Paras jäätelö naismuistiin!

Toivottavasti kukaan ei nyt vietä mitään ”herkutonta tammikuuta”, sillä aion esitellä uuden jäätelöihastukseni, jota ostin viime viikolla ja maistoin ekan kerran eilen. Jos mansikka-panna cotta (yhteen vai erikseen, googlekaan ei oikein tiedä!) on mielestänne hyvää, OSTAKAA TÄTÄ. Tämä on nimittäin SUPERHYVÄÄ. Sääli ettei mun pakastimeen mahdu kuin max 1 jätskirasia kerrallaan, sillä muuten ostaisin tätä aika monta jemmaan (ehkä duunipakastimeen..?). Mä todella harvoin ostan mitään tällaisia isompia jätskipakkauksia (lukuun ottamatta perus-vaniljajädeä), sillä kyllästyn helposti yhteen makuun ja tuutit ja puikot ovat vaan niin paljon helpompia.

No, tähän tuli nyt muutos. Tämä ei saa poistua valikoimista KOSKAAN. Kirjoitan Pirkalle nyt heti.

(Huom! Pirkalla on myös ihan panna cotta -jäätelö, joka on aivan eri. Eli tämä on kai vaan sitten ”kermaista mansikkajäätelöä”. Mutta mun mielestä tämä maistuu ihan mansikka-panna cottalta. 😀 Ei kuitenkaan yhtään normitylsältä mansikkajätskiltä. Vaan paljon, paljon paremmalta.)

12 Comment

 1. Marie says: Vastaa

  Näyttääkö edes herkulliselta. O____o Ihana! En ole maistanut, mutta pitänee kokeilla. (; Harmi vain, ettei tule yleensä syötyä jäätelöitä talvella… Pitänee tehdä pieni poikkeus. (;

 2. NYT TEET POIKKEUKSEN. Tää jätski on taivas. Ei liian ällömakeeta (eli helposti vetelee puol rasiaa…) mut…täydellistä. Jopa mies tykkäs, joka on hyvin valikoiva mitä tulee mun jätskivalintoihin 😀

 3. Pia says: Vastaa

  Oulusta on saatavilla ylikiiminkiläisen yrityksen Baileysjäätelöä, joka kyllä hinnaltaan on Ben & Jerry-luokkaa, mutta niiiiiin taivaallisen hyvää….että onhan ihmisen pakko saaha herkutella 😛 LURPS!
  Onko tuossa muuta sivumakua ku mansikka?

 4. No se maistuu hyvin pitkälti pannacottalta. 😀 Ei se mansikka nyt niin räjähdä sieltä. Ei se siis maistu tavis-mansikkajäätelöltä! Vaikka näyttääkin kyllä erehdyttävästi siltä. Suosittelen ehdottomasti maistamaan.

 5. nea says: Vastaa

  Ehkä toi ois sitten se eka mansikkajäätelö joka kelpaa mullekin, perinteinen mansikka rankkautuu mun skaalalla alimmas kun se on sellanen vanhusten ja naperoiden maku 😀

 6. nea samma här!!

 7. Meillä oli tätä jouluherkkuna ja oli kyllä tosi hyvää! Sitä paitsi nythän myös Ingmanin jäätelöt on ylikansallisia (Valio myytiin ensin), joten aika vähissä on jäätelövalikoimat… Tämä italialainen jäätelö tulee pienestä perheyrityksestä Italiasta, kysyin asiaa Pirkka-tuotepalvelusta.

 8. Noni, aina vaan jätski paranee! 😀 Vedin tota taas tänään kipollisen, huomenna jumppa kutsuu…

 9. Anonymous says: Vastaa

  Nimi on siis panna con fragole eli kermaa mansikoiden kanssa. Panna cotta on se toinen jätski.

 10. Anonyymi: No juuri näinhän mä tossa ”huom!-kohdassa yritin kovasti tarkentaa… 🙂 Tämä nyt vain prkl maistuu mansikka-panna cottalta. 😀

 11. Mohn says: Vastaa

  Täytyy varmaan maistaa. Tosin nuo kuolleen näköiset mansikat tuossa pinnalla hieman ällöttää meikäläistä mutta nehän voi aina jättää syömättä. 😉 Kiitos jäätelövinkistä!

 12. Heh, joo noi kuolleet mansikat jää multakin enimmäkseen syömättä. 😀

Vastaa