(Lähes) karvaton mä oon

Okei, en nyt sentään. Kyllä niitä karvoja tässä ruhossa kasvaa edelleen, mutta EI KAINALOISSA. Mulla oli eilen yhdeksäs käyntikertani kainaloiden valoimpulssihoidossa Radical’Epil -hoitolassa ja tilanne on nyt se, että ihan vihoviimeisiä karvoja viedään. Vielä yksi käynti laitettiin varmuudeksi tammikuulle, mutta saa nähdä, onko siellä kainaloissa enää silloin yhtään mitään. Enemmän epäilen! Mutta karvojen kasvumeininki kun on vähän sellainen, ettei varmuudeksi osaa sanoa.

Lähdin tähän projektiin ihan omakustanteisin ajatuksin, mutta tämä toteutettiin lopulta blogiyhteistyönä. Asialla ei kuitenkaan ole mitään merkitystä, olin joka tapauksessa päättänyt sitoutua tähän noin vuoden kestävään valoimpulssiprojektiin ja kertoa kokemuksista ja edistymisestä tänne blogiin. Minulta ei vaadittu mitään postausmäärää tai ylipäänsäkään mitään, mutta olen halunnut kirjoittaa tänne kuulumisia aina jokaisen käynnin jälkeen. Kaverini tuossa tosin jokunen aika sitten totesi, että ”eiks tää aihe ala olla jo pikkuhiljaa loppuunkäsitelty.” Ja joo, kyllähän se alkaa olla.

Yhden postauksen teen vielä tammikuun käynnin jälkeen, mutta kyllä tässä saa jo nyt tuulettaa, it’s (almost) a wrap! 

Niin, ja Radical’Epil tarjoaa lukijoilleni -20 % kainaloiden valoimpulssihoidoista! Mainitsee vaan aikaa varatessaan lukevansa meikäläisen höpinöitä.

P.S. Ennen omaa valoimpulssiruljanssiani googletin todella paljon eri hoitoloita, blogipostauksia, keskustelupalstoja. Blogini suurin kävijävirta on aina ollut ja on edelleenkin Googlen kautta. Luulenpa, että tämäkin postaus saa kävijöitä vielä mahdollisesti vuosiksi eteenpäin, ja siksipä laitan tähän kiinnostuneita varten näppärät linkit jokaiseen valoimpulssihoitokertaani:

Eka käynti marraskuu 2013
Toka käynti tammikuu 2014
Kolmas käynti helmikuu 2014
Neljäs käynti huhtikuu 2014
Viides käynti toukokuu 2014
Kuudes käynti kesäkuu 2014
Seitsemäs käynti elokuu 2014
Kahdeksas käynti lokakuu 2014 

18 Comment

 1. Anonymous says: Vastaa

  Mitä tää projekti tuli maksamaan?

  1. Kainaloiden valoimpulssi Radical’Epilissä on 49 e/kerta, mutta uutiskirjeen tilauksesta sai ekan käynnin ilmaseksi ja loput yhteistyönä. Eli mulle ei mitään.

 2. Iiny says: Vastaa

  Sä teet aina hyvään aikaan nää postaukset. 😀 Mulla on nimittäin maanantaina neljäs käynti! Mun karvat kasvaa vielä, mutta oon kyllä huomannut että mulla on jo sellasia karvattomia kohtia kainaloissa. Ihan parasta. 😀

  1. Joo, pikkuhiljaa edistyy! Nyt on karvat jo ihan laskettavissa. 😀 Ihan huippua.

 3. RainDrop says: Vastaa

  Tää olisi kylla kiinnostavaa, mutta toki pitkäaikainen projekti. Kuinka monta vuotta tuon tuloksen pitäisi kestää?

  1. No ihan IKUISESTI!!! 😀

 4. 49e/kerta ei ole paljon, jos on sellaiset karvat että suostuvat kuolemaan 😀 Karvattomat kainalot vois olla jees…

  1. Mulla lähtökohtaisesti oli ihan hyvät karvat tähän, mutta vaikka mulla esim. jaloissa on tosi harvat ja hennot karvat eikä niitä oo ees paljon, niin kainaloissa kyllä oli paljon. Lisäks tähän käyntimäärään vaikuttaa tosi paljon just se karvojen ”kasvurytmi”. Kaikki kun ei jatkuvasti oo näkyvillä. Toi kahdeksan käyntikertaa on semmonen keskimääräinen arvio.

   Radical’Epil on todella edullinen valoimpulssihoitola jos vertaa pk-seudun hintoihin. Mä kärsin pitkään kainaloiden päivittäisestä sheivaamisesta ja sekin auttoi puoleks vuorokaudeks. Lisäks mulla on aika herkkä ja helposti kuivuva iho, joten on todellakin helpotus, kun ei oo kainalot enää verillä.

 5. Elisa says: Vastaa

  Ihanaa, että homma alkaa olla paketissa 🙂 On varmasti tosi helpottava juttu!

  1. Nojoo…mutta tavallaan tää ei oo ollut mikään raskas juttu, koska hoitokertoja on kuitenkin niin harvoin ja ne kestävät sen 10 min/kerta. 😀

 6. Nina says: Vastaa

  Hei meitsi lähtee kyllä tähän nytte. Just päätin. 😀

  1. Kyllä kannattaa!

 7. ellu. says: Vastaa

  Harmi kun täällä Tampereella tuntuu olevan tosi kalliita nuo hoidot. Kävin vähän läpi eri hoitoloiden hinnastoja ja ei kyllä yksikään pääse niin alas, mitä tuo missä sä kävit :/ Eikä ihan tuon hintasta joululahjaakaan kehtaa pyytää 😀

  1. Niin ne on täälläkin yleisesti ottaen!

 8. Oon kans suunnitellut tätä projektia jo pitkään. Onhan siinä jonkun aikaa ravailua ja visan vinguttamista mutta onpahan nekin paholaiset sitte häädetty! 😀

  1. Joo, tää on kyllä tosi jees juttu 🙂

 9. Ens viikolla kolmas kerta! Pitää sanoa, että oon jo kahden kerran jälkeen tyytyväinen tuloksiin. Karva kasvaa selkeesti hitaamin ja harvemmassa. Sun blogin kautta tulleena asiakkaana saan tosiaan vielä sen 20% alea, joten ei todellakaan kallista. Ei tarvii enää raakata kainaloita verille!

  1. Jep, ton eron näkee kyllä lähes heti! 🙂

Vastaa