Talvi tuli suihkuun

philosophy1

Jos joululahja jollekulle tuoksuja ja hemmottelua rakastavalle ystävälle on vielä hakusessa, niin tässäpä olisi mainio vinkki!

Mulle suihkugeeli on ihan hemmetin tärkeä asia: sen pitää paitsi tuoksua hyvältä, myös pestä kunnolla ja olla helposti pois huuhdeltavissa. Olen täällä aiemminkin ylistänyt Philosophyn suihkugeelejä ja samalla linjalla jatketaan nytkin. Nämä Philosophyn limited edition -suihkugeelit ovat tajuttoman ihania! Sain kokeiltavakseni niistä kaksi: shimmering snow lace ja snow angel. Kun ulos katsoo niin talvi on kaukana, mutta suihkuhetkiini tuli heti hyväntuoksuista talvifiilistä!

philosophy4

Shimmering snow lacessa tuoksuu jäädytetty sitruuna, pinkki freesia, syklaami, pehmeä puun tuoksu, raikas myski ja tonkapavut. Tämä tuoksusekoitus ei todellakaan ole mikään ällömakea, vaan sellainen enemmän aikuiseen makuun. Ihanan pehmeetä suihkugeeliä! Tällä on ilo pestä itsensä. Ja todellakin tykkään, että näissä pulloissa on kokoa, 480 ml ei ihan heti lopahda.

philosophy3

Snow angelissa tuoksuu fuji-omena, raikas appelsiini, sokeroitu myski sekä pehmeä santelipuu. Herahtaako teillä tästä kuvauksesta vesi kielelle? Mulla ainakin! En usko, että tätä suihkugeeliä kannattaa kuitenkaan maistaa, mutta ihon pesemiseen tää on ihan täydellistä. Tässäkään ei ole mikään makea tuoksu, ja Philosophyn perus-suihkugeelivalikoimaan verrattuna näidet tuoksut ovat enemmän sellaisia ”hajuvesimäisempiä”. Tää muuten näyttää kädellä ihan yhdeltä mun kynsilakalta, heh.

philosophy2
Käytän näitä tällä hetkellä hyvin pitkälti vuorotellen. Meillähän ei kylpyammetta ole, mutta nämä soveltuvat siis sekä suihkuun että kylpyyn.
Ootteko jo tutustuneet näihin? Haittaisko saada jompi kumpi joululahjaksi? Philosophya myy Sokos ja hintaa näillä on 18,50 e/kpl.

9 Comment

 1. Mä en lämmennyt näille, kun Sokoksella kävin suuhkimassa. Mutta hyvä niin, koska mulla on tyyliin kaikki vakiovalikoiman suihkugeelit Philosophylta. 😀 Viime joulun kausituoksua käyttelen nyt hiljalleen pois..

  1. Nuuhkimassa siis. 😀

 2. Mari says: Vastaa

  Ooooooh kuinka ihania!! Oon ollu jo pari vuotta hukassa, kun The Body Shop lopetti sen piparihajusteisen sarjan tekemisen.

 3. Emma says: Vastaa

  Mä yritin nuuhkia näitä kaupassa, mutta en haistanut mitään. Ilmeisesti pulloissa oli joku suojafolio tms. siinä suulla eikä sitä kukaan ollut testereistä poistanut. Pahoitin mieleni kyllä vähän. Kuvauksen perusteella fuji-omena kiinnostais!

 4. Kuvaus kuulostaa niin hyvältä, harmi ettei ole Sokosta jossa käydä nuuhkimassa 🙂

 5. lillamy says: Vastaa

  Mä ihastelin näitä Sokoksessa, mutta mun mielestä 18.50 on niin kova hinta suihkugeelistä, että hyllylle jäivät 😀 Tietenkin laatuu kannattaisi panostaa, mutta olen sen verran pihi, että nipistän mieluummin hiukan siitä laadusta sitten.

 6. klaara says: Vastaa

  Ei haittaisi vaikka saisinkin tällaisen joululahjaksi! Mielissäni olisin.

 7. Liisa says: Vastaa

  Wäääääää. Näyttää ihanilta <3 <3

 8. Nää on ihania, mun mies kehui heti tota snowlacea, kun pesi eka kertaa. 😀

Vastaa