Pupuja ja suklaata

Too Faced

Arggghh, joskus tosiaan raivostuttaa tää blogi! Kuten esim. perjantaina! Sain nämä yllä näkyvät, kauan odotetut ihanuudet käsiini torstaina ja koska piti odottaa edes jonkinlaista päivänvaloa, piti jaksaa odottaa lauantaihin asti, että näitä pääsi swatchailemaan ja kokeilemaan! Arggghh! Mutta nyt ovat käytössä molemmat ja olen erittäin tyytyväinen ostoksiini. Ensimmäistä kertaa ikinä tilasin meikkejä Shipiton kautta, tai siis oikeastaan naapuritontin Ilona tilasi, minä vaan tyytyväisenä odottelin näitä saapuviksi. Kaikkia kunnia ja kiitos siis Ilonan, että nämä ovat mulla nyt! Nämä siis tilattu Jenkkilästä, Too Facedin nettikaupasta. Suomeen ei toimitusta sieltä ole, joten siksi Shipito tuli tarpeeseen.

Too Faced Chocolate Bon Bons

Mullahan on Too Facedin Chocolate Bar, josta täällä kirjoittelin. Se on mun käytetyin luomiväripaletti. Olen kovasti halunnut ostaa myös sarjassa seuraavan, Semi-Sweet Chocolate Barin, mutta toistaiseksi on jäänyt hankkimatta (vaikka kesällä Palman Sephorassa sitä kovasti hiplailin). Nähtyäni jo ennen ilmestymistään instagramissa kuvia tästä uusimmasta, Chocolate Bon Bonsista, halusin ehdottomasti tän itselleni, pelkästään melkeen jo tän ulkonäön takia, siis kattokaa nyt:

Chocolate Bon Bons

Kuinka söpö!?! Sisältö on myös namia:

Chocolate Bon Bons

Niin, oikeastaan siis halusin tän paletin ”kokoelmiini” söpöytensä takia, mutta on tää tietenkin hyvin käyttökelpoinenkin. Jostain syystä ihastuin erityisesti tuohon sävyyn Totally Fetch (lila pinkki), saa nähdä, uskallanko sitä myös käyttää? Ja niin, Chocolate Barin tavoin myös tämä paletti tuoksuu suklaalta, ah.

Chocolate Bon Bons

Chocolate Bon Bons

En ole vielä ehtinyt kunnolla päästä tällä meikkaamaan, mutta uskon myös tästä tulevan erittäin käytetty paletti. Chocolate Barin tavoin sävyt ovat pigmenttisiä ja hyvin tarttuvia, täydellisiä.

Tässä vielä muutamista sävyistä swatchit:

Chocolate Bon Bons

Vasemmalta oikeelle: Almond Truffle, Dark Truffle, Totally Fetch, Malted, Black Currant. (Ja joo, olis kyllä pitänyt miettiä tätä full sleeve -hommaa toiseen käteen, niin mahtuis nää perhanan swatchit johonkin…)

Mutta ehkä tuota luomiväripalettiakin enemmän odotin tätä, iiiiiik!!:

Love Flush

Love Flush

Maailman ihanimmat poskipunat! Kuusi mielettömän upeaa sävyä, jotka ovat todella pigmenttisiä ja iholla hyvin pysyviä.

Love Flush

Love Flush

Näistä sävyistä jokainen on sellainen, että kyllä tykkään ja käytän. Olen muutamaa ehtinyt testailla ja tästä tuli kyllä lemppariposkipunapalettini, joskaan mulla ei kyllä edes ollut aiemmin tällaista näin monen sävyn poskipunapalettia.

Tässä swatchailua:

Love Flush

Järjestyksessä vasemmalta oikealle kuten paletissakin: Love Hangover, Baby Love, I Will Always Love You, How Deep Is Your Love?, Justify My Love, Your Love Is King. Ei kyllä kaikki biisit ole näistä mulle tuttuja, pitäis ehkä alkaa kuuntelemaan jotain meikkausmusiikkia, heh.

Mutta mitäs te tykkäätte näistä? Ja voitaisko joskus saada Sephora tänne Suomeen??

31 Comment

  1. Emma says: Vastaa

    ÄÄÄÄÄÄH mä haluan ton poskipunapaletin! Sävyt näyttää tosiaan sellasilta että ihan jokaista voi käyttää!

    1. Ne onkin just sellasia. <3

  2. Salla says: Vastaa

    Ihan itkettää kun olin niin varautunut ostamaan tän Tukholmasta, mutta eihän nää olleet vielä saapuneet 🙁 Odotan varmaan Gwen-poskipunapalettia ja ostan joko sen tai sitten pyydän serkkua diilaamaan Tukholmasta tän TF:n sitten kun se tulee. Mä lähetin sille just salmiakkia 18,50 € postikuluilla, joten se on mulle palveluksen velkaa 😀 😀

    1. Joo kyl sun on saatava toi pupupaletti!!!

  3. Väännä nyt veistä vielä enemmän haavassa :D.
    Mä kyllä niiiiin haluan tuon Bon Bonin…
    Semi-sweet ei innostanut yhtään, mutta tämä! Todellakin jo pakkauksensa takia haluan :D.
    Alkuperäinen chocolate bar on myös ollut tosi kiva, joten eiköhän tuolle Bon Bonille tule myös käyttöä, kun saan sen joskus itselle :).
    Tosin alkoi ihan vähän houkuttaa tuo poskipuna-palettikin…

    1. Heheh, sorry! Joo, Semi-Sweetin haluisin vaan siks, että ”haluan kaikki”. 😀 Mut kyl toi Chocolate Bar on silti paras sävyjen puolesta!

  4. Sissi says: Vastaa

    Nää on kyllä ihania, kunpa vaan saisi hajuttomina versioina koska en pysty sietämään suklaan tuoksua kosmetiikassa. Voiko tätä edes sanoa ääneen ilman, että kivitetään?

    1. Ootko haistanu näitä paletteja? Tää on semmonen ”kiva suklaa” 😀 Mutta ymmärrän tietty, jos ei tykkää niin ei vaan tykkää.

      1. Sissi says: Vastaa

        Juu olen ja siis ei se silleen paha ole mutta ei vaan pysty. Mä tiedän olevani vähemmistössä:D

        1. No ei siinä oo mitään pahaa! 😀

  5. Niina says: Vastaa

    Ihania 🙂 mitä enemmän kuvia nään tuosta Bon bonista, sitä enemmän se alkaa houkuttaa, vaikka en edes juuri käytä luomivärejä! Harmittaa vaan kun mun mielestä tuo sen pahvipakkaus on vielä paaaaljon hienompi kuin itse paletti, miksi ne ei voinu tehdä vaikka pahvipakkauksesta vaaleanpunaista ja itse paletista tuollaisen oikeasti suklaalevyn näköisen!? 😀

    1. Noh, mäkään en voi väittää käyttäväni kauheen usein luomiväriä. Oikeastaan vaan erikoistilaisuuksiin ja sit kun ripsihuoltoaika on lähipäivinä. Siksi en siis yleensä uusia luomivärejä ostele, koska en niitä tarvitse. Mut joo, oikeessa oot, vois olla paremman näkönen tolleen! 🙂

  6. Tossa bon-bonsissa on vaan niin ihanat sävyt! Tekis mieli lähtee Tukholmaan ihan vaan Sephoran takia…:D

    1. Näitä ei vaan taida olla vielä siellä myynnissä. 🙁

  7. Poskipunapaletti on niin täydellinen! Heh, se on kyllä tuttua, että ensin testaamista pitää ottaa kuvat 😀

    1. Niiiin raivostuttavaa joskus odotella!! 😀

  8. Sanna says: Vastaa

    Mä en kestä, ihana paletti! Pitäisi varmaan uskaltautua tilaamaam Shipiton kautta. Kohtahan julkaistaan Peanut Butter-paletti. Mä haluan!

    1. Joo se näyttää kans hauskalta! 🙂 En oo onneks mikään iso maapähkinävoifani. 😀

  9. Kata says: Vastaa

    Arvaa iskikö mulle kateus 😀 Mä niin himoitsen tuota poskipunapalettia!!! Too Facedin alkuperäinen Chocolate Bar on kyllä kaikista paleteista mun suurin suosikki 🙂 <3

    Ja kyllä kiitos, Sephora Suomeen! 🙂

    1. Joo, se on vaan niin paras. 😀 <3

  10. bubbs says: Vastaa

    Pupupaletti olisi kyllä melkein välttämätön. Mitä se maksaa? Saisikohan sitä Pariisista..

    1. Varmaankin jotain nelisenkymppiä. Mutta en tiedä, onko näitä vielä Sephorassa, Tukholmaan ainakin ilmeisesti tulossa vasta keväämmällä?

  11. RuuRuu says: Vastaa

    Molemmat aivan ihania !

  12. Mä kävin lauantaina Tukholman Sephorassa ja jo vain näitä siellä oli. Siis luomiväripalettia oli, tota ihanaa poskipunapalettia ei. Arvatkaapa vaan ostinko oman o:) Siellä oli myös Kat Von D:n Shade Light -palettia, mutta sen kohdalla hillitsin itseni kuitenkin.

    1. Aa, jes! 🙂

  13. -klaudia says: Vastaa

    Mies on lähdössä työreissulle ulkomaille tässä lähiaikoina ja tuo paletti olis ostoslistalla ja yksi noista poskipunista. Siis sillä tavalla listalla, että kotiin ei ole ilman tulemista! 😀 Itse vielä kyllä alkoi ehdottelemaan, että olisi Sephora muutaman minuutin kävelymatkan päässä hotellilta, että tarvisko käydä…? Hetken päästä huomasi vielä Victoria’s Secretin myymälänkin lähietäisyydellä, joten kaljat työkavereiden kanssa saa jäädä ja ostosreissu tilalle! 😀

    1. Haha! Sullahan on ihan unelmien mies! 😉

  14. I-H-A-N-I-A! Toi poskupunapaletti alkoi houkuttaa, vaikka olen vannonut etten tee moisilla yhtään mitään. 😀

    1. Kyllä tekee! Tää on niiiiin hyvä!

  15. Myy says: Vastaa

    Tossa poskaripaletissa on kyl oikeesti hyvät sävyt, kun taas se Gwen ei vaikuta niin käyttikseltä 🙂

    1. Joo, tässä jokainen sävy tulee käyttöön. <3

Vastaa