyt saada kirjoittamaan jotain positiivista. Meinasinkin jo vastata että kiitos mutta ei kiitos, mutta onneksi fiksusti ensin hieman googlettelin, mitä Kevin Murphylla nyt on valikoimissaan. Kiinnostuin paristakin tuotteesta, joita en ollut aiemmin kokeillut ja halusin antaa herra Murphylle vielä mahdollisuuden.

Ja hyvä että niin tein. Ja hyvää oli sekin, että luin myös silloin kirjoittamani postauksen uudelleen, sillä kommentoijat olivat ainakin osittain oikeassa, käytin vääriä tuotteita.

Blonde Angel Wash

Tämä Blonde.Angel.Wash -shampoo oli mulla käytössä silloinkin, ja kommentoin, että en kyllä tykkää yhtään. Hienosti nyt hoksasin, että käytin hopeashampoota mustiin hiuksiin, joten olipa ihme, kun ei ollut ihan toivottu vaikutus! Joten olipa kiva kokeilla tätä uudelleen nyt, kun hiukset ovat vaaleat. Ja Blonde.Angel.Wash on yksi ihanimmista hopeashampoista, joita olen koskaan käyttänyt! Tuoksuu enkeleiltä (oikeasti laventelilta) ja tuntuu ihanan pehmeältä! Vaahtoaa hyvin, taittaa keltaisuutta ja pesee hiukset puhtaiksi. Blonde.Angel -hoitsikka saa myös mun ylistyskuoron osakseen, sillä tämäkin oikeasti taittaa lämpimiä sävyjä hiuksista, mutta siinä missä monet kokeilemani violetit hoitoaineet, tää tekee hiuksista pehmeät (=brasilianpähkinäuutteen ansiota). Molemmat ovat parabeenittomia ja sulfaatittomia.

Blonde.Angel

Olen erittäin riemuissani, että löysin nämä uudelleen! Ja ohjeen mukaan nämä sopivat myös viileille tummille hiuksille.

Repair Me

Repair-Me. -tuotesarja sen sijaan oli mulle täysin uusi tuttavuus. Se sisältää korjaavan ja vahvistavan Repair-Me.Wash -shampoon sekä Repair-Me.Rinse -hoitoaineen ja tällaisen erikoisemman 2-in-1 -aineen, Re.Store nimeltään.

Mun piti kirjoitella tää postaus jo jonkin aikaa sitten ja vähän tuskailin, kun kiireiden takia tän julkaiseminen venyi ja venyi. Nyt iloitsen siitä, sillä näistä Repair-Me -tuotteista on ollut bloggaajakollegoiden kanssa viime aikoina paljon puhetta: monet eivät ole näistä pitäneet lainkaan ja enimmäkseen tuoksun takia. Se onkin ihan hemmetin voimakas ja jää kyllä leijumaan nenään koko vuorokaudeksi pesun jälkeen. Mutta koska olen vähän kieroon kasvanut, mä tykkään. Poikaystäväkin kommentoi, että tuoksun hyvältä, ja lisäkyselyjen perusteella se tuoksu oli just nää tuotteet. Mutta siis jakaa kyllä mielipiteet!

Repair-Me.Wash sisältää ananaksesta ja papaijasta johdettuja entsyymejä sekä herneestä saatavia proteiineja. Sulfaatiton ja parabeeniton shampoo lupaa korjata kuivia ja vahingoittuneita hiuksia ja mä kyllä koen tän soveltuvan todella mainiosti mun blondauksesta kärsineille hiuksilleni, pesee tehokkaasti mutta hellävaraisesti. Repair-Me.Rinse -hoitoaine on se, joka tuoksuu voimakkaammin ja jättää sen tuoksun myös tosi vahvasti hiuksiin pesun jälkeenkin (huomasin muuten, että tän ja Olaplexin käyttö samalla pesukerralla voimistaa tuoksua (tai hajua) entisestään!) Tää hoitoaine sisältää sheavoita ja aloeveraa ja tekee hyvää etenkin kuiville hiusten latvoille.

Re.Store

Mutta sitten tää Re.Store, vähän kummallinen tapaus. Kyseessä on jälleenrakentava JA puhdistava hoitoaine. Tiesin heti tän käyttötavasta kuultuani, että tää ei sovi mulle ainoana käytettävänä tuotteena. Mä käytän niin paljon lakkaa ja muita hiusten muotoilutuotteita, että joudun pesemään hiukset aina kaks kertaa ennen kuin saan jäämät pois. En siis voi laittaa tätä ensimmäisenä suihkussa hiuksiini! Olenkin käyttänyt tätä ns. toisena shampoona, sillä pesen hiukset shampoolla aina kaksi kertaa, ja tää on hyvä toka shampoo, vaikkakin tuntuu enemmän hoitoaineelta. Koska sain näitä kaksin kappalein, annoin toisen työkaverille testiin ja hän, vähemmän muotoilumönjiä käyttävänä, tykkäsi tästä. Sopii siis käytettäväksi hiukset puhdistavana hoitoaineena. Ja tän tuoksu ei ainakaan omiin hiuksiin jämähdä!

Ja nyt! Saan arpoa lukijoideni kesken yhden molempia Kevin Murphyn settejä. Eli yksi palkinto sisältää Blonde.Angel.Wash -shampoon ja Blonde.Angel -hoitoaineen ja toinen palkinto sisältää Repair-Me.Wash -shampoon, Repair-Me.Rinse -hoitoaineen sekä Re.Store -aineen. Voit osallistua arvontaan kommentoimalla alla olevaan kommenttiboksiin, kumpi näistä seteistä passais sulle paremmin ja voit toki osallistua molempien arvontaan! Osallistumisaikaa on lauantaihin 7.5. klo 11 asti. Jätä myös toimiva sähköpostiosoitteesi sille tarkoitettuun kenttään (näkyy vain mulle)!

P.S. Pullojen designista tuskin tarvitsee edes mainita, mutta kyllä, RAKASTAN.

144 Comment

 1. Noora says: Vastaa

  Blonde.Angel.Wash sopisi uskoakseni omaan vaaleaan tukkaani!

 2. Viivitys says: Vastaa

  Blonde.Angel. Ihan niinku mä ;)! Hahah, no mukana arvonnassa kuitenkin.

 3. Blonde.angel.wash sopisi kivasti tälle harmaahapselle. 🙂

 4. Anna says: Vastaa

  Repair me sopisi tälle kuivalle kuontalolle! 🙂

 5. Jenni says: Vastaa

  Blonde -setti olisi hyvä juuri minun vaaleille hiuksilleni 🙂

 6. empe says: Vastaa

  Osallistun Blonde.Angel.Wash -shampoon ja Blonde.Angel -hoitoaineen arvontaan! Täytyy sanoa, että pullojen design ei nappaa, ei sitten tippaakaan. Voiko rumempaa olla. MUTTA jos tuote sisällöltään on täyttä kultaa, ulkopuolikin kestetään. 🙂

 7. Heidi says: Vastaa

  Blonde.Angel voisi ratkaista mun hiusongelmat! Tässä vastikään bussissa joku tuntematon hemmo vitsaili mun hiusten olevan keltaiset, ei oikeen naurattanut…

 8. Mari says: Vastaa

  Molemmat sopia mulle. Kun oon palaamassa tummasta omaan väriin raitojen avulla. Ja nehän kellastuu ja kuivuu;) olisipa nyt tuuria:)))

 9. Ine says: Vastaa

  Kyllä noi repairit on enemmän mun juttu 🙂 Hiuslaatu on lähempänä afroa kun blondia enkeliä.

 10. saya says: Vastaa

  Repair-me-tuotteet sopisivat minulle 🙂

 11. eekku says: Vastaa

  Repair setti ois sopivampi mulle

 12. Salla says: Vastaa

  Joo hei enkeleitä mulle!

 13. Tanja Lintunen says: Vastaa

  Repair me setti 🙂

 14. ristae says: Vastaa

  Blonde.angel sopisi hyvin tähän just vaalennettuun kuontaloon. 🙂

 15. Essi says: Vastaa

  Mukana, mukana!! 🙂 Blonde.angel ois todella tarpeen! 🙂

 16. Jenni says: Vastaa

  Blonde.angel sopisi minulle, olisi ihanaa päästä kokeilemaan <3

 17. Suvi says: Vastaa

  Blonde.Angel olis enemmän kuin sopiva mun hiuksille juuri nyt. 🙂

 18. Maija says: Vastaa

  Blonde.Angel soveltuis paremmin mun hiuksiin, joiden keltaisuutta haluaisin vähemmäksi. 🙂

 19. RuuRuu says: Vastaa

  Kaikessa mukana 😀

 20. Reeta says: Vastaa

  Repair-me-setti sopisi minulle 🙂

 21. Anni says: Vastaa

  Repair-sarja voisi pelastaa mun tummat kutrit paremmin 🙂

 22. Jenna O says: Vastaa

  Repair Me tuotteet sopivat minulle paremmin 🙂

 23. OutiS says: Vastaa

  Repair Me sopisi mulle parhaiten.

 24. Miuppi says: Vastaa

  Enkeleiden arvontaan osallistun! Tuoreena blondina ovat erittäin toivottuja 🙂

 25. Milla says: Vastaa

  Molempiin mukaan 🙂

 26. Krista says: Vastaa

  Blonde.Angel. olisi kyllä tervetullut! 🙂

 27. Johis says: Vastaa

  Repair-Me sarja vois sopia mun vyötärölle asti venähtäneille hiuksille, kun latvat alkaa olla aika kärsineet. Eli sen setin arvontaan osallistun :).

 28. TuulaV says: Vastaa

  Repair-Me , olisi kiinnostava uutuus kokeilla.

 29. Nelliina says: Vastaa

  Repair-me olis varmaan passeli mun kuontalolleni.

 30. essiaurora says: Vastaa

  Blonde.Angel olisi mun nykyään vaaleille hiuksille sopivat!

 31. Sonja R says: Vastaa

  Blonde.Angel.Yes please!

 32. Elina says: Vastaa

  Repair-Me paketti tekisi varmaan ihmeitä mun kärsineelle tukalle 🙂

 33. Laziness says: Vastaa

  Repair-setti! Olispa kiva kokeilla!

 34. Sonja says: Vastaa

  Repair me sopis mulle 🙂

 35. Tarjahelena says: Vastaa

  Repair.me olisi kiva kokeilla. mukana 🙂

 36. Siili82 says: Vastaa

  Blonde.Angel.Wash -shampoon ja Blonde.Angel -hoitoaineen

 37. tiijja says: Vastaa

  Aaa niin vaikee päättää! Ehkä kuitenkin tällä hetkellä kipeemmin tarvisin korjaavia tuotteita, joten repair.me taitaa olla valintani. Vaikka kyllä hopeatkin meinaa vähän houkuttaa! (Lähden tästä kauppaan nypeltämään)

 38. Juli says: Vastaa

  Voi molemmat houkuttaa paljon blondattujen, kuivien ja karheiden hiusten omaavana. 😀 Kuitekin taidan kallistua ruohon Repair Me sarjaan niin saisi tämän kuivan pörrön ojennukseen 🙂

 39. Suvisini says: Vastaa

  Eka setti, koska kovasti haluaisin testata tuota Blonde.Angel.Wash -shampoota!

 40. Heli says: Vastaa

  Minun hiuksilleni sopisi molemmat setit joten mukana ollaan arvonnassa 🙂

 41. sanna says: Vastaa

  Näitä pitää päästä testaamaan! Blonde.Angel olisi valintani

 42. Blondi enkelit tänne! 🙂

 43. maaku says: Vastaa

  Blonde.Angeleita haluaisin kovasti testailla.

 44. Tonttu says: Vastaa

  Haluaisin kokeilla toimisiko Repair-Me.Wash -setti omaan harkanpesääni vai pitääkö hapsukasa viedä saunan taa.. 😀

Vastaa