Mun Hullut Päivät -tärpit!

Huomenna alkaa Hullut Päivät! Ja äitiyslomassa on kyllä se hiton hyvä puoli, että onpahan aikaa mennä ihan kunnolla Hullareille! En oo kyllä vuosiin löytänyt Hullarit-kuvastosta niin paljon kaikkea kivaa kuin nyt! Ja koska nyt äitiyslomalla tosiaan on sitä aikaa, kokosin huvikseni tähän kaikkea mua kiinnostavaa ja myös kaikkea, mitä suosittelen lämpimästi teille muillekin!

Mikään kovin kaunis kollaasi tästä ei nyt tullut, kun ihan kuvastosta vaan nämä kuvat nappasin. Keskiviikko näyttäis olevan se paras Hullarit-päivä, mutta jokaisena päivänä on jotain kiinnostavaa. Ja tosiaan, netistä on myös suosittua tilata, jos ei oo mahdollisuutta, aikaa tai kärsivällisyyttä mennä paikan päälle. Kerran kun tilaa ja maksaa toimitusmaksun 6,90 euroa, kaikki seuraavat yli 50 egen tilaukset saa ilman toimitusmaksua.

Vaatteet, kengät ym.

Gantin collegemekko! Oon jo pitkään halunnut tällaista pidempää collegemekkoa, ja just harmaana! Tänne sopis hyvin sukkiksetkin alle tai sit farkkujen kanssa. Tää tulee myyntiin huomenna keskiviikkona.

Balmuirin Kid Mohair -huivi tullaan varmasti myymään loppuun jo heti sunnuntai-aamusta, veikkaan minä. Omistan tällaisen harmaana ja se on ollut mun rakkain huivi jo parisen vuotta, niin lämmin ja kaunis. Tää vaaleanpunainen on myös aivan ihana!

Meillä on tää Musta 5101 -tiskiharja ja on ihan superhyvä! Tää harja on valmistettu ekologisesti luonnonharjaksesta ja tehtaan ylijäämämuovista, ja sen voi pestä astianpesukoneessa. Tuon käsitiskiaineen ajattelin haluta myös, mustikantuoksuinen käsitiskiaine on valmistettu Suomessa luontoystävällisistä, biohajoavista raaka-aineista. Nämäkin myynnissä keskiviikkona.

Leffaliput on Hullareilta aina ihan must-ostos, tosin nyt mun pitää jättää näiden ostaminen väliin kun ei vauvan tultua pääse samalla tavalla leffaan. Nämä myynnissä vain tavarataloissa. Tän edullisemmin ei kyllä leffalippuja taida mistään enää saada…ja siis todellakaan mitään kertamaksuja leffaan en ikinä maksa, nehän on ihan sairaan hintaisia! Etenkin tällaiselle usein leffassa käyvälle sarjaliput ovat ihan pakollisia.

Aivan ihanat Billi Bi:n nahkasaappaat! Jos olisin rahoissani, niin ostaisin nämä aivan varmasti, tulossa myyntiin perjantaina.

Mä itse asiassa omistan nämä Wondersin nahkakorkkarit ja suosittelen niiiin lämpimästi kaikille, jotka tuskailevat korkokenkien kanssa, näillä jaksaa seisoa pidemmänkin illan. Ja ovat hyvännäköiset ja monikäyttöiset myös. Nää tulee myyntiin lauantaina.

Kosmetiikkaa!

Ja sitten siihen suuren rakkauteeni, kosmetiikkaan! Yllättävän paljon ihanaa kosmea bongasin kuvastosta nyt, paljon jäi nyt tän postauksen ulkopuolellekin.

Noh, Sensai38 -ripsari on nyt vaan ihan pakko-ostos Hullareilta. Olen yrittänyt etsiä tälle korvaajaa, mutta, siitä lisää myöhemmin. Pakko tää on taas käydä ostamassa. Myös nestemäistä silmänrajauskynää suosittelen enemmän kuin lämmöllä, on paras rajauskynä ikinä. Tämä on siis täyttöpatruunoilla toimiva rajauskynä. Tää peiteaine mua kiinnostais kovasti myös kokeilla, onko kellään kokemusta tästä? Nämä tulossa myyntiin keskiviikkona.

Moroccanoilin kuivashampoota hehkutin just täällä blogissani, ja tää maksaa normaalisti 30 euroa, joten nyt kannattaa käydä kyllä nappaamassa tää! Tämä siis joko vaaleille tai tummille hiuksille. Ja toi hiuslakka on muuten myös todella hyvä, jos hakee voimakasta kiinnitystä. Nämä myynnissä perjantaina.

Fudgen hopeashampoo ja -hoitsikka kannattaa kaikkien hopeahaivenisten käydä ostamassa pois, koska edustavat edelleenkin parhaimmistoa sarjassaan. Nämä myynnissä lauantaina! Täälläpä olen tästä shampoosta blogissani kirjoitellutkin (nykyään olen tosin ”aika paljon” vaaleampi kuin kuvassa tuolla…).

Lumenen vedenkestävän meikin putsari on se PARAS. Tällä puhdistaa hetkessä pysyvimmänkin silmämeikin. Mä hamstrasin näitä just Sokokselta ja nyt olis taas tsäänssi… näiden hamstrauspäivä on keskiviikko!

Clarinsin Body Lift Cellulite Control -selluliittivoide on mun vakkarilemppari jo vuosien ajalta. Siis jos joku selluliittivoide vois edes jotenkin tehota selluliittiin, niin tämä. Noh, ei varmaan oikeasti tehoa, mutta napakoittaa ihoa todella hyvin ja kuivuu nopsaan. Tämä myynnissä torstaina.

Lisää kosmetiikkaa!

Muutama kauneusjuttu pitää vielä vinkata!

Mun piti Sokoksen 3+1 -päiviltä ostaa Lumenen muotoiluvahaa, joka olis ollut kyllä pari euroa edullisempi kuin nyt Hullareilla, mutta tää pitää viimeistään nyt sit käydä ostamassa, keskiviikkona. Mun lempparikulmavaha tämä, erinomainen hinta-laatu -suhde! Lumenen kulmakynät ovat myös erittäin jees!

Jee, Foreoita on Hullareilla alennettuun hintaan! Täältä löytyy mun bloggaus Foreosta, kannattaa toki vilkuilla myös hinnat Elevenillä… Foreot myynnissä keskiviikkona. Aivan erinomainen naamanpuhdistusvehje tämä, mulla jatkuvassa käytössä edelleenkin.

Vita Liberatan itseruskettavat vaahdot ovat parhaita ja nyt niitä on edullisesti! Sävyjä on medium ja dark, ja jos luonnollisempaa rusketusta hakee, niin medium on siihen passeli. Suosittelen ostamaan myös levityskintaan, se on kyllä aika pakollinen näiden itseruskettavien vaahtojen kanssa. Nämäkin myynnissä keskiviikkona!

Omistan parikin Lancômen Juicy Shakeria ja on nää vaan niin ihania. Keskiviikkona tulee myyntiin neljä eri sävyä, ja voisin haluta ne kaikki!

Herkkuja

Pakko vielä mainita muutama herkku! Himoitsen aina kaikkia jälkkärirahkoja ja nyt aion ostaa Aaverahkaa (en kai oo edes maistanut aiemmin, pakko nyt korjata tämä vääryys!), joka tulee keskiviikkona myyntiin ja puolukkarahkaa, jos menen vielä sunnuntaina Hullareille. Ja ehkäpä keskiviikkona ostan myös näitä Hullu-torttuja! Ja macaron-leivoksia! Huomenna on siis selkeästi ainakin pakko mennä hulluttelemaan. Joitakin Herkun tuotteita on tulossa myös nettimyyntiin!

Noh, aiotteko suunnistaa Hullareille livenä vai netissä? Mitä ostoskohteita mielessä? Tässä oli tosiaan vaan mun muutama kiinnostava bongaus Hullareilta, siellä on näiden lisäksi ihan hirveesti muutakin kivaa!

Postaus sisältää mainoslinkkejä.

14 Comment

 1. Sissi says: Vastaa

  Toi tiskiharja on hyvä! Tai oli, kunnes SULATIN sen. Ei siis kannata käyttää syövyttävien aineiden kuten lipeän kanssa…. 😀

  1. Kissis says: Vastaa

   Haha, hyvä tietää! Joo, se on ihan superhyvä, pakko käydä ostaa jemmaan toinen!!!

 2. Iines says: Vastaa

  Mä kans komppaan tiskiharjan ja kid mohairin nimeen! 😀

  1. Kissis says: Vastaa

   Jep! <3 😀

 3. Salka says: Vastaa

  Voi tuo huivi on niin kaunis! Pakko vinkata työkaverille, joka taisi vähän jotain tuon tyylistä mietiskellä. Mäkin tein listauksen, mutta voi olla etten tänä vuonna yksinkertaisesti jaksa lähteä hulluttelemaan 🙁

  1. Kissis says: Vastaa

   Niin on ja tosi pitkäikäinen myös, laatukamaa! <3

 4. Nyt mä aion pitää silmät auki ja toimia noiden Moroccanoilin muotoilutuotteiden kans! 🙂

  1. Kissis says: Vastaa

   Joo! Hiton hyviä kyllä toi kuivis + hiuslakka! Se onkin tulossa vielä lähiaikoina tänne blogiin. 🙂

 5. Jnita says: Vastaa

  Lähteekös tuosta Balmuirin huivista nukkaa, joka tarttuu ärsyttävästi villakangastakkiin? Jos ei, niin sitten aion hankkia sen. 😀

  1. Kissis says: Vastaa

   Ei lähde! 🙂 Vaikka onkin tosi pehmeä huivi, niin mulla ei ainakaan irtoa tästä mitään pidemmän ajan käytössäkään.

 6. Ajattelin perjantaina iltatärpistä ostaa Beautyblender paketin, joka oli mielestäni todella edullinen 🙂 Täällä Oulussa ei enää ole Stockmannia, joten pakko tilata netistä ja ei pääse esim. herkun tuotteita ostamaankaan :/

  1. Kissis says: Vastaa

   On siel nettimyynnissäkin jotain herkkuja!! Mä kävin tänään ja tarttuihan sieltä matkaan vaikka mitä, pari joululahjaakin! 🙂

 7. RuuRuu says: Vastaa

  Hullut päivät on maailman viimeinen paikka mihin tässä maailmassa suostuisin menemään, ei siellä mitään Niin halpaa ole että kestäisin sitä ryysystä ja maanista ostovimmaa 😀 Mulle riittää ens viikkonen I love me, niin on tarpeeks ryysistä taas vuoden tarpeiks 😀

  1. Kissis says: Vastaa

   Naaah, ei se oo enää niin paha, etenki jos menee vähemmän ruuhka-aikaan! 🙂

Vastaa