Kiitos, MSCHIC!

Mä MSCHIC-aivopesen teidät. Sillä tässä vielä yksi (eikä välttämättä edes viimeinen) postaus näihin ihaniin mineraalimeikkeihin liittyen. Mä voisin nimittäin aivan surutta vaihtaa kaikki meikkini tämän nimenomaisen sarjan tuotteisiin. Kuten aiemmin jo kerroin, tein tilauksen verkkokaupan kautta ja tilasin muun muassa uuden mineraalimeikkipohjan. Testasin sitä tietty heti ja pakko on nyt likat kuulkaa myöntää, että niin ihastunut kun olen baremineralsiin ollutkin, niin tämä MSCHICin Mineral Baked Foundation jää nyt vakkarikäyttöön.

Onnistuin lopulta tilaamaan oikean sävyn, Light 1N joka sopii vaalealle talvi-iholle hienosti. Levittyvyys tässä on mieletöntä, ei tosiaankaan tarvitse pyörittelemällä pyöritellä tätä, vaan ihosta tulee tasaisen näköinen heti. Ja mikä parasta, meikki totisesti pysyy hyvännäköisenä koko päivän, ei paljon tartte korjailla! En siis yhtään ihmettele, että Trendi-lehti palkitsi tämän kyseisen mineraalimeikkipohjan Vuoden Paras Mineraalimeikki -tittelillä. Ainoa miinus on muuten niin kovin kivassa rasiassa, sillä tuo puuteri irtosi rasiastaan heti ja meinasin tietenkin melkein rikkoa sen, auts. Eli jotain vahvempaa pitoa kaipaisi pohjaansa…

Tämä kuvissa näkyvä MSCHICin Kabuki Brush on mulla ollut käytössä niin kauan kun näitä meikkipohjia yleensä oon käyttänyt, ja on muuten mieletön kabuki. Toimii minkä kanssa vaan. Sääli, etten toista samanlaista enää löytänyt valikoimasta. 🙁 Ehkä se ostamani KIDE-kabuki ajaa asiansa myös tähän meikkipohjaan?

No, jos joku harkitsee mineraalimeikkipohjan ostamista, voin lämpimästi suositella Baked Mineral Foundationia. Ja siitä innostuneena tilasinkin vielä pari juttua, ja TÄLLÄ KERTAA tajusin laittaa ystävieni osoitteet mukaan! 😀

Mutta tänään Posti toi:

Eli MSCHIC lähetti ne kaksi huulikiiltoa ja myös vastauksessaan olivat kovin ystävällisiä. Silti voisi olla ihan hyvä selventää näitä ehtoja myös nettisivuilla, tai ehkä minä olen sitten vain niin tyhmä, etten ymmärtänyt…Se pilkun nus…rautalangasta vääntäminen tällaisissa on yleensä kuitenkin aina hyväksi, meitä toopeja kun on liikenteessä joskus useampiakin…

No, sainkos teidät yhtään innostumaan tästä meikkipohjasta? 😀 Onko joku kokeillut sitä MSCHICin nestemäistä, millaista se on?

11 Comment

 1. Janna says: Vastaa

  Aaaa!! Sinä senkin, mun jo ennestään kituva budjetti saa jälleen kolauksen kun pitää tilata tuo puuteri kabukeineen. Ilkeää.

 2. Mut voin kertoa, että kannattaa! Tuo on ainakin mulle just täydellinen: peittää sopivasti ihon virheitä mutta ei tee pakkelipintaa. Tota kabukia ei tosiaan enää löytynyt verkkokaupasta, mutta KIDE-kabuki kyllä, tosin se on hintava. Mutta jos se on yhtä hyvä kun toi kuvassa näkyvä, niin on hintansa väärti (en ole vielä testannut!).

 3. Ootko siis kokeillut baremineralsin mineraalimeikkejä ja sun mielestä MSCHICit on parempia? Mulla on ollut joskus MSCHICin meikinpohjustusvoide ja se oli tosi hyvä. Haluttais kokeilla nuita mineraalimeikkejäkin, mutta ostin just baremineralsin. Ehkä seuraavaks sitten ku se loppuu. 🙂

 4. Hanilo: Joo mulla siis keväästä asti käytössä on ollu bareminerals ja lilylolo, mutta nyt kyllä ihastuin tähän ylitse noiden. Ja helpompikin, kun ei tarvitse jauheiden kanssa pelata, tää on niin älyttömän ihana ja nopea aamuisin sutia naamaan! Tosin peitejauhe on bm:lta käytössä edelleen.

 5. Heke says: Vastaa

  Kävin niiden puodissa tällä viikolla tarkoituksena ostaa Long Buki Brush, kabukin pidempi versio, mutta sieltä kertoivat niiden ja noiden sun kabukien olevan loppu. Ensi viikolla tulee lisää jee!! Sitten mäkin saan omani :)))

 6. Ai että noita munkin kabukeja tulis?! Damn! Mäkin haluan sinne puotiin ihan vaan vaikka fiilistelemään! 😀

 7. Heke says: Vastaa

  Joo, molempia tulee lisää!! Kannattaa mennä äkkiä, puoti muuttaa vissiin helmikuussa pois iso robalta 🙁 Sinne vaan fiilistelemään, itse ihailin värikkäitä huulipunia ja vaaleanpunaisia siveltimiä ahh!

 8. Hyvä tietää, kiitos! Onneksi verkkokauppa sentäs tulee varmaan olemaan jatkossakin! 🙂

 9. Ooo, täällä kyllä kiinnostuttiin myös, varsinkin kun tuo olisi kiinteä eikä jauhemainen :).
  Pitää varmaan testata joskus 5 vuoden päästä, kunhan oon ensin mun nestemäiset meikkivoiteet 4kpl (+1 avonin ”mineraali”meikkivoide) kuluttanut varastoista pois… ;D

 10. Anonymous says: Vastaa

  Mitä sävyjä käytät muissa meikkivoiteissa/mineraalimeikeissä? Ajattelin jos tilaisin tuon jos joskus tulee joku ale, mutta sävy pitäisi selvittää… 🙂

  1. Jotain 01 tai 02, vähän riippuu. En ihan sitä kaikista vaaleinta.

Vastaa