Bodypaintingia ja kansikuvaus

LushSanta

Tykkään kovasti tehdä ja lukea muiden blogeista tällaisia ”viikon varrelta” -postauksia. Mun arki on kuitenkin niin perustylsää, että eipä ole kauheesti asiaa tehdä tällaisia usein. Nyt kuitenkin on ollut vähän jotain actioniakin!

Kuten Lushin joulu! Kuten monet muutkin bloggaajat, myös minä odotan aina kieli pitkällä Lushin joulu-uutuuksia. Itse osallistuin tiistaina järjestettävään Lushin tilaisuuteen, josta olettekin saaneet lukea jo useasta blogista. Kasvonaamion tekemistä, käsikuorintoja, uutuustuotteiden ihastelua… Oli paras joulutilaisuus Lushilla koskaan! Intouduin ostoksiakin tekemään, niistä lisää myöhemmin. En voi edes sanoin kuvailla, kuinka rakastan Lushin tuotteita. Mietinkin kyseisessä tilaisuudessa ihan ääneen, että voisin perustaa Lush-blogin…

kansikuvaukset

Maanantaina se sitten viimeinkin tapahtui: myös Arska joutui kansikuvapojaksi! En kestä! Pian kaikki meidän kissat on olleet jonkin lehden kannessa! (Täällä Reiskan kansi, täällä Alman, minkä otsikon keksin Arskan postaukseen??) Kuten oletinkin, Arska oli kuvaustilanteessa ensin tosi ujo, mutta onneksi olin ottanut kissanminttua mukaan. Se rentoutti tätä sinistä kaveria sen verran kivasti, että tarvittavat kuvat saatiin otettua. Esittelen lopputuloksen täällä marraskuun puolella. Enköhän keksi jonkin otsikon siihen mennessä.

Lumenelta

Ihanaa blogipostiakin olen viikon aikana saanut, mm. Lumenen Roosa Nauha -kampanjatuotteita. Lumenen tuotteet ovat ihania jo itsessäänkin, mutta puettuna tällaiseen pinkkiin kuosiin…yes, please. Ja mikä tietenkin parasta, hyvän asian puolesta: Lumene lahjoittaa jokaisesta myydystä tuotteesta 1 euron tai 50 senttiä suomalaiselle rintasyöpätutkimukselle. Koska nämä kuvassa näkyvät tuotteet sain blogiin, pitänee mennä rahan kanssa ostoksille.

bodypaintingbyMizzAnnie

Sunnuntaina sain kunnian olla ihanan Mizz Annien maalausalustana. Annie huhuili lauantaina Facebookissa mallia koulutustilaisuuteen ja ajattelin heti, että miksipä ei? Jotain, mitä en ole koskaan kokeillut. Kysyinkin heti, että kelpaisko tämmönen pienitissinen tähän hommaan ja koska kelpasi, niin minähän menin. Oli kyllä jännää! Ja tapasin bodypaintingin maailmanmestarin (2014), Riina Laineen!

ihanaAlma

Ja kissat ovat tietenkin jaksaneet ilahduttaa minua, joka ikinen päivä. ♥

Jos tällaiset muutkin kuin kosmetiikkaan liittyvät kuvat kiinnostavat, instagramin puolella, @kissisheini, niitä löytyy! Huomenna esittelen teille täällä uusimman puuterirakkauteni!

11 Comment

 1. RuuRuu says: Vastaa

  Mä totesin ton naamaputsarin ihan parhaaks ensi kokeilusta, onhan se hassu kun on tottunu erillaisiin, mut sopii mun naamalle ainakin, pitäis toi kasvovesi viel hommata.ja ihanat kissat <3

  1. Joo mä katoin heti, että tätä on pakko testata! Ja sopivasti just loppui eilen kasvovesi! 😀

 2. sari says: Vastaa

  Alma on tosi symppiksen näköinen kisu. Vähän sellainen ”ikipentu”. Hienoja kansikuvia molemmat, mulla on toi Glorian Antiikkilehden numero ollutkin, muistan kannen hyvin. Aina mua ihmetyttää, miten ne kissat saadaan niihin kuviin, kun kissathan tulee ja menee miten huvittaa ja jos yrität johonkin laittaa, niin varmasti vaihtavat paikkaa. Joten ihmettelen noita poseerauskuvia, miten ne oikein saadaan aikaan. Nyt sitten Arskan kuvia oottelemaan 🙂

  1. No se onkin hyvin pieni hetki, kun ne kuvat pitää kissan kanssa ottaa. 😀 Ainaki tällasten aktiivisempien tapausten kanssa. 😀 Koiran kanssa olis varmaan vähän helpompaa… Mut joo, säätöä se on.

 3. Näyttää olleen kyllä kiva ja tapahtumarikas viikko sulla ^_^.
  Lushista löydetyistä aarteista postausta odottaen!!

  1. Tulossa! 🙂 <3 En kauheesti nyt shoppaillut, mutta sitäkin ihanammat jutut.

 4. Salla says: Vastaa

  Pienitissinen AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHAHAHAHHAA!! Siis miks bodypainting-mallilla pitäis olla isot tissit?! Mitä väliä? Nauran ääneen täällä :`D

  1. No en tiedä. No jos vaikka maalais jotain baywatch-misua. 😀

 5. nea says: Vastaa

  Tosi hienolta näyttää tuo bodypainting! Taisi olla iso, tuossa taitaa näkyä vain osa? Mahtoi olla aika jännitävä tilaisuus olla mallina 😀 Vau! <3

  1. Joo, siis etupuoli kokonaan. 🙂 Oli kyllä kivaa! 🙂

   1. nea says: Vastaa

    Rohkea veto 🙂

Vastaa